LCD צריך עזרה בנושא חיבור ממיר לטלוויזיה.

avivshasha

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
קניתי טלוויזיה Samsung lcd 37B530, להפתעתי גיליתי שלטלווזיה אין חיבור S-video וגם לא SCART. אפשר לחבר אליה רק composite/component/HDMI.
אני נמצא ב-YES כבר הרבה זמן ושידרגתי לממיר YESMAX , השבוע הטכנאי הגיע וחיבר לי את הממיר(עבה עם פלסטיק כחול/שקוף בחזית) עם בננות COMPOSITE רגילות והתוצאה היא שרואים לא כל כך טוב.
יש לציין שהממיר יכול להוציא SCART/S-VIDEO/COMPOSITE.
פניתי לYES בשאלה מה אפשר לעשות ואיך ניתן לשפר את התמונה.

הם אמרו לי לרכוש כבל SCART-COMPONENT, לפי מה שהבנתי מהכתבה באתר כדי לחבר בצורה כזאת נדרש טרנסקודר. לטענתם לא צריך הממיר מבצע את פעולת ההמרה הזו.

אשמח אם תוכלו לאשש את מה שהצלחתי להבין או לחילופין את טענת YES.
ואם יש לכם פתרונות אחרים אשמח לשמוע

ממתין לתשובה(זה די דחוף...),
תודה מראש,
אביב

avivshasha

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
עדכון!
ממש לאחר שליחת ההודעה התקשרו אלי מYES, והתנצלו מכיוון שהם בדקו את טענתי שוב והבינו שאי אפשר לחבר כבל של SCART-COMPONENT בין הממיר לטלוויזיה באופן ישיר.

עדיין אשמח לקבל פתרונות שלכם...
(אגב, אני לא מעוניין לקנות טרנסקודר כי לא בא לי להוציא המון כסף על משהו שYES צריכים לדאוג לו ובנוסף אני לא רוצה לרכוש ממיר MAX-HD מכיוון שאני אצטרך להוסיף לתשלום החודשי כשאני לא אנצל את שידורי הHD)

תודה
אביב

avivshasha

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
הבעיה נפתרה!
הם מחליפים לי ל MAX-HD ללא תוספת בעלויות.
זה הרבה בזכות המדריך המצולם שיש באתר ומסביר על חיבורי הממיר לטלוויזיה. זה עזר לי לדעת מה לדרוש ועם קצת מלחמה אפשר להוציא מהם הכל.

תודה בכל מקרה.
שיהיה שבוע טוב.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מעולה, תתחדש :)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור