רסיבר קניית רסיבר חדש

aharon

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום הייתי מעוניין לקבל ממכם חוות דעת על רסיברים בסביבות 5000 שקל פלוס מינוס אני ישתמשתי ברסיבר של פיוניר 516 כבר 4 שנים הייתי מעוניין להחליפו והייתי רוצה שהוא יהיה עם כל האפשרויות הכי מתקדמות כיום תודה רבה לכל העונים

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
השימוש הוא לרב ערוצי בלבד? או גם למוזיקה?
אלו רמקולים יש ברשותך?

aharon

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
גם לרב ערוצי וגם למוסיקה
יש ברשותי סט של westra וסאב של DOME רמקולים גדולים ובעתיד הם יוחלפו אני לא יודע אם זה סטאליטים או גדולים

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
אני כבר יכול להגיד לך שהחוליה החלשה שלך במוזיקה תהיה הרמקולים
לא תפיק שום הנאה מהם במוזיקה -אותם הייתי משדרג ראשונים.

aharon

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אתה מבלבל אותי מצד אחד אתה צודק אבל זה לא פשוט עכשיו לקנות סט איכותי מאיפה אני יתחיל מה קודם ומה ואיזה תן כמה דוגמאות לרמקולים אני לא יודע אם זה יהיה סאטליטים או גדולים אני גם רואה סרטים וגם שומע מוזיקה
ועוד שאלה מה לא עדיף עכשיו מגבר אם כל האופציות הכי חדשות
ישמח לשמוע חוות דעת

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
בשביל לא לבלבל אותך...

תרכוש רסיבר בשלב ראשוני, ולאכן מכן עתיד הקרוב) תחפש רמקולים אחרים/ראויים יותר.
שוב הרמקולים שיש ברשותך מאוד בינוניים (בעדינות אני אוצר את זה) לכן לא יהיה לך ברירה
אלא להחליף אותם.יש?

ebibo199

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
לדעתי תתחיל מהרמקולים

יש לי הרגשה שהמגבר הזה ובכלל סדרת פיוניר VSX-51X יכולה להחזיק אחלה מערכות עד סכומים סבירים, דווקא את המגבר הייתי משאיר כרגע.

הרמקולים לעומת זאת - מוצר מדבקה אם אינני טועה וכנראה שהבעיה שלך מתחילה איתם, דווקא אותם הייתי מנסה למכור ביד2 משהו כזה ולחפש מערכת טובה או בלוחות או במספר חנויות באזור שלך לאחר ששמעת אותם כמובן.

אני מניח שתביא את הרמקולים ותוכל עדיין להנות עם המגבר כמובן תלוי בתקציב שתשקיע, בעתיד אם כבר לא ימצא חן בעיניך השילוב תוכל להחליף את המגבר למשהו אחר, להתחיל עם מגבר שאהבת ואח"כ לנסות להתאים לו רמקולים הוא תהליך יותר בעייתי מאשר להתאים לרמקולים שאהבת מגבר.

בהצלחה!

aharon

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על העזרה אמרת באמת דברים חשובים אבל הייתי רוצה לקבל ממכם כמה דוגמאות לקבל כיוון כל שהוא אני רוצה להשקיע 3-4 על רצפתיים זה להתחלה כמה דגמים נראה איך אנחנו מתקדמים מפה תודה רבה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור