צריך המלצה על מסך LCD 42inch

• פותח הנושא Ashi
  • פורסם בתאריך

A

Ashi

אורח
שלום לכולם,

אני רוצה לקנות מסך lcd בגודל של 42 אינץ'.

הדרישות למסך: צריך להיות HD READY ולא FHD ואני רוצה שיהיה פשוט לחבר אותו למחשב.

בבקשה תמליצו לי על המסך הטוב ביותר שעונה על הקריטריונים האלה...

התלבטתי בין כמה דגמים של טושיבה, פיליפס ו-LG והלכתי קצת לאיבוד... (אגב- איזה חברה מתוכן נחשבת הכי טובה למסכי LCD???)

אלפי תודות לעוזרים :) יש לכם פורום נהדר!!!

Lazy Boy

אוהב את התחום
מעורבות
11
נקודות
18
אתה בכיוון הנכון. צריך להחליט על מאפיינים ותקציב. מאפיינים יש : lcd, hdready, 42. עכשיו אתה צריך להחליט על תקציב. בשוק של היום יש דגמים שעונים על המאפיינים שלך במנעד מחירים של 6 - 20 אלף שקלים, גם במותגים שציינת. יהיה הרבה יותר קל לעזור אם נדע אילו דגמים שקלת, וכמה אתה מעוניין להשקיע.

A

Ashi

אורח
תודה על התגובה המהירה!

התקציב הוא עד 10,000 שקל

חשבתי על Toshiba 42c3500 - איך הוא לדעתכם? עוד אפשרות היא

פיליפס PFL 5332

על דגמים של LG לא כ"כ הסתכלתי למען האמת... כי התמקדתי יותר בטושיבה...

אשמח גם להמלצות על דגמים נוספים עד 10,000 ש"ח.

(בגדול- איזה חברה עדיפה? LG , טושיבה או PHILIPS?)

תודה רבה!!!

Lazy Boy

אוהב את התחום
מעורבות
11
נקודות
18
הטושיבה לדעתי לא רעה בכלל! יש באתר סקירה של הסידרה, מומלץ לקרא. יש לי שלוש הערות בנוגע אליה:
1# יש דגם שנקרא c3500 pg, הוא מיוצר באנגליה, מגיע גם עם חיבור סקארט, ומעבדי תמונה משופרים. עולה טיפה יותר מה c3500 ה"רגילה" אבל אם כבר, אז לך עליו.
2# אני היתי הולך על אחריות של היבואן הרשמי, כי זה 5 שנים, כולל החלפה מהפיקסל השרוף הראשון, ואם אני לא טועה אז יש לניופאן מבצע של שנה שידורי יס אייץ די חינם, עם רכישת טושיבה.
3# ממה שאני ראיתי עם דגם c3000 הקודם, אם אתה לקוח הוט, תתקשר אוטומטית ותגיד שאתה לא רואה טוב. הם יגיעו, ואז תתעקש שיחברו לך מגבר, ושהסיגנל יהיה 100%. אני ראיתי הבדל של ממש.

לגבי הפיליפס, היא טלויזיה מצויינת לדעתי. אני לא ראיתי את ה 42", אבל ראיתי את דגם ה 37" מהסידרה הזאת, בתוכן hdready, ומאוד מאוד מאוד אהבתי, תמונה טבעית ואמינה. בסך הכל קשה לי להאמין שלא תצא מבסוט עם כל אחד מהדגמים.

A

Ashi

אורח
תודה על ההמלצה. התקשרתי לניופאן, בהתחלה לא הבינו על איזה דגם אני מדבר אבל אז בדקו במלאי שלהם ובאמת יש להם את הדגם הזה- הם צריכים לחזור אלי בקשר לאפשרות לרכוש אותו ישירות דרכם...

סליחה על הבורות- אבל מה בעצם נותנים חיבורי סקארט???

ויש עוד דגם (אפילו של חברה אחרת) שלדעתך/ לדעתכם כדי לשקול לרכוש (עד 10,000 ש"ח)?

תודה תודה!!!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
כאן תוכל לקרוא על כך

Lazy Boy

אוהב את התחום
מעורבות
11
נקודות
18
אתה יכול להשתמש בסקארט כדי לחבר RGB וסאונד מהממיר בכבל אחד. כאלטרנטיבה לשימוש בכבל שממיר בין סקארט לקומפוננט, וחיבור אודיו באופן נפרד. מדובר בחיבור אנלוגי, אז כמה שפחות המרות עדיף. לדעתי גם יותר נח. אם אני לא טועה אז לדגם ה pg יש גן מעבדי תמונה משודרגים. דגמים נוספים? אולי שווה לך לבדוק את Sharp LC42AD5E , אני חושב שזה בתקציב. אם אתה מוכן לשקול גם פלסמה אז שווה לך לבדוק את TH42PH9 Panasonic, ראית איתה משחק כדורגל ב yes , והיה טוב מאוד. אולי כדאי לך לבדוק את סידרה x של טושיבה, כי אני חושב שבתקציב שלך תוכל להכניס lcd fhd 42, במידה וזו אפשרות. הכי חשוב שתקח את כל העצות בערבון מוגבל ותראה קצת מסכים בחנויות.

A

Ashi

אורח
התלבטות אחרונה לפני החלטה סופית

קודם כל-המון המון תודה על כל העזרה- באמת סידר לי את המחשבות.

נשארה לי עכשיו רק התלבטות אחת: איך סוני KDL-40P3000E לעומת הטושיבה 42C3500PG ?

האם יש הבדל משמעותי ביניהן?

אם לא כ"כ משנה לי ההבדל בין 40 ל-42 אינץ' אז כדאי ללכת על הסוני?

המון המון תודה!!!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור