רסיבר צריך עזרה ברסיבר ובטלוויזיה

itaiedri24

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שבוע טוב לכולם .
קודם כול אני קניתי טלוויזיה חדשה לפני כמה ימים ושאני רוצה לחבר את הרסיבר שלי דרך החיבור hdmi אבל בהוראות של הטלוויזיה זה אומר לי אחרי שאני מחבר את hdmi הוא רוצה שאני גם יחבר את כבל שמע דיגיטאלי (RCA)כדי לחבר את ההתקן לטלוויזיה עכשיו אני שואל אם זה הכרחי או שאפשר רק לחבר את ה hdmi...
ועוד שאלה אחת קטנה יש כבלים של RGB באורך של 10 מטר? תודה לעוזרים..

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
למה אתה מחבר את הטלויזיה לרסיבר?
תחבר את המקור לרסיבר (ממיר למשל).

כבל RGB הכוונה שלך לכבר 15PIN VGA? או COMPONENT?
בכל אופן שניהם קיימים, רק שCOMPONENT באורך כזה בדרך כלל בנייה מיוחדת ולא נמכר בכמויות בחנויות.

itaiedri24

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אז אין צורך לחבר לטלוויזיה את הרסיבר אז איך אני יוכל לשמוע את הרמקולים בטלוויזיה??
ודרך איזה כבלים אני מחבר את הממיר לרסיבר וכן התכוונתי לקומפוננט..

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
איזה ממיר יש לך?
ממיר HD? עם כבל HDMI לרסיבר ומהרסיבר עם HDMI למסך.
או
מהממיר עם כבל HDMI ישירות למסך ועם כבל COAX לרסיבר.

למה אתה צריך קומפוננט של 15 מטר?

itaiedri24

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש לי ממיר yes hd max ומה כאילו מה עדיף שהכול יהיה דרך hdmi כמו שאמרת בהתחלה או עם כבל coax לרסיבר ?
ואני צריך קומפוננט בגלל שהמרחק בין הdvd לטלוויזיה גדול כי הטלוויזיה היא תלויה על הקיר והdvd במקום אחר..
ויש לי עוד שאלה אם אני משתמש במפצל hdmi זה יהרוס לי את האיכות או משהו כמו כאן בתמונה השמח לתשובה. http://www.tfl.co.il/Product.asp?ItemID=2551

itaiedri24

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מישהו בבקשה יכול לענות ולעזור לי...

sufa

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תקשיב אתה עושה מהכול סלט
אם יש לך במגבר כניסות HDMI מה שאני לא מאמין רק עם המגבר חדש תחבר כך:
ממיר-מגבר-TV עם כבל HDMI בין כולם מעביר גם קול גם תמונה .
אבל אתה תצתרך להפעיל את המגבר בשביל לשמוע משהו

itaiedri24

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
בסדר זה הבנתי אבל אם יש לי גם dvd שאין לו hdmi אז איך אני מחבר אותו לטלוויזיה דרך component? או משהו אחר כי אני רואה צבעים של RCA בdvd ובטלוויזיה יש לי של RGB איך אני בדיוק יכול לחבר את זה?? עדיין עם component או שתיהיה בעיה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור