ספקי חשמל באים לתת פתרון לקו מתח מזוהם.
אני חושב שנכון לפתור את מקור הבעיה שזה הקו מתח מאשר לנקות אז הזרם בהמשך הדרך.
לא שמים קבלי חשמלי מיוחדים?
איך זה עובד טכנית? דוחפים את הכבל הנוסף דרך התעלה הקיימת מהקופסת חשמל בכניסה לבית עד למערכת?
ספקי חשמל באים לתת פתרון לקו מתח מזוהם.
אני חושב שנכון לפתור את מקור הבעיה שזה הקו מתח מאשר לנקות אז הזרם בהמשך הדרך.
לא שמים קבלי חשמלי מיוחדים?
איך זה עובד טכנית? דוחפים את הכבל הנוסף דרך התעלה הקיימת מהקופסת חשמל בכניסה לבית עד למערכת?
במעבר לבית החדש מתכננים מראש 2 קוים ניוספים חדשים
קו נפרד למערכת זה הבסיס לטיפול חשמל למערכת.האודיאופילים הכבדים בארצנו עושים קו מתח נפרד למערכת?
באיזה כבלים משתמשים, איזה שקעים?
איך מחברים בלוח חשמל?
קו נפרד למערכת זה הבסיס לטיפול חשמל למערכת.
בשביל לבצע זאת צריך להביא חשמלאי מוסמך ומנוסה שיבצע את העבודה.
ראשית יש לבדוק התכנות לביצוע בידוד פאזה אחת למערכת בלבד ושתי הפאזות הנותרות לייתר צרכני הבית. זה האידיאלי.
במרבית המקרים ישנו מזגן מרכזי ואז הפאזה השלישית חולקת את המזגן והמערכת. זו האופציה הבאה הטובה ביותר.
לגבי הקו עצמו,
ישנם כמה יצרנים לכבל הזה טוב אולם בתשתית חח"י סטנדרטית הכבלים הללו לא עוברים. קשיחים ועבים מידי. לכן אם מתאפשר, מומלץ לסלול תוואי ייעודי.
שורה תחתונה,
הכל מסתכם בכמה אנרגיה וכסף אתה מוכן להשקיע בסיפור הזה.
אני השקעתי הרבה משניהם והתמורה היא דרמטית!!
אין לי ניסיון עם ההנ"להיי, אני מעוניין להשקיע באיכותיים ביותר,
על אילו דגמים של כבל מהלוח, פחת, מפסקים תמליצו לקנות?
תודה
דבר עם יגאל לסרי IL AUDIO. מביא ציוד קצא לתשתית חשמל. יש לו הכל.היי, אני מעוניין להשקיע באיכותיים ביותר,
על אילו דגמים של כבל מהלוח, פחת, מפסקים תמליצו לקנות?
תודה
למה צריך? ראיתי פעם שכתבת את זה בפורום. שאלתי חשמלאי וביקש 1500 ש״ח רק על איזון פאזה, נשמע לך הגיוני התמחור?אתה צריך לבצע rebalancing של עומס בארון חשמל
לקנות פחת ומפסקים חדשים
למה צריך? ראיתי פעם שכתבת את זה בפורום. שאלתי חשמלאי וביקש 1500 ש״ח רק על איזון פאזה, נשמע לך הגיוני התמחור?
העפתי מהפאזה של המערכת את הצרכנים המרעישים, כמו מקרר, תמי 4 דימרים וכו׳
וזה עשה פלאים. אתה חושב שאיזון הפאזה יביא עוד שיפור?
או שזה משהו בטיחותי שצריך לבצע?
הגיוני תודהזה המון שעות עבודה, הרי זה מצריך להרכיב ארון חשמל מחדש
הרי יש לך אני מניח 3 פאזות
אתה רוצה שאחת תהיה לטובת המערכת אני מניח, אז אתכל המכשירים אתה צריך להעביר ל-2 הנותרים חוץ מכיריים ומזגנים.. ועל 2 אלה צריך טוב לפזר את העומס. מה שהקבלם הרכיב בדרך כלל זה חרא של עבודה