קניית אוזניות in ear

tidan29

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
שלום אני מתלבט בין ה-shure se846 לבין ה-Astell&Kern LAYLA איזה אוזניות עדיפות מבחינת סאונד איכות בנייה ותמורה למחיר?

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
@tidan29

לא ממש בשורות בפי.

מבחינת סאונד: מדובר בשתי אוזניות עמוסות טכנולוגיה,החל מחומרי הבנייה וכלה בסידור הפנימי של הדרייברים. שתיהן נחשבות לבעלות סאונד ברמה הגבוהה של דרישות המאזינים אבל אינן זהות באופי הסוני שלהן. לכן: את העדיפות הסונית יכולות לעשות רק שתי אוזניך,מול המקור שלך ועל פי הטעם....שלך.

ה-846 של Shure הן תושבות של היכל התהילה של State of the art IE. הן לא שכיחות,במיוחד,בקרב אודיופילים אבל כן שכיחות כאוזניות מוניטור אצל אומני רוק פופ וג'אנרים אחרים - הרבה בזכות היכולת שלהן לנתק המאזין מהסביבה והדיוק הסוני שלהן. הלילה לא שם אבל עדיין אוזניות טובות מאוד.

בצד נוחות: הנוחות של ה-846 נחשבת לעקב בקרקע של כל מי שרוצה להציע אוזניות IE למישהו בכלל ולאומן מופיע בפרט. הלילה סובלות מבעיית נוחות בשל גודלן והן עלולות ללחוץ בתוך תעלת השמע. לפי אחת הסקירות שקראתי,ושמקובל עלי הכותב,יש ללילה בעיה של אמינות במבנה הפיזי שלה ובעליה עלול להידרש לשירות התמיכה של היצרן לתיקון בעיות מבניות שהן כשל בייצור.

אני לא יודע מה מחירן של האוזניות האלה בארץ,מכל מקום ביחס מחיר תוצאה סונית,איכות מבנית ונוחות שימוש ה-846 מצדיקות את מיקומם בהיכל התהילה של אוזניות מוניטור.

היצרנים:

ה 846 באה מבית של שור. חברה ותיקה מאוד ומנוסה מאוד בכל מיני מוצרים לעולם האודיו המקצועי וגם לחובבים. ה 846 הן דגם די ותיק עם המון טכנולוגיה מחברה שכמעט ואין במה בעולם המוזיקה שהיא לא נוכחת שם.

ל A&K הסטוריה קצת פחות מפוארת בעולם האודיו בכלל ועוד יותר מועט בעולם האוזניות ולמיטב ידעתי הם לא המפתחים והיצרנים של הלילה אלא יצרן אחר שככל הנראה מיצר את אותה האוזניה (לא מיוצג בישראל) עבור עצמו ותחת המותג שלו עצמו וגם עבור A&K ותחת המותג שלהם.

בעולם אידאלי שבו כסף לא מהווה בעיה,שבו שתי האוזניות מונחות בפני ומתקיים תנאי אפריורי שלפיו אני יכול לבחור או ב 846 או בלילה ומיד עם הבחירה האוזנייה שתיבחר נתחבת לאוזני ואני עף לאי בודד,עם הדיסקים שבחרתי,ללא יכולת לחזור ו/או להתחרט אז ללא היסוס הייתי מושיט ידי ל 846.

אבל,עולם כזה לא קיים. והעולם הצרכני שואף לזה האידאלי ולעולם לא יגיע אליו - לכן:הכיס הוא שלך ואתה יודע מהי הכנסתך הפנויה ומה יתן מולה את הסיפוק הנדרש. האוזניים הן שלך ומשכך גם ההחלטה היא שלך מה שכתוב פה זו דעתי בלבד - ודיעה תחת עולם אידאלי שתארתי קודם.

--תוספת/הערה חשובה--

הערה חשובה לפותח השרשור ובלל:

לחבר את ה 846 של שור לטל נייד ולהסתובב איתן ברחוב שקול להתאבדות. האוזניות האלה נבנו כשהמטרות שהונחו מול מהנדסי המוצר היו:נוחות שימוש,איכות סונית בלתי מתפשרת ואטימה ברמה גבוהה מאוד. וכך עשו. מבלי שינגנו ולו תו אחד ה 846 הן אטמי אוזניים לא רעים בכלל והן מנתקות כמעט כליל מרעשי הרחוב (וגם הבמה במופע הרוק שלשם חתרו). בבית,עם או בלי הנייד כמקור,אני סומך ידי על מה שכתבתי.

בהצלחה.

מנחם.

נערך לאחרונה ב:

tidan29

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
תודה על העזרה:)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור