קניית מגבר סטריאו וזוג רמקולים עבור החדר שלי.

Shlomi Baruch

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שלום רב לכולם כמו שרשמתי בכותרת אני מעוניין בקנייה של מגבר סטריאו +זוג רמקולים להלן קצת פרטים:
הרמקולים עבור החדר שמידותיו הם 2.70 על 2.70.
השימוש העיקרי הוא למוזיקה ולסרטים דרך המחשב.
ברשותי כרטיס קול חיצוני של פוקוס רייט דגם סקארלט 2I2 שמתחבר כרגע למגבר הנוכחי שלי בתצורה של לכרטיס מאחורה PL ולמגבר RCA בננות רגילות.
מבחינת העדפות מוזיקליות אני שומע לרוב כמעט הכל חוץ מג'אז .
בקשר לתקציב שברשותי עומד על 4500 כולל חריגה של 200 שח.
בעיקרון שמתי עיניי על הרמקולים של חברת MONITOR AUDIO BRONZE BX2
ומשך את עיניי גם המגבר
8000SE AudioLab.
בכל מקרה אשמח להצעות אחרות שחשוב לי שיהיה מחיר טוב עם ביצואים טובים ואיכות שמיעה הכי טובה שאפשר במסגרת התקציב ובמידה על מנת לעשות שידוך מוצלח יותר אני אסכים להוסיף עוד קצת כסף.
אני מעוניין לקנות תמוצרים בחנות שנקראת אודיו קלאב בתל אביב עקב השמעות ששמעתי על החנות במידה וישנם עוד חנויות באיזור והמחיר בהם יהי יותר נמוך ואוכל לשמוע את השידוך אני אשמח לדעת.
הרבה תודות לכ מי שיעזור אני תמיד אומר הפורום הזה זה פורום אחד אם לא הטוב ביותר שיצא לי לראות פשוט מקצועי בוגר והרצון של החברים לעזור.

שלומי ברוך

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
זה יכול להיות שילוב נחמד
האם כבר האזנת להם?

Shlomi Baruch

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
האמת אני בקטע של האיסוף מודיעין ואחר כך שיהיה לי מספר דגמים אני אלך עם זה לחנות ונעשה וישמע אני מעדיף ללכת בפעם אחת ולשמוע הכל וככה להחליט.
אם יש לך המלצות אני אשמח לשמוע .

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
בסכום כזה תצטרך ללקט רכיבי יד שניה (ויש לא מעט במחירים מצויינים)
הבעיה לשמוע את השילוב בניהם
היתרון בלשמוע ציוד יד שניה בחנות, זו היכולת לשמוע מספר הרכבים באותו מקום ולהשוות בניהם

Shlomi Baruch

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
מה לגביי המגבר הזה עם הרמקולים מוניטור אודיו ברונז שהזכרתי למעלה?
[h=1]YAMAHA RS500[/h]

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור