LCD צריכה את עזרתכם המלומדת בבחירת טלוויזיה.

• פותח הנושא raol4
  • פורסם בתאריך

raol4

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אוקיי, אז ככה...
אני מתלבטת כבר כמה ימים בין טלוויזיות עד אשר החלטתי ללכת עם סמסונג. (הכי אמינות ושוות את מחירן)
אך שבאתי לקנות את הדגם D מסדרה 6 של סמסונג המוכר אמר שעוד שבוע (מאז כבר עבר שבוע)
אמור להגיע משלוח של הסדרה החדשה של סמסונג, דגם E.
שהסתכלתי על המפרט (באתר הרשמי של סמסונג) של הדגם הספציפי שאצלו בחנות (הדגם: Samsung UE-40EH5000),
לא התלהבתי.
מה שהכי חששתי שקראתי את המפרט זה ה- 50CMR, נמוך. (שאמור להחליק את התמונה ולמנוע מריחות)

עכשיו לשאלות...:)
1) האם שאצפה בסרט עם סצנות מהירות התמונה, איך לומר, תפשל? (האם אני אחוש בזה בכלל?)
2) האם עדיף לי בכל זאת ללכת על דגם D סדרה 6 היותר ישן עם CMR יותר גבוה?
3) האם בכלל עדיף לי לחכות (אתם יודעים טוב ממני) לחכות דגמי E עם מפרטים יותר 'עשירים'? (תאריך יכול מאוד לעזור)

התקציב שבו אני מוכנה להשים על טלוויזיה הוא לא יותר מ-4,000 שקלים ומוכנה לחרוג לטלוויזיה באמת טובה שתצדיק את המחיר. (אם במקרה למישהו יש הצעה על טלוויזיה אחרת)
אוהבת את ה-LEDים ורוצה Full HD.

נ.ב.
אני רוצה גם להדגיש שאינני מתלהבת מתלת-מימד או מסמארט טי-וי. (יכולה לחיות גם בלעדיהם)

תודה מראש, מתוקים.:אוהב-מאוד:

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
1. אני לא יכול להגיד לך בוואדות שתצליחי להבין בין 50CRM ליותר...
אני אישית מצליח להבדיל בקולות ועוד כמה מ" משוגעים" על התחום אבל רוב האכלוסיה לא מצליחה ה או שלא ממש אכפת לה ויותר מתלהבת משמות כמו LED תלת מימיד SMERT TV
FULL HD ועוד ולא מתעמקת באמת במה כדי לכן אני ושאר חברי הפרום פםה כדי לעזור לך ולשאר המשתמשים לקנות את מה שאת צריכה ולא מה שצריך המוכר כדי לעשיר את חשבון הבנק שלו.
בקשר לES5000 אני לא מכיר את המסך הזה אישית ואף פעם לא קראתי ביקרות עליו ולא ראיתי תמפרט שלו לכן לא יכול לענות לך איך האיכות תמונה שלו.. לכן אני מציע לך לחכות שהיה ביקרועליו באתרים רצנים ו או שתראי אותו ותאהבי ורק אז תקני על תתני להחלחצות של המוכרים להשפיע עליך....

2.אני לא חושב שתקציב שלך 4 אלף אתה יכולה לקנות מסך מסדרה X6000
אולי את D6000 שהוא המסך הבסיסי ביותר של סמסונג בתלת מימיד בעל מנגנון הרץ נמוך יותר מD6400 ובקיוצר לא כדי.. לפי דעתי כמובן אני מציע לך לראות אותו מול ES5000
ולהחליט אני לא יכול להחליט בשהילך
3.

3. בקשר להמלצות עם את לא נעולה על דגמי 2012 יש לך כמה דגמי 2011 מעולים שיכולים להתאים לך
:

1.פנסוניק E30 NXL פנסוניק E30 מסך מציון איכות תמונה משובחת בsdאיכות תמונה מעולה בhd

עיבוד תמונה טוב ועומק שחורים טוב הבעיה הוא שהוא מחזיק הרבה אור והוא לא מט והוא משתקף
אני ממליץ גם על LG LV550 הממשיך של LG LE5500 שאני כול כך משבח יש לו SMERT TV
שזה במילים פשטות דפדפן איטרנט מובנה יש לו עומק שחורים טוב ונקדיות טובה בזכות מנגנון לוקאל דמניג מסגרתי שהנרות במסגרת ולא על גבו של המסך אני לא חושב שמבחנית איכות תמונה הוא שווה עוד 500 שקל אבל יש לו SMERT TV ואמרתה שאת מתלהבת ואוהבת את זה והוא נכנס בתקציב א למה לא..
שהיה לך בהצלחה.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור