קניית מגבר בארה"ב

kleid

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אני שוקלת להביא מארה"ב מגבר של ימהה דגם rxv565, אני לא ממש מבינה בתחום הזה ויש לי מספר שאלות (כנראה די פשוטות...) שאשמח אם תוכלו לעזור לי.
1. האם אפשר למצוא את הדגם הזה בארה"ב מותאם ל-220V ? אם לא, איפה מוצאים שנאי מתאים?
2. הבנתי שהבעיה העיקרית היא עם חיבור של המגבר לממיר של YES שמשדר PAL, האם ממיר HD של YES פותר את הבעיה (בהנחה כמובן שהטלויזיה היא מולטיסיסטם ואין איתה בעיה דומה - LG 42LH35FR LCD )? אם לא, איך אפשר להתגבר על הבעיה הזו והאם זה משתלם, גם כלכלית וגם מבחינת איכות התמונה שתתקבל?

kleid

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
מישהו יכול לעזור לי בבקשה...

:מבולבל:

starcom

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
בארה"ב קשה מאוד למצוא דגם ל- 220 וואלט
שנאי מתאים ל-1000 וואט יעלה לך מעל 600 ש"ח, אפשר למצוא בהרבה חנויות
אני יודע שבארץ המחיר הוא פי 3, כדי שהיבואן ירוויח יותר.
אבל בכל זאת, עם כל העלויות מסביב ובלי אחריות אולי כדאי כבר לקנות בארץ

מקווה מאוד מאוד שבעתיד יתחיל להיות יותר יבוא פארללי עם אחריות ואז המחירים ירדו לרמות בחו"ל

ככה גם לגבי רמקולים. הפער פשוט מקומם. בכייף פי 5 או פי 6 ממה שרואים בחנויות בחו"ל.

כמעט כל החברות ככה, כאלו שיש הסכמה בניהם לשנורר את הצרכן הישראלי.

לגבי רמקולים זה גורם לכך שבשונה ממדינות אחרות, הרבה מאוד קונים כבר פירמות מדבקה של יצרנים מסין. (לפעמים לא נופלים מהמקור)

Joshua_G

חבר משקיען
מעורבות
4
נקודות
0
אני מבין שאתה מדבר על רסיבר לקולנוע ביתי. איני יודע אם רסיברים בשיטת NTSC , הנהוגה בארה"ב, תומכים בשיטת PAL , הנהוגה בארץ. גם הממירים של הוט וגם הממירים של יס משדרים בשיטת PAL .

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
מגברים עם 110V

במסגרת פורום האודיו דו ערוצי עלתה שאלת הכדאיות להביא מגבר 110V מספר פעמים.
רוב המומחים (יותר או פחות) תמימי דעים שלא כדאי לעשות זאת, משתי סיבות- האחת הרעש שיפיק השנאי (ושנאי טוב הוא יקר מאד) והשניה היא שלא בטוח שתקבלי את הסאונד כפי שנותן הדגם של ה- 220V.

ראיתי בלוחות (יד שניה) באתר זה שמשהו מציע למכירה את מה שאת מחפשת ואולי גם דגם מתקדם יותר. מציע לך לבדוק אפשרות זו, לעתים יש עדיין אחריות. תתמקחי קצת על המחיר ותפטרי את עצמך מדאגות.

בהצלחה:)

Rafiki

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
אני לא מבין למה לקנות בארצות הברית ולהסתבך עם כל מיני מעבירי מתח כאשר עכשיו זה סוף הדגם והמחיר שלו בארץ הוא 3000 ש"ח

starcom

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
בארה"ב המחיר 200$ ?

בכל מקרה לא מומלץ בגלל כל הקטע של המתח בארץ

dys

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
אין שום בעיה של מתח, אני משתמש בלא מעט ציוד אמריקאי שמחובר ל step down transformer בלי שום בעיה, לא רעש ולא שום דבר וגם לא ירידה באיכות השמיעה.
אם אין בעיה בחיבור לטלביזה זו תהיה עצת אחיטופל לקנות כאן אם ההבדל במחיר הוא כל כך גדול. גם מבחינת אחריות, התדירות שמכשירים כאלה מתקלקלים היא נמוכה ביותר והסיכוי שיקרה משהוא הוא כמעט ולא קיים.
השנאי שקניתי הוא 1500 וואט ועלה בין 500-600 שקל. אני מניח שלרסיבר הזה צריך קטן יותר והמחיר בהתאם.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור