קנון 80D – מצלמה חדשה עם Dual Pixel

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
755
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: קנון 80D – מצלמה חדשה עם Dual Pixel

moranhoresh

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
למצלמה אין מקלט GPS, אבל ניתן לרכוש אחד במחיר של מעל 1000 ש"ח.
נקודה מאכזבת נוספת, המצלמה כוללת USB 2. ממש לא מתאים לייצר היום מכשירים עם כזה חיבור איטי, המינימום של USB 3, אם לא USB-C. מעבר לזאת המצלמה נראית מבטיחה, ואולי תוכל לתת תחרות לניקון, שבשנים האחרונות עוקפת את קנון במצלמות SLR שאינן למקצוענים.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
למי שזקוק באופן נואש לתייג את התמונות לפי נ.צ...
אפשר גם לייצר מסלול טיול על מפות גוגל עם תמונות במקומות הנכונים.
אבל לא חייבים GPS מובנה. למי שיש WiFi במצלמה, חלק מהחברות מאפשר להשתמש כך ב- GPS של הטלפון דרך האפליקציה היעודית.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
למצלמה אין מקלט GPS, אבל ניתן לרכוש אחד במחיר של מעל 1000 ש"ח.
נקודה מאכזבת נוספת, המצלמה כוללת USB 2. ממש לא מתאים לייצר היום מכשירים עם כזה חיבור איטי, המינימום של USB 3, אם לא USB-C. מעבר לזאת המצלמה נראית מבטיחה, ואולי תוכל לתת תחרות לניקון, שבשנים האחרונות עוקפת את קנון במצלמות SLR שאינן למקצוענים.

אני ממש לא מבין מה אנשים מחפשים היום במצלמות - אני לא הייתי בוחר מצלמת DSLR לפי זה שיש לה או אין GPS או חיבור ה USB שלה. עבורי זה ממש לא חשוב - אני מעדיף לבחור מצלמה לפי מערכת פוקוס, יכולות לטווח דינמי, יכולת ב ISO גבוהה, נוחות תפעול וכאלו.

עבור צלמי וידאו יש נקודות אחרות שחשובות להן ומצלמה זו הולכת חזק יותר לנושא הוידאו - צריך לראות את איכות הוידאו של המצלמה כדי לדעת (נתונים על הנייר לא מספרים זאת), מערכת הפוקוס ב LV של ה 70D הייתה פריצת דרך בנושא עבור ה DSLR מעניין איך שיפור של הנושא יהיה במצלמה זו

איתי_הגיתי

חבר משקיען
מעורבות
48
נקודות
48
מה שלי חשוב זה שקנון ישפרו את החיישן. מבדיקות של בלוגר אחד, נראה שה 1DX2 מביאה איתה שיפור ניכר.

moranhoresh

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
מהירות חיבור USB היא מאד חשובה, בעיקר במצלמות DSLR, בעיקר אם מצלמים בפורמט RAW, שם גודל כל תמונה משמעותי. תמיד אפשר להוציא את כרטיס הצילום ולהעביר את חומר ישירות, או להשתמש ב-WIFI, אבל USB 3 ומעלה מהיר יותר מ-WIFI וחוסך את הצורך בהוצאת הכרטיס. אני, לדוגמא, לא מעביר תמונות דרך USB 2 (כי הוא איטי מדי), ולכן כל תקופה מוציא את הכרטיס ומוריד את החומר. קרה לא פעם ששכחתי להחזיר את הכרטיס למצלמה. לגבי GPS, במצב של היום בו כל סמרטפון ב-2 גרוש כולל תמונה עם מידע לגבי המיקום, מן הראוי שהדבר יהיה סטנדרט במצלמות SLR. ליצור מסלול ב-GOOGLE זה מייגע.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
ממש לא נהוג לחבר מצלמה למחשב עם USB - מקובל להעביר את הכרטיס למחשב, אני לא מכיר צלם אחד שמחבר את המצלמה למחשב ב USB לצילומי סטיילס

איתי_הגיתי

חבר משקיען
מעורבות
48
נקודות
48
מהירות חיבור USB היא מאד חשובה, בעיקר במצלמות DSLR, בעיקר אם מצלמים בפורמט RAW, שם גודל כל תמונה משמעותי. תמיד אפשר להוציא את כרטיס הצילום ולהעביר את חומר ישירות, או להשתמש ב-WIFI, אבל USB 3 ומעלה מהיר יותר מ-WIFI וחוסך את הצורך בהוצאת הכרטיס. אני, לדוגמא, לא מעביר תמונות דרך USB 2 (כי הוא איטי מדי), ולכן כל תקופה מוציא את הכרטיס ומוריד את החומר. קרה לא פעם ששכחתי להחזיר את הכרטיס למצלמה. לגבי GPS, במצב של היום בו כל סמרטפון ב-2 גרוש כולל תמונה עם מידע לגבי המיקום, מן הראוי שהדבר יהיה סטנדרט במצלמות SLR. ליצור מסלול ב-GOOGLE זה מייגע.
זה מן הראוי אבל חברות מצלמות זה לא חברות סמארטפונים, ודווקא טוב מאד שהם
מתמקדים בטכנולוגיות שקשורות לאיכות הצילום וההפעלה קודם כל, לפני כל ההמצאות האחרונות בתחום התקשורת.
מצלמה עם GPS ופוקוס גרוע, זה לא טוב.
זה היה נחמד עם היה אבל לא משפיע על רוב הלקוחות של מצלמות כאלה.
כרטיס צילום אני תמיד מוציא החוצה, שם אחד אחר ריק במצלמה ופורק את המלא מקורא כרטיסים USB3.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור