קניית טלוויזיה לשימוש כמסך מחשב נוסף

erashel

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני רוצה לקנות טלוויזיה לצפייה בסרטים דרך המחשב, היא לא תשמש בכלל לערוצי טלוויזיה, פשוט כמסך מחשב נוסף
גודל הטלוויזיה: אני חושב ש32(קצת מתלבט עם 37), מרחק הצפייה הוא בערך 2.5 מטר - מה עדיף?

אין צורך בטלוויזיה שתומכת בדפדפן, לגבי ממיר דיגיטלי עדיף שיהיה אבל לא מאד קריטי.
תקציב: 2K-2.5K

תודה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
למרחק הזה ועבור צפיה בסרטי HD, עדיף מסך גדול יותר. אבל, אל תצפה לאיכות על של תמונה בתקציב הזה.

erashel

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אפשרי להגדיל את התקציב במצב כזה..
הבעיה עם 37 שאין בגודל הזה הרבה מבחר, אז לגבי 40 - האם זה לא כבר גדול מדי? אם זה בסדר איך הדגם הזה נחשב?
http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=129886

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
גם 40" במרחק הזה הוא בסדר והדגם הזה הוא מסדרת בסיס של סמסונג, אמור להיות בסדר ביחס למחירו, מומלץ שתצפה בו קודם בחנות.

erashel

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אפשר לקבל המלצה לדגם מומלץ של 37 ו40?
באיזור ה3000 אם צריך אז קצת יותר

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אם תעלה כאן כמה דגמים מזאפ שנכנסים במחיר, נוכל לכוון אותך.

erashel

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני לא יודע יש כ"כ הרבה דגמים אני לא ממש יודע מה.. אני גם אלך לראות בחנות אבל רוצה להכיר קצת דגמים לפני
מסך 40 אינץ' או 37 אינץ', באיזור ה3000(עם חריגה של 200-300 אם זה ממש שווה את זה)
מה שאני רוצה זה FHD חובה, אם יש DVB זה נחמד, SMART TV לא מעניין אותי.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
שלום
יש כמה מסכים שיכולים להתאים לך..
עם אין לך חשש מפלזמה אז אולי E490 כ גודל 43 תתאים מסך מציון בעל עלות תעולת טובה למדי איכתי בHD
ומתמודד טוב עם תכנים נחותים כמו SD בעל SMERT TV וסטרימיר מובנה כולל כתביותבעברית ופס קול DTS
קיוצר מסך גדוש פקצרים וגם איכות מעולה ועולה 30000-3200 שקל עם אני לא טועה

עם אתה מחפש LED יש לך אולי את LG LW450 גודל 42 או את פאנסוניק ET5 גודל 42
ששם גם נחשבים למסכי LED טובים ואפילו 3D הLG הבעיה איתו הוא עומק שחורים בעיתי אז היה קצת לא כיף לצפות בו ב בתנאי תאורה חשוכים או בקטעים שה דרושים קונסטרט טבעי גדול כי פשוט הוא יתקשה להצי ג עומק שחורים והיה פחות פירוט בחלקים הכים והצבעים לאהיו יפים ככה לפחות ראיתי במסכך LG LW570 שהוא דומה לו רק עם SMERT TV ועיבוד תמונה ועומק שחורים יותר טוב לפי מה שהבנתי.
שהיה לך בהצליה עם תצריך עזרה אני בפרטי או בסקייפ הזה MATAB6589884

erashel

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על העזרה אבל אני מחפש מסכים של 37-40.
בקשר לפלזמה, סתם לדעת, למה התכוונת כשאמרת אם אין לי חשש? מה היתרונות והחסרונות לעומת LCD? וסתם בדקתי את הE490 והרזולוציה שלה זה 1024X768 למה כזה נמוך?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
מבחר המסכים בגדול 37 '' יהיה דל ומצד שני המסכים יהיו יקרים

בגדול של 42'' המבחר יהיה גדול יותר וגם המחיר יהיה נגיש יותר

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
כמו שאמר carmi
מבחר המסכים ב37 -40 הוא לא גדול וגם יותר יקר.
לכן כדי יותר לקנות מסך בגודל 42 ולא 37 וגם זה יותר זול ויותר משתלם.
בקשר לחששות מפלזמה יש סטיגמות שנצרו שפלזמה לא אכותית מתקלקלת מהר דליפת גז וכולי זה לא נכון
כמו כול טכנלוגיה יש חסרנות שהם בהירות פחות גבוה השתקפות צריביות צרכית חשמל יותר גבוה ויתרנות כמו קונסטרט טבעי גבוה עומק שחורים אין עננות וזליגות אור זוויות צפייה משלמות וזמםן תגובה סופר מהר
.לכן אין מה לחשוש מפלזמה ואני ממליץ על E490 היא מסך מציון ללא קשר לרזלציוה הנמוכה שלה..
וגם משתלמת ובעלת עלות תעולת גבוה

erashel

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
42 נראה לי יהיה מוגזם ממש, אני בכלל חשבתי על 32 בהתחלה, זה סה"כ לחדר שינה מרחק 2.5, בסלון יש לי 42.
להורים שלי יש 40 בחדר וגם זה כבר נראה לי יהיה גדול לי בחדר, בגלל זה חשבתי מקסימום 40...
לגבי 42, במידה וזה יתאים - אפשר לקבל מספר דגמים מומלצים ומשתלמים למחיר?

בקשר לפלזמות, יש לי אחת עתיקה מ2006, לא חשבתי שעדיין מייצרים פלזמות
ממה שאני ידעתי לגבי התקופה ההיא היה שפלזמות טובות יותר לצפייה עם ממיר ושמקרוב רואים פחות טוב, לעומת LCD - מה שכן LCD היה הרבה יותר יקר אז, הפלזמה הזאת בזמנו עלתה 10K

תודה מראש.

נערך לאחרונה ב:

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
זה ממש לא מוגזם.
אני יכול לומר לך מניסיון שלי שאני יושב מ47 ממרחק מטר וחצי וצופה רק ב
HD כמעת ונהנה מאוד
עם המרחק הוא 2.5 מטר אפשר גם 51-47 ואפילו יותר אני אשית רוצה לרכוש מסך 55 למרחק כזה
הבעיה שאיI באפשרותי
הכלית להרשות לעצמי את זה. לכן 42 מתאים בהחלט עם תצריך עוד עזרה אני בפרטי או בסקייפ הזה MATAN6589884

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור