קניית מערכת קולנוע ביתית זולה

• פותח הנושא nom
  • פורסם בתאריך

nom

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם!
רציתי להתייעץ עם מומחים בתחום ולשאול האם שווה בכלל לנסות ולמצוא מערכת ביתית סבירה באזור ה 2000 שח.. מעבר לזה איני יכולה להשקיע ( הכוונה היא למתנה לחבר)
טלויזיה וממיר דיגיטלי מסוג konka כבר יש. השאלה היא האם ניתן למצוא משהו סביר בתקציב שלי שיכול להיות מספיק טוב לשימוש או פשוט לוותר על הרעיון עד לצבירת סכום נכבד יותר..
ושאלה נוספת- מה בדבר מקרן קול? האם קיים משהו איכותי בתקציב שלי?

תודה מראש לכל העונים ויום חמים לכולם!

מיכאל לנג

מושעה
מעורבות
4
נקודות
18
שלום
עם כל הכבוד לרצון הטוב שלך, אבל לשאלה יש כמה תשובות. ראשית מה ש-2,000 ש"ח יכול לקנות בארץ (חדש, כי זו מתנה)
זה לא הרבה.
וכאשר אתה מדבר על מע' ביתית סבירה, צריך לשאול למה אתה מתכוון לסביר (תמיד אפשר להיכנס ל-ZAP, לפי תקציב
ולראות מה המבחר שם). הסביר שלי, שלך ושל החבר, יכולים להיות שונים מאוד...
אני אנסה להתמודד עם הסוגיה מכיוון אחר.
צליל הוא כמו קפה. כל אחד וטעמו. לכן, גם אם התקציב שלך היה בלתי מוגבל, לא הייתי ממליץ לקנות "צליל" למישהו אחר ע"פ טעמך, או טעמי. טעמו של בעל השמחה עשוי להיות שונה!
אז ההפתעה עלולה להיות בחזקת בעיה. הדרך לעשות את זה נכון, זה לשלוח אותו לחפש את מה שהוא אוהב במסגרת התקציב, ואז לרכוש לו.

וחזרה לנושא הקפה. אני שותה מעט מאוד קפה. אולי פעם או 2 בשבוע! לפעמים פעם בחודש. אבל כשאני שותה אותו, אני
רוצה אותו כמו שאני אוהב...לכן כאשר אני מתארח, ומציעים לי קפה, אני משיב בנימוס: לא תודה.
הסיכוי שאתקע בשתיה מכפיה (נימוס) קפה שאני לא אוהב, ע"פ הסיכוי שיגישו לי מבלי שידעו קפה לטעמי, לימד אותי
שעדיף להגיד לא.
אני מקווה שהסיפור על הקפה, ממחיש לך את הרעיון שאני מנסה להעביר לך.

אדר

אוהב את התחום
מעורבות
7
נקודות
18
שלום,

מיכאל - הערה בקשר לקפה (ברשותך). יש אנשים שהם קפפילים (על משקל אודיופילים או וידאופילים), אני מניח שאתה אחר מהם. אני שותה קפה גם כן אולי פעם או 2 בשבוע, ואשמח לקפה אצל חברים. הסיכוי שקפה סביר/טוב לא ימצא חן בעיניי הוא מאד נמוך.

אני חושב שבניגוד לרוב האנשים באתר, הן השואל והן מקבל המתנה אינם קפפילים, סליחה, התכוונתי אודיופילים אןו וידאופילים. אחרת מערכת ב-20000 ש"ח לא היתה באמת מעניינת אותם. אה, סליחה, 2000 ש"ח. וכשמדובר בסכומים כאלה, אני מניח שמערכת "טובה למחיר" תשמע ותיראה מצוין ללקוח הפוטנציאלי, כמו שקפה "טוב למחירו" ערב ביותר לחיכי.

nom - לצערי אני לא יכול לעזור בשאלה הספציפית, אבל המלצה שלי - לך לחנות, לא משנה איזו, תראה מערכת במחיר הזה, ותחליט אם היא נראית לך טובה. עדיף שזה יהיה עם החבר (אם לא מדובר בהפתעה). אני משער שהתשובה תהיה כן (אבל לא בטוח, לכן אתה חייב לקבל מושג במה מדובר). תעדכן את כולם כאן מה ראית ומה דעתך על זה (וכן קצת פרטים על החדר והתכנים הפוטנציאלים), ומכאן אנשים מהפורום כאן יוכלו לעזור לך לשפר יותר - מה כדאי לקחת ומה לא, משהו אולי קצת יותר טוב, מה פחות מתאים וכד'.

אדר.

נ.ב. - רק תוודא מה התקציב אמור להכיל. רמקולים ומגבר? גם נגן? זה משמעותי :)

מיכאל לנג

מושעה
מעורבות
4
נקודות
18
שלום
תאמין לי שאני לא כזה בררן גדול (או מבין) בקפה.
אני לא שותה חלב (או אוכל מוצרי חלב לבנים) אז קפה אצלי זה שחור:
מה שנשאר זה בד"כ נס בלי חלב, אספרסו אם יש מכשיר, מבושל או פרקולטור. זה לפני שמדברים על מנין מגיעים הגרגרים.
אח"כ ברוב המקרים, חשוב כמה קפה יש (ריכוז) מה שהופך קפה דלוח לחזק.
ואחרון, קפה בטעמים (כמו פרנש וונילה).

לך תבדוק כמה סוגי רמקולים יש.
הרבה יותר משיש סוגי קפה + המשתנים שעכשיו צינתי.

אדר

אוהב את התחום
מעורבות
7
נקודות
18
:) [אהבתי]

אני מניח בשביל זה הוא פונה לפורום לעזרה ראשונית.

GMTK

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לך ..
אני אישית היתי ממליץ להשקיע קצת יותר אבל עם תלא יכול אז זה בעייה אחרץ כי רמקולים זה לא כמו מסכי טלוויזיה פלאפון זה דבר שנישאר להרבה מאוד מאוד זמן עדיף לך להשקיע במשהוא שהילך איתך לאורך כל הדרך אבל עם אתה גר בבניין דירות היתי מעדיף להביא משהוא סביר שלא יהיה לך בעיות עם השכניים עם זה בית פרטי זה כבר סיפור אחר.
בקיצור המלצה שלי חברי היקר להקיע קצת יותר כי במוזיקה אתה תמיד תירצה את ההכי חזק ותמיד יש לאן לשפר
גם עם זה עוד סאב ועוד סראונד ועוד מגדלים מקדימה זה תלוי מה האזור שלך כמה אתה רוצה את זה ועד כמה אתה מוכן ללכת על זה תיכול להביא לך משהוא חמוד אפילו ב1500 שח יש מבצעים תמיד על מערכת קולנע ביתי 2 מגדלים 2 סראונד וסנטר ורסיבר תיכול להביא ב1000 שקל של JVC שהוא חמור עבודה עם הגנה ועוד ותיכול להביא גם ב1500 ולאט לאט עם הזמן למכור תישניים ולהביא משהוא יותר חזק בהצלחה אחי:) מי שקובע זה בסוף אתה איזה רמקול ינגן לך הכי טוב באוזן.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור