צריך חוות דעת לגבי הדגמים הבאים...

Shlomi295

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
Philips 42PFL7603D

LG 42LH70YR

SONY KDL40S5500

LA40A610 Samsung

או לשבור כיוון לחלוטין וללכת על טכנולוגיית ה LED החדשה (Samsung LE40A786 LED )(sad) והאם שווה באמת לחכות לה כי אשתי חונקת אותי ויש לי הזדמנות אחת לקנות טלוויזיה טובה במחיר סביר בגלל זה אני עושה סקר כבר שנה!!!כבר חשבתי לזרוק הכל וללכת על PANASONIC PV80 למרות שזה לא FHD
עזרה בבקשה...
http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708620

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אתה מחפש משהו מרשים לשנים הבאות? אם אתה מסוגל ללכת על ה- LED, אז זה שווה.

Shlomi295

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אתה אומר בעצם שיש הבדל משמעותי בין LCD פלזמה וLED? איך זה מתבטא?
מה לגבי הדגמים שרשמתי למעלה?
איזה מהם הכי שווה את ההשקעה ויתן לי איכות תמונה מצויינת כולל תנועה,צבעים וניגודיות גבוהה גם בSD וגם בHD?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
LED היא טכנולוגיה של LCD ומקנה ביצועים משופרים (בד"כ) בהשוואה לטלויזיות LCD עם תאורה אחורית רגילה (פלורוסנטית).

Shlomi295

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מצוין תודה.
רק אם תוכל בבקשה להתייחס לדגמים שרשומים למעלה עם דגש על הפילפס וה LG שיש עליה ביקורת באתר אבל על הדגם לפני ה 100 HZ.
תודה.

Shlomi295

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ליאור?
אני יודע שאתה בטח עמוס בשאלות אבל אני אשמח אם תתן לי את דעתך האישית לגבי המסכים הנ"ל. מה אתה היית קונה חד משמעית.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
סורי, לא ראיתי את כל המסכים מול העיניים, לכן לא אוכל "לחתוך" באופן חד משמעי רק על סמך מפרט.
ב- LG, סקרנו את הדגם הקודם, בסוני וסמסונג סקרנו את המסכים היקרים יותר, תוכל לקרוא בביקורות האתר.

לגבי "איכות תמונה מצויינת" ב- SD, האם ראית מסכי LCD מחוברים לממיר YES או HOT ?

Shlomi295

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כן ראיתי כמה .אך לא ראיתי את הדגמים שהזכרתי.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ונתקלת במסך שהציג "איכות SD מעולה"?...

Shlomi295

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני חייב להודות שלא עזרת לי בכלל.
חשבתי שאדם עם נסיון כמו שלך בתחום יוכל לייעץ או להמליץ על מסך מתאים אך תשובותיך היו מתחמקות כדי לא לקחת אחריות על מסך שלא ראית.
מה שבקשתי זה עצה ולא משנה שלא ראית את המסכים הנ"ל כי יש לך מספיק נסיון להמליץ על אחד לפחות.
תודה בכל מקרה. האתר עדיין אחד החזקים בתחום.
עלה והצלח.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור