קולנוע ביתי עם תמיכה ב- HDMI מרובים?

MitsyBoo

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום :)
החלטתי לשדרג את חוויית הצפיה בסרטים/משחקי וידאו בסלון שלי לאחרונה ולעבור מסטריאו לסראונד (בעיקר בשביל האפקטים בסרטים או חשיבות מיקום הקול במשחקי וידאו), אך יש לי כמה שאלות.
כרגע אני משתמשת ברמקולים של הטלויזיה, אבל אני מעוניינת לקנות רמקולים סראונד (5.1) ורסיבר, כיון שנאמר לי שלטלויזיה שלי אין אפשרות להוציא 5.1.

תחילה, אפרט קצת על פרטים טכניים :
טלויזית LCD של LG 42LH50YR
מכשירים שאני מעוניינת לחבר -
Xbox 360 Slim, ממיר הוט ו- Xtreamer אשר שלושתם מתחברים באמצעות HDMI.
בנוסף, יש לי גם Wii אשר מתחבר באמצעות AV ("בננה") פשוט.

כעת, מהתייעצות עם חברים נאמרו לי כמה דברים שרציתי לוודא -
1. לטלויזיה שלי יש מספיק חיבורי HDMI ו- Components וכדומה על מנת שאני אוכל לחבר את כל המכשירים הנ"ל. האם אני יכולה להשאיר את המכשירים מחוברים אל הטלויזיה ואז לחבר אליה את הרסיבר ולקבל אותה איכות קול (סראונד) ?
2. במידה ואני אאלץ לחבר את המכשירים ישירות לרסיבר, האם הרסיבר "ידע" לשדר גם וידאו וגם קול באיכות HD? כי לדוגמא, ל- Xtreamer יש רק יציאת HDMI אשר מעבירה גם וידאו וגם אודיו בחיבור אחד, ולכן לא אוכל להעביר את הוידאו ישירות לטלויזיה, אלא המידע יעבור דרך הרסיבר. (מצטערת אם השאלה נשמעת מטופשת :)
3. תקרת התקציב שלי הינה 3000 מבירורים שעשיתי לגבי מחירים באינטרנט של מערכות התומכות ב- HDMI (תקנו אותי אם אני טועה!). האם יש לכם המלצות לגבי מערכות מלאות/משולבות? או חלקים בודדים אשר יכולים להמצא בתקציב?

תודה רבה!! :O (ורד)
Mitsy.

Rafiki

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
לרוב הרסיברים החדשים יש תמיכה גם בסאונד וגם בתמונה בחיבור hdmi ...ולגבי התקציב את יכולה לרכוש רסיבר וסט רמקולים באיכות טובה בסכום הזה..

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
מגבר : Yamaha RX-V367 מכיל 4 כניסות HDMI ככה שתוכלי לחבר את כל ה4 למגבר ולהשתמש בו כמרכזיה.
מחיר באזור ה 1800+/- ש"ח.
סט רמקולים:
http://www.fuse.co.il/categories/42147
פה ישנו סט:
CANTON MOVIE 60
נמכר מחיסול מלאי סופשנה. המחיר מעולה, והאיכות של הסט הזה שווה יותר מכל סט כמעט בישראל מחברה אחרת עד 2500 ש"ח.

בנוסף פיוז מוכרים גם את הרסיבר הזה.
אני בטוח שתוכלי להגיע איתם לעמק השווה במחיר בתקציב שלך.

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
קודם כל מערכת משולבת כבר יוצאת מהסל קניות עקב חוסר בחיבורים ומערכת פשוטה יחסית למערכות חלקים.
אפשרי לבצע את כל המיתוגים על ידי רסיבר אשר יהיה מחובר בכבל אחד למסך וכל המקורות יתחברו אליו.
בגלל שהWII מוגבל בחיבורים צריך לרכוש רסיבר שיודע להמיר מCOMPOSITE לHDMI.

Rafiki

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
רסיבר שיודע להמיר מCOMPOSITE לHDMI יקר משמעותית מה 367...או מרסיבר דומה

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אין לווי HDMI ?
מוזר, את זה כבר לא ידעתי.
בכל מקרה עדיין לחבר את הWII לטלויזיה בחיבור הרגיל ואת הסאונד להוציא לערוץ במגבר.

נערך לאחרונה ב:

MitsyBoo

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
וואו המון תודה על התגובות!!! :)
אז מהתגובות שלכם אני מבינה שאין אפשרות לעשות את הסוויץ' בין ה- Inputs השונים דרך הטלויזיה.. נכון?
אורי, תודה רבה על ההמלצות - הסתכלתי באינטרנט וזה נראה מצוין, אני אלך בימים הקרובים לחנות כדי לבחון את הרמקולים והמגבר פנים מול פנים...
את ה- Wii כנראה שאני אחבר ישירות לטלויזיה, ואוותר על הרמקולים במקרה הזה. גם ככה אני בקושי משחקת בו מאז שיש לי Xbox :)
תודה רבה על העזרה!!!
Mitsy.

kalda01

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אצלי יש כבר כמה שנים סט 5.1 של CANTON ואני מצטרף להמלצה שהאיכות היא הרבה מעבר לעלות.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור