LCD קניית מסך LED של TOSHIBA

levo73

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שלום רב ,

לפני כשבועיים רכשתי טלוויזיית LED של חברת TOSHIBA מדגם 42SL833G
לאט לאט הבחנתי בתופעה של "זליגת אור" מארבעת קצוות המסך בייחוד לאחר כשעה של עבודה (מרגישים בחום במסגרת המסך)
טכנאי שבא לבדוק טען כי התופעה מוכרת בכל מסכי הLED.
ניופאן מוכנים להחליף לי את המסך ושאלתי היא - האם להניח שמדובר בתקלה ספציפית למסך שלי או עלי לחפש דגם אחר או חברה אחרת.
ברצוני לומר כי גם איכות הקול לוקה בחסר, אך לחיוב אציין תמונה חדה ביותר עם צבעים מרהיבים.
אשמח לקבל את חוות דעתכם , וכן המלצות לדגמים וחברות אחרות (גם 100Hz ) עם ביצועים טובים יותר וזליגת אור מופחתת משמעותית .

תודה
זיו

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ברבים ממסכי ה- LED LCD יש תופעה של זליגת אור, זה חיסרון של תצורת התאורה בצדדים ואכן מצער למדי.
אבל, במקרים רבים (ובמסכים מתוצרת חברות שונות) כיול תמונה נכון, הוריד מאוד מכמות האור הזולג. תוריד את עוצמת התאורה האחורית Back light לדרגה נמוכה.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
כמעת לכול מסכי הLED יש זליגות אור....
רק למסכי הFULL LED יש חסניות כמעת לגמרי מתופעה מעצבנת זאות.
אני מציע שתראה את LG LE5500 טלוזיה LED רגיל עם שילוב מנגנון FULL LED
טלוזיה מציוניות שבה אבחנתי זליגות אור מפ
חתות בעיקר בכוויול לא נכון במצב דנמיק עם עכשיו בטושיבה אתה במצב דנמיק תוריד למצב נורמצאל ותחשיך תחדר ותבדוק עים עדין יש זליגות אור

levo73

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אין שינוי ....

גם במצב stamdart רואים זאת .... אפילו בחדר לא חשוך.
השאלה האם נפלתי על מכשיר אחד פגום ואז שווה להחליף אותו באחר מאותו הדגם או לוותר ולחפש דגמים אחרים.
בדגם שהצעת של ה-LG האם זה LED שבו מפוזרות הנורות על פני כל המסך ?
יש עוד דגמים ששווה לשקול ?

תודה
זיו

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
לא הם לא מופזרות עלח גבי המסך לפני מה שאני יודע אלה במסגרת זה LED רגיל עם טכניקה של FULL LED
אבל ממש לא FULL LED אמתי.
תנה לראות את D5000 גודל 40 עולה 4100 אבל לפי מה שאני יודע גם היא סובלת מזליגות אור.
מה התקציב שלך?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
במצב תמונה סטנדרט, האם ניסית להוריד את ערך ה- Backlight למינימום?

levo73

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
ניסיתי ...

התמונה איבדה את איכויות הצבע שלה , לא נעים לצפות בצורה כזאת.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני חושב שזה בעיה בדגם עצמו תנסה להפעיל תאחראיות ולבקש תדגם שלך...
ותגיד שעם היה בעיות של זליגות אור תמחליף תמסך למסך אחר.... עם תמעענין במסך בבלי זליגות אור והשתקפות תשקול את סוני EX500 מסך מציון

GIBB

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אהלן תוכל לעדכן לגבי הטושיבה מה החלטתה לעשות והאם הבעיה היא בטלויזה עצמה או בכל הסדרה של SL833 אני חושב לקנות את ה46 אינץ ואתה גורם לי לחשוב מחדש מה שהיבנתי בחנויות הטלויזיה מצוינת ,כרגע אני לא יודע מה לעשות,לא רוצה ליפול היבנתי שיש אחריות 3 שנים,אשמח אם תעדכן לגבי הדגם הזה,אני צריך להחליט.תודה מראש

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור