שלום לכולם,
לפני יומים נשרפה לנו טלוויזית 34 אינטץ' ואנחנו נאלצים לקנות חדשה..
מרוב כל המדריכים שקימים הלכתי לאיבוד....
אני גרה בקיבוץ, כלומר השידורים של יס מגיעים לכל הקיבוץ ביחד, אין לנו לווין פרטי שלנו וכשקונים טלוויזיה חדשה פשוט מחברים אותה לשקע המתאים וכל הערוצים מופיעים. אז מה הבעיה? באחת החנויות פה באזור אמרו לנו שזה משפיע משמעותית על האיכות תמונה בטלוויזיות החדשות. מישהו פה מכיר את התופעה? במצב כזה זה משנה טלוויזיה של איזה חברה אנחנו קונים? או שפשוט לקנות את הטלוויזיה הזולה ביותר( כמובן עם אחריות..)?
במידה וזה משנה, מסיבוב קצר בחנויות הגודל המתאים הוא 32 אינץ'. והמליצו לנו על LG ועל טושיבה מבחינת איכות תמונה.איך החברות האלה? מומלצות?
HD לא משמעותי מבחינתו היות ובקיבוץ אין שידורי HD.
איזה פרמטרים נוספים אנחנו צריכים לבדוק?
המון המון תודה,
אני יודעת שאני נג'סית, אבל אני קצת מאותגרת טכנולוגית
טל=)
לפני יומים נשרפה לנו טלוויזית 34 אינטץ' ואנחנו נאלצים לקנות חדשה..
מרוב כל המדריכים שקימים הלכתי לאיבוד....
אני גרה בקיבוץ, כלומר השידורים של יס מגיעים לכל הקיבוץ ביחד, אין לנו לווין פרטי שלנו וכשקונים טלוויזיה חדשה פשוט מחברים אותה לשקע המתאים וכל הערוצים מופיעים. אז מה הבעיה? באחת החנויות פה באזור אמרו לנו שזה משפיע משמעותית על האיכות תמונה בטלוויזיות החדשות. מישהו פה מכיר את התופעה? במצב כזה זה משנה טלוויזיה של איזה חברה אנחנו קונים? או שפשוט לקנות את הטלוויזיה הזולה ביותר( כמובן עם אחריות..)?
במידה וזה משנה, מסיבוב קצר בחנויות הגודל המתאים הוא 32 אינץ'. והמליצו לנו על LG ועל טושיבה מבחינת איכות תמונה.איך החברות האלה? מומלצות?
HD לא משמעותי מבחינתו היות ובקיבוץ אין שידורי HD.
איזה פרמטרים נוספים אנחנו צריכים לבדוק?
המון המון תודה,
אני יודעת שאני נג'סית, אבל אני קצת מאותגרת טכנולוגית
טל=)