צריך לצמצם בין מספר דגמים - זקוק לעזרה

• פותח הנושא Psy
  • פורסם בתאריך

Psy

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
ליאור, נמר ושאר החבר'ה שמבינים בנושא..
אני מתכוון השבוע ללכת לחנות [או מספר חנויות] ולראות איזה מסך מתאים לי, לצערי יש לי רשימה קצת ארוכה מדי ולא סביר שאני אספיק לראות את כל המסכים [אם בכלל כולם יהיו], לכן אשמח לייעוץ בצמצום הרשימה מניסיונכם.

התקציב הוא די דל, באיזור ה3.5K - 3.7K למסך של לפחות 46''.
אלה המסכים שבתקציב [כולם עם לפחות 3 שנות אחריות יבואן רשמי, 2 לפיליפס, 5 לפנסוניק]:
Samsung UA46F5000
Samsung UE46F5000
Samsung UA46F5300
LG 47LN542Y
Samsung UE46F6100
Sony KDL46R473
Philips 50PFL3088H
Philips 46PFL3108H
Samsung UA46F6400
Panasonic THL50B6

אשמח לדעת איזה מהמסכים הנ"ל אני יכול לוותר ולחסוך זמן מיותר\להוריד אותו מהרשימה, ואם יש המלצה או המלצות על איזה מהמסכים הנ"ל כדאי להתמקד הייתי עוד יותר שמח.

תודה מראש!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תצמצם את הרשימה לדגם היקר ביותר של כל מותג אשר נכנס בתקציב שלך.

Psy

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
היי ליאור תודה על המענה,
לצערי עדיין לא יצא לי לעבור בחנויות ולראות דגמים
המקסימום שאני יכול בלמשוך את התקציב [לדגמים המתקדמים יותר] זה ה
Samsung UE46F6100
Sony KDL46R473

מצד אחד לסמסונג יש 3D אבל אחריות לא של יבואן רשמי [כאילו שהיבואן רשמי שווה משהו] ופאנל 'מוגרל'.
מצד שני סוני זה סוני, בלי שום פיצ'ר מעבר לבסיס אבל אחריות יבואן. [פאנל יכול להיות של LG אפילו, אם אני לא טועה]

עד שאני אראה את השניים הנ"ל, למישהו יש חוות דעת על אחד או שני הדגמים הנ"ל?

מלבד איכות צפייה, זוויות צפייה [גם ככה הזווית לא ממש רלוונטית למיקום שלה] מה עוד אני צריך להתמקד בבדיקת מסך? הרי סביר להניח שעם כיול אפשר להגיע לתוצאות לא רחוקות אחת מהשניה...

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
עדיין, אופי התמונה שונה בין שני המסכים ויש כאן גם ענין של טעם אישי.
תבדוק איכות צפיה בערוצים רגילים (2 ו-10), תכני HD. את השחור יהיה קשה לך לבדוק בתנאי חנות.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור