צריך עזרה דחופה מכם

Carmona

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם, לפני כמה ימים פרסמתי פה הודעה על התבלטויות ברכישת טלויזיה.
היום הייתי בחנות ושילמתי מראש 500 ש"ח (לא היה עלי כל הסכום, אני צריך להשלים) על טלויזיה מתצוגה SONY 46" EX710 במחיר של 5990 ש"ח עם אחריות של ישפאר ל-5 שנים שנראה מחיר מעולה לדגם הזה. נאמר לי שהמכשיר נמצא בתצוגה בערך כשלושה חודשים, בחנות הוא תלוי בערך בגובה של 3 מטר ככה שלא נראה שמישהו באמת מגיע אליו מבחינת מכות ועדיין יש עליו את המדבקות ניילון השקופות שצריך לקלף מטלויזיה חדשה, בקיצור, נראה טוב. בנוסף שכשהגעתי לחנות היו המון מכשירי תצוגה שירדו מהקיר, ואת הדגם של סוני הנ"ל הם לא ידעו שהם אמורים למכור אותה (מה שמעודד אותי מבחינת הזמן שהיא שם) עד שאמרתי להם שהיא ברשימת המסכים למכירה מהתצוגה אז יכול להיות שהם בעצמם חשבו שהיא חדשה מדי למכירה ואמרו לי תודה על זה שהערתי להם.

עכשיו, להתלבטויות העיקריות! ברשת החנויות מסתובב לו מסך SAMSUNG 46" C650 במחיר של 4990 ש"ח מתצוגה, כאלף שקלים פחות מהסוני.
לפי מה שידוע לי, ההבדלים הם שהסוני היא LED והסמסונג הוא LCD, מעבר לזה הסמסונג יודע לנגן קבצי MKV דרך ה-USB שלו והסוני לא יודעת.
כשהייתי בחנות ה-C650 שלהם כבר נלקחה מהתצוגה והייתה עטופה בצד, יצא לי לבדוק את הפאנל שלה והוא היה SQ של סמסונג ואמרו לי שגם האחרות שלהם כאלו.
כששילמתי מראש על הסוני ביקשתי לתת להם תשובה ביומיים הקרובים אם אני אוסיף את שאר הכסף לסוני או לסמסונג והמוכר אמר לי שאין בעיה.

קראתי כבר בפורום על הדגמים, ורציתי לשאול את דעתכם (המומחים) לגבי השוואה של המסכים, מחיר אל מול תועלת והאם חכם לקחת מתצוגה. לגבי השימושים שלי, 50% XBOX 20%, SD, 30%, HD. מסך לחדר שינה.

עוד שני דברים נוספים:
1. מרחק הצפייה שלי בחדר הוא 2.5-3 מטרים (3 בתלייה על הקיר, 2.5 עם הטלויזיה על שידה). פה בפורום הומלץ לי ללכת על גודל 46" ואפילו 50" לחדר שלי. המוכר בחנות (איש מבוגר מאוד יחסית) דיבר עם לקוחה שביקשה מסך למרחק צפיה של 2.5 מטר ואמר לה "תקחי 32" או 37" גג, לא יותר מזה". יכול להיות שהמוכר לא הכי מבין אבל אני צריך איזשהי טענה או חיזוק מכם לדעת ש-46" לא יהיה לי ענקי בחדר (במקור רציתי לקחת 40").

2. שאלתי את המוכר אם אני מקבל ממנו את התעודת אחריות כשאני משלם את שאר הכסף והוא אמר שאני מקבל ממנו את החשבונית שהיא גם האחריות ובשביל תעודת אחריות אני צריך להתקשר לישפאר להתקשר להזמין. חשבתי להתקשר לישפאר מחר על הבוקר לברר את העניין ורציתי לדעת מכם אם זה נוהל רגיל בחנויות שהקבלה היא מספיקה בשביל האחריות. בנוסף המוכרים אמרו לי בחנות שזה שהטלויזיה מתצוגה לא אמורה להוות בעיה לאחריות ואפילו אם אני אצטרך איתה לא אמורה להיות לישפאר דרך לדעת אם זה מתצוגה או לא. אני אמור לסמוך עליהם או שיש איזשהו טריק שאני לא מכיר?

כתבתי הרבה ומקווה שלא העמסתי עליכם ותודה לכל מי שעזר לי עד עכשיו ולמי שיוכל לעזור לי בהקדם האפשרי כי אני מעדיף להחזיר להם תשובה כבר מחר על הבוקר.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
46 לא היה לך ענקי בחדר במרחק הזה אפשר להכניס גם 50 ויותר אני אישית יושב ממרחק מטר וחצי עם 42
ואני קונה עכשיו 50 אנטיש סמסונג C550
וזה בטוח יתלבש טוב.
אין גדול מדי לגודל תמיד מתרגלים בסוף
..הסמסונג C650 היא מסך מציון שמציג שחורים אכותים
ויכולת כוויל רחבות ומנגנון 100 הרץ אכותי לעומת זאת הסוני היא בטכנלוגיה LED והאיכות שלה דומה לאחותץה הנקטנה מLCD EX500
לכן אני חושב שהסוני עדיפה אבל עם תכזה רוצה לדעת ולהיות בטוח תסתכל מהמרחק צפייה בשנהים ותחליט

2.זה נראה לי סוג של טריק אני לא מבין למה תצריך לכות ואתה בתור הלוקח צריך לקבל תאחראיות מתי שאתה קונה תמוצר תברר את זה איתם ואל תוותר להם

3.
זה ממש לא חכם לקחת מתצוגה אחרי שפעיל כול כך הרבה שעות ושמו אותו על מצבים כולמני קדי שיבלט תעצמו אני מציע לך לקנות רק מיד ראשונה ולא מתצוגה היות ומסך לא קונים כול יום וזה עומד להיות המסך שלך לשנתים שלוש בקרבות אתה לא אדופיל ולכן אפילו יכול להחזיק יותר אני מחליף מסך כול שנה כמעת אני שנה היתי עם LG LH90
הנהדרת ועכשיו החלטתי שאני חייב יותר גדול ואני יקנה את סמסונג C550
שאני חושב שגם כן מתאימה לך

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תברר קודם כל עם היבואן לגבי תנאי האחריות.
תבקש לדעת גם כמה שעות היא עבדה (אמור להיות רשום בתפריט שרק טכנאים יכולים לגשת אליו).

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור