קנון G12 נחשפת - מתגלה כדגם G11 משופר

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
751
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: קנון G12 נחשפת - מתגלה כדגם G11 משופר

איתי_הגיתי

חבר משקיען
מעורבות
48
נקודות
48
הקנון הזו היא שריד היסטורי.
היום הכיוון הוא חיישנים בגודל סביר פלוס, לא מיניאטורים כמו פה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
עושה רושם כזה, ב- S95 הקטנה זו עוד מתקבל, אבל בגודל שלה, אפשר לצפות לחיישן גדול יותר.

איתי_הגיתי

חבר משקיען
מעורבות
48
נקודות
48
יהיה מעניין לראות עם קנון תיקנו את הבאגים של ה S95.

א

אורח

אורח
כן ולא

נתחיל בזה שהעיצוב נשמר בהדיקות כבר שנים, אומנם עם שינויים קלים לפה ולשם אבל הקו נשמר.
או שאוהבים או שלא...אני כן.

לגבי תכונות המצלמה, אל תתפס אל גודל החיישן אלה כייצד הוא מיישם והוא מיישם הייטב!

גילוי נאות, אני משתמש ב G10.

ערן.

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
סדרה G של קנון ..

מאז שהעדפתי את ה 5060 של אולימפוס על פני ה G5 דאז , אני עוקב אחר הסדרה הזאת כי היא נמצאת ברמה שאני מצפה מהמחליפה של ה 5060 שלי כשתבוא . דמוית SLR ברמה הגבוהה ביותר . אני שונא להתסק עם החלפת עדשות ולכן לא קונה SLR .

כשאני מסתכל שבעצם קנון תמיד דואגים להשאיר איזה פרט או שניים חסרים ולא ליצור את ה DSLR המושלמת כדי לאלאץ אנשים לקנות את ה SLR אני כל פעם מתאכזב מחדש .

מה שאני יכול הלגיד שהגברת הזקנה שלי ה 5060 , היא בסך הכל 5 מג פיקסל ובת 6 , אבל איזו מצלמה , למה בכלל להחליף אותה ?? ( כמובן כמצלמה ולא מסרטת סרטונים קצרים ) .

חבר שלי שהוא צלם מקצועי עשה איתה כמה תמונות לילה שאני כמובן לא מסוגל לחזור על הרמה אבל הן בהחלט מספקות כל חובב + שקיים.

אם תצא פעם מצלמת DSLR ברמה שאני מדבר עליה ותהיה טובה בכל התחומים אני אשרול קניה . בינתיים אני לא נפרד מה 5060 הזקנה שלי , היא עדיין הכי טובה עבורי .

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
למה, מה צריכה לכלול המצלמה המושלמת שאתה מחפש?

א

אורח אלי

אורח
אניאני מתלבט בין קנון G11 לבין G12 שיותר זולה.משהו יכול לייעץ לי.תודה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור