Dan-Cinemart
עוסק בתחום
- מעורבות
- 1,151
- נקודות
- 113
חחח אני יודע שאתה פיוריסט ויודע גם ע"פ איזו דיסציפלינה...רועי - אני באמת פיוריסט - אסביר אחר כך !
ועמיר - אני העדפתי וציינתי את זה בעשרות מונים את המרד מחובר ישירות. עשרות מונים .
תמיד ה NAD יהיה עדיף, זה לא משנה איזה Pre היה מתמודד מולו, כל עוד שניהם בחדרים לא מטופלים.חחחחחחח
נאד
בוא נסביר שלא ישאר רק ביני לבינך .חחח אני יודע שאתה פיוריסט ויודע גם ע"פ איזו דיסציפלינה...
בשרשור הזה אני רק קורא מפרגן - אני מניח שברור לך שאישית הייתי מעדיף לחבר ישירות (לא נכנס פה לשיקולי אנלוג).
פשוט שעשע אותי האנדרסטייטמנט המעודן שלך
אני התכוונתי ששמעתי את הנאד מחובר ישירות למגבר כוח היה עדיף בהרבה מאשר נאד כולל תיקון דרך אקיופייז פרה ולמגבר.תמיד ה NAD יהיה עדיף, זה לא משנה איזה Pre היה מתמודד מולו, כל עוד שניהם בחדרים לא מטופלים.
מה יש ל Pre ב 4 מליון ש"ח להציע, כדי לפתור הבדלים של 28DB בין התדרים במערכת של שי?
אחרי טיפול אקוסטי (מקצועי)
התחרות עבור ה- NAD תהיה מן הסתם הרבה יותר מורכבת.
רו
לא הבנתי: האם ה-NAD (לא נאד נפוח ) המחובר ישירות היה עם תיקון או ללא תיקון?אני התכוונתי ששמעתי את הנאד מחובר ישירות למגבר כוח היה עדיף בהרבה מאשר נאד כולל תיקון דרך אקיופייז פרה ולמגבר.
אני חושב שאתה ואפילו דוד(מתל מונד ) הסכמתם איתי .
לדעתי, פשוט מדובר בפרפורי גסיסה אחרונים של הפיוריזם הדמיוני עד ששי יסכים איתי.
לא הבנתי: האם ה-NAD (לא נאד נפוח ) המחובר ישירות היה עם תיקון או ללא תיקון?
אם הוא היה ללא תיקון, זה אומר שהפיוריזם מנצח את התיקון.
ואם הוא היה עם תיקון, זה אומר שהפיוריזם (הוצאת מכשיר מיותר בשרשרת) גם עדיף.
אבל להשאיר פרה מיותר בשרשרת זה לא פיוריזם, אלא להיפך, מאריך ללא צורך את מסלול הסיגנל. שלב מיותר בשרשרת יכול רק להרוס, לא לשפר (אלא אולי אם הוא משמש כפילטר שהטונליות שלו עדיפה לאזני המאזין)הוא היה בשני המצבים כולל תיקון.
בהקשר הזה כוונתי הייתה במילה "פיוריזם" - להשאיר פרה אנלוגי טהור וכביכול נחשב יותר בשרשרת .
ניסוח פחות מוצלח אבל הבנת את כוונתי,כעת.
אני מסכים.אבל להשאיר פרה מיותר בשרשרת זה לא פיוריזם, אלא להיפך, מאריך ללא צורך את מסלול הסיגנל. שלב מיותר בשרשרת יכול רק להרוס, לא לשפר (אלא אולי אם הוא משמש כפילטר שהטונליות שלו עדיפה לאזני המאזין)
עזוב, זה בסדר. זה הובהר לגמרי.אני מסכים.
רשמתי שהניסוח שלי היה שגוי וגם הסברתי למה התכוונתי.
האם לרשום שוב ? זה אפשרי