צריך עזרה בלהעביר מהטלפון למחשב ובחזרה שירים.

dagan12

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
18
זה כל הזמן ניתקע, אני רוצה לאחד את השירים ולסדר את השירים. מי יכול היום לעזור לי? זה דחוף לי מוכן לשלם 100 שקל.

bola

חבר אתר
מעורבות
4
נקודות
8
אם השירים בכרטיס זיכרון ....וכדאי שכך אז להוציא את הכרטיס להכניס אותו לקורא כרטיסים להכניס למחשב וכך הלאה להעביר את השירים מהכרטיס למחשב ובחזרה... מה שתרצה לאחר מכן להחזיר אותו לתוך הפלאפון.
בהצלחה

dagan12

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
18
עשיתי אבל יש כמה קבצים שיש בהם בעיה ואני לא יודע איזה.

bola

חבר אתר
מעורבות
4
נקודות
8
אם זה בשבילך פרוייקט אז גם לי הייתה בעייה כזאת כי אני אוהב לשמוע לעצמי עם הפלאפון.... אז העברתי שיר שיר עם הרבה סבלנות ובסוף מצאתי איזה 4 קבצים שהביט שלהם היה מאוד גבוה ולכן לא נוגן כראוי
"מוסיקה שומעים בכיף או לא שומעים בכלל"

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
@bola

לא ממש פירטת את מהות הבעיה אבל - שאלה לי אליך ובגינה...תשובה.

כרטיסי SD למיניהם רגישים לשמות קבצים. מניסיון שלי,נתקלתי בקבצים שסרבו לעבור או זחלו כמו צב בדמי ימיו ואז הסתבר שיש בשמות הקבצים: רווח,סימני שאלה,גרשיים (כפולים כאלה -") או שהם לא כתובים באנגלית (גרמנית צרפתית שם יש סימנים מעל לאותיות). האם זה המצב?

אם כן הפתרון פשוט: לערוך את שמות הקבצים כלומר לסלק כל תג או תו שאיננו הא"ב באנגלית ולסלק,גם,מרווחים ואלה שיש להם אותיות בלע"ז (מעל לאותיות) למחוק ולשים במקומם אות אנגלית מאימה.

...וגם אם שמות הקבצים מכילים סוגריים שלפניהם ו/או אחריהם יש רווח או תג כלשהו שאיננו אות או מספר - גם זה מייצר בעיות וצריך לערוך,כאמור,את שם הקובץ.

...אגב: זה קורה גם כשה SD טמון מחשב גם כזה שמריץ חלונות וגם כזה שלא....

מנחם.

bola

חבר אתר
מעורבות
4
נקודות
8
זה גם נכון יש כל מיני סימנים ופסיקים שעושים הפרעות לכן ציינתי שאם זה פרוייקט אז לעשות אחד אחד

dagan12

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
18
משהוא יכול לראות לי איך לסדר בצורה הטובה ביותר?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור