LCD צריך ייעוץ בקניית טלוויזיה LCD

eladh7

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם

אני רוצה לשדרג את חווית הצפייה שלי בטלוויזיה ועל כן החלטתי שאני מסלק את ה CRT הישנה שלי מהסלון וקונה טלוויזיה LCD.
אני מעונין במסך בגודל 42 אינץ, זה נראה לי בסדר בהתאם לסלון שלי.
אני מחפש טלוויזית LCD באיכות תמונה המירבית והטובה ביותר שאפשר למצוא ביחס לתקציב שלי.
כדי לבחור אם המסך יהיה FHD או HDR אני מדדתי את המרחק צפייה בין מסך הטלוויזיה שבסלון שלי לבין העין כאשר אני יושב בספה.
כדי שתדעו את תמונת המצב של הסלון שלי, שירטטתי את השירטוט הבא אשר מציג גם את מרחקי הצפייה מכל המקומות בספה:

78305891.jpg

הספה הגדולה שמול הטלווזיה היא במרחק של 3 מטר ו 30 סנטימטר מהטלוויזיה. הבנתי שמרחק צפייה כזה לטלוויזיה בגודל 42 אינץ מספיק שהטלוויזיה תיהיה 720P וכי 1080P לא יתרום עקב מרחק הצפייה.
הבעיה היא שהספה הקטנה שמצד ימין באיור יותר קרובה לטלווזיה ומי שיושב שם הוא יהיה במרחק של בין 2 מטר ו 40 סנטימטר לבין 2 מטר ו 90 סנטימטר, כפי שמצויין באיור.
ובמרחק כזה רצוי שהטלוויזיה תיהיה 1080P.

עקב הפרשי המרחקים ביו הספות אני לא יודע איזה רזולוציה לבחור. 720P או 1080P.
ועל כן אני זקוק לעזרתכם.

השימושים העיקריים שלי בטלוויזיה יהיו הרוב צפייה בתכני HD מהמחשב שיחובר לטלוויזיה ושידורי SD רגילים.
כך שאני מצפה שהטלוויזיה תדע להתמודד בצורה טובה עם שידורי SD וגם שתדע להתמודד ולהציג טוב את התכנים שהיא עושה להם UPSCALE ו DOWNSCALE.

כרגע אין לי שום דגמים שעולים במוחי לקנות כי אני לא מכיר דגמים טובים, ולכן אני צריך ממכם הצעות לטלוויזיות LCD טובות בתקציב עד 7 אלף שקל + -.

תודה רבה והמשך יום טוב

נערך לאחרונה ב:

eladh7

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
המליצו לי על ה 8404 של פיליפס.
האם זו טלוויזיה טובה שעונה על הדרישות שלי?
איך היא מתמודדת עם שידורי SD?
היא מומלצת?

תודה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור