קניית מערכת

danieltrb

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם

אני מעוניין לקנות רסיבר רמקולים ודיוידי
האמת שמאז שאני ילד אני היה לי תמיד מערכת טובה ואף פעם לא נכנסתי לפרטים
אני רוצה המלצות עד סכום כולל של 10000
לפי מה שאני יודע הרמן קרדון וסרווין ווגה הכי חזקים אשמח לדעת יותר ולקבל המלצות לפני שאני קונה
יש לי חדר 3 על4 מטר אבל אני על סף מעבר לדירה חדשה אז כנראה זה ישמש לסלון קצת יותר גדול
תודה מראש

danieltrb

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שכחתי לציין אני צריך רק רמקולים קדמיים יש לי שני סנטרים מעולים אחוריים וסאב של וורפידל

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
קשה להגיד, כי אנו לא יודעים מהו המגבר הנוכחי שלך ואיזה רמקול אחוריים יש לך... האם יש גם קדמיים?

שילוב של סרווין, סאב וורפידל ומגבר הארמן נשמע קצת הזוי, כל מכשיר בעל סאונד ייחודי והבאלאנס בינהם מצריך התערבות של פרוצססור רב ערוצי...

לקבלת צליל רצוי ושווה רצוי שכל הרמקולים יהיו מאותו סט או לפחות הקדמיים מחברה אחרת (פירוט בסטריאו ונפח בסראונד), אחוריים, סנטר וסאב רצוי שיהיו שווים בכדי שכולם יקבלו את הטווח התדרים הרצוי וינגנו בהרמוניה.

יש יגידו שניתן גם לשנות את הסאב, אבל הכל תלוי באקוסטיקה וישנם מקרים שסאב A עדיף על סאב B ויש ההפך...

מה שכן, רצוי שתפנה יום טיולים בחנויות, תתרשם מהרמקולים השונים ואז תחליט.

DOCTOR ICE

אוהב את התחום
מעורבות
9
נקודות
18
חשוב שדווקא הקדמיים והסנטר יהיו מאותו סוג - לצורך קבלת גוון צליל אחיד .
האחוריים (סראונד) יכולים להיות מתוצרת אחרת שכן הם משמשים לרקע והחזרות של אפקטים .

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
לפי מה שאני יודע הרמן קרדון וסרווין ווגה הכי חזקים

מה זה "הכי חזקים"?

יש לך כבר סנטרים, סאב ואחוריי של וורפדייל? מאיזו סדרה?
ניסית לבדוק את הקדמיים של וורפדייל מאותה הסדרה של שאר הרמקולים שלך? כמו שנכתב פה כבר קודם, רצוי שהקדמיים והסנטר יהיו מאותה הסדרה.

תבחר קודם את הקדמיים ואז רצוי שתשמע אותם עם רסיברים שונים על מנת לשמוע את השילוב שלהם.

ארז

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור