צריך להחליט בין סמסונג D5500 / ES5500 או LG 580Y כולם 46/7 אינץ

daniels1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אחרי שהייתי טיפש ולא הקשבתי למה שאמרו לי כאן ולקחתי את הפנסוניק 47E5.. החזרתי אותה לחנות לאחר שהתאכזבתי בטירוף מהאיכות תמונה שלה.. יש לי LG 550Y וההבדל יותר מדי משמעותי..ב-LG קיבלתי חדות וחיות של תמונה והרגשתי כאילו אני בתוך הסרט.. ובפנסוניק זה ממש לא היה כך לצערי. אז היא הוחזרה.

נשאר לי לבחור בין 2 מסכי סמסונג 46

D5500 או ES5500 אני יודע שהם לא תלת..וזה לא מעניין אותי מה שחשוב לי זה לקבל תמונה איכותית.

או LG 47 580Y הכנסתי אותה לרשימה רק בגלל שיש לי במשרד את אחותה 550Y והתמונה שלה פשוט עוצרת נשימה.

מדובר רק על סרטי/סדרות 720/1080..בעצם איכות תמונה זה מה שהכי חשוב לי אין יס או כבלים מחובר מחשב מפלצת למסך. ואיכות שמע גם לא חשובה. כי יש מערכת שמע נפרדת

על מה ללכת חברים?

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
חבר יקר

שלום.
אני יכול לעזור לך בסקיפ אבל כבר הסברתי לך כבר מקודם.
D5500 וES5500 הם מסכים בסיסים מהסדרה 5 של סמסונג אל תצפה מהם לאיכות תמונה ברמה של מסך תלת מימיד כמו 580 יש הבדל מהותי כמעת תמיד לפחות לפי מה שהתנסיתי ממסך תלת מימיד למסך ד מימיד הן בעיבוד תמונה עומק שחורים נדיות נאנות צבע דיוק צבעים ועוד שלל פנקציות שקשרות לאיטרנט לUSB HD שזה לא חשוב לך.
התקציב שלך די נמוך ועם אתה רוצה מסך בתקציב שעומד על הדשרשות אני לא הכי מכיר את 580 אלה את 570 LW אבל לפי מה שזכרתי מדובר במסכים דומים הבעיה בLG הוא עומק שחורים לפחות ב570 שנד על 950-1300 בלבד מה שמקשה עליו להציג תמונה ופרטת בחשוך. וגוני צבעים עשרים ולהציד את כול פרט ופרט עוד בעיה היא זליגות אור ועננות שהנםוצה למסך LED צדדי כדי לראות בבית אני יודע שמחסני חשמל נתונים לך אפשרות לראות בבית תחבר למחשב תראה בחשוך ותראה עם זה בולט בהצלחה כול שאלה פנה עלי לפרטי או לסקייפ את יודע אתה חבר של י שם בהצלחה

daniels1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על העזרה מתן

בהזדמנות זאת אני חייב לציין שלאחר מרתון של כמה ימים מטורפים בחיפוש מסכים. ולאחר שלקחתי כבר 2 ממחסני חשמל והחזרתי להם היות ולא הייתי מרוצה מאיכות התמונה המתקבלת.

ההשוואה שלי הייתה למסך 47LV550Y שכבר קיים אצלי. ובמסך הזה קיבלתי איכות תמונה פשוט מטורפת. שום מסך ממה שבדקתי. והלכתי כבר לכמה חנויות ובדקתי דגמים שונים (באתי עם הארדיסק חיצוני וחיברתי לראות) כל מסך ששמתי עליו את הסרטים (1080) לא נתן תוצאה כמו במסך שיש לי היום. אפילו ה-580Y שהוא גם תלת לא הגיע לביצועים שלו.. מצחיק שאפילו בדגמים יקרים בטירוף 10K וצפונה אפשר לומר שהם הגיעו בערך לרמה שלו אבל לא נתנו רמה יותר גבוהה ממנו.. כל זה כמובן לטעמי האישי ולפי מה שאני ראיתי..

היום אני בדרך להחזיר להם את המסך לחנות ולחפש מסך בדיוק כמו מה שיש לי.. לא משנה לי שהוא דגם ישן. אבל התוצאה המתקבלת עולה לדעתי אפילו על המסכים החדשים ביותר ברמות מחיר של 7-8K לערך

בכל אופן שוב תודה

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
תכנס לסקייפ הגבתי לך שם

נשמע לי שמרוצה מהסך והוא מעולה אבל אני מכיר אותו ולא הכי התלהבתי ממנו ברמה להגיד תמונה מטרופת. אני גם לא אומר שהמסך שלי שנחשב בכמה דרגות מעל LV550 לפי ביקרות חוות דעת של אנשים וגם דעתי האשית ולא אומר שהוא מביא תמונה מטרופת אלה תמונה טובה בלבד כנראה הדרישיות שלי מהסך קצת גהבהות משלך..

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור