קושי במציאת דירה עם סלון מרווח למערכת

venom

חבר אתר
מעורבות
3
נקודות
3
היי חבר'ה

כבר מזה 4 חודשים שאני מחפש דירה \ יחידת דיור 2 חד' עם סלון מרווח של בערך 4 על 5, עבורי ועבור המערכת. מתקשה מאוד למצוא חדר סלון שראוי לשמש כחדר האזנה סביר. בין אם בגלל שאינו גדול דיו ובין אם בגלל תקרה נמוכה מידי, וצורה א-סימטרית של החדר, שאינה מאפשרת למקם המערכת באופן מניח את הדעת במרחב. החיפוש הוא ברדיוס נירחב שכולל בתוכו את פ"ת, הוד השרון, גבעת שמואל, קרית אונו, כפר סבא וכל המושבים בשרון. התקציב - באזור 3,500 ש"ח. אפיקי החיפוש הם פייסבוק ו - yad2. אם יש למישהו פה יחידה להשכיר או רעיון איך יוצאים מהפלונטר, אני מבטיח לתלות תמונה שלו בסלון ולקרוא לבן הבכור שלי על שמו.
סופ"ש נעים
טום

RB68

חבר משקיען
מעורבות
592
נקודות
93
אל תקנה סלון בלי שהאזנת לו עם הציוד שלך!

omi

חבר משקיען
מעורבות
424
נקודות
63
היי חבר'ה

כבר מזה 4 חודשים שאני מחפש דירה \ יחידת דיור 2 חד' עם סלון מרווח של בערך 4 על 5, עבורי ועבור המערכת. מתקשה מאוד למצוא חדר סלון שראוי לשמש כחדר האזנה סביר. בין אם בגלל שאינו גדול דיו ובין אם בגלל תקרה נמוכה מידי, וצורה א-סימטרית של החדר, שאינה מאפשרת למקם המערכת באופן מניח את הדעת במרחב. החיפוש הוא ברדיוס נירחב שכולל בתוכו את פ"ת, הוד השרון, גבעת שמואל, קרית אונו, כפר סבא וכל המושבים בשרון. התקציב - באזור 3,500 ש"ח. אפיקי החיפוש הם פייסבוק ו - yad2. אם יש למישהו פה יחידה להשכיר או רעיון איך יוצאים מהפלונטר, אני מבטיח לתלות תמונה שלו בסלון ולקרוא לבן הבכור שלי על שמו.
סופ"ש נעים
טום

הייתי מהמר על דירות ישנות מלפני שנות ה 70, אז התקרות הונמכו והסלונים הפכו לנקניקיות.

venom

חבר אתר
מעורבות
3
נקודות
3
ואז, במקרה הטוב, אקבל הודעה לפנות את הדירה לפני קריסה?

omi

חבר משקיען
מעורבות
424
נקודות
63
יותר מורכב מזה. לדוגמה דירות משנות הארבעים, לא על עמודים, הרבה יותר חזקות מדירות משנות השישים ובטח משנות החמישים מהצנע כשהשתמשו בתחליף מרק עוף גם בתור מלט

dor_s

חבר משקיען
מעורבות
151
נקודות
43
זה לא חייב להיות קריסה. זה יכול להיות סתם הריסה.
אין חיה כזאת גם סלון גדול גם גבוה גם 3500 גם בשרון. וכל זה באריזה של 2-3 חדרים

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור