צריך המלצה ל LCD FHD בגודל 32 אינצ'

RoieK

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום , אני עומד לרכוש בקרוב מסך LCD חדש , בגודל 32 אינצ'..
המסך ישמש אותי לרוב לשידורי SD (ממיר יס מקס)
אבל לא מעט גם לשימוש במחשב (סרטי FHD ומשחקים שגם הם FHD..)

לכן חשוב לי שהמסך שלי יהיה FHD (אני אשב מטר כאשר אשחק כך שאשים לב להבדל
בין HDR ל FHD..)

התקציב שלי הוא באזור ה6.5 - 7 אלף.. (שזה לא מעט לדעתי..)
אממ.. אין לי כ''כ כיוון אבל חשבתי לכיוון הסוני V5500 / W4000E... (איך הם?)
למרות שאני בטוח שאפשר להביא משהו יותר טוב , מאז ומעולם החזקתי מסוני
כחברה הכי טובה ולכן הם החברה היחידה שאכן בדקתי עד עכשיו ,
עם זאת אני לא סגור שאלך על סוני (יש העדפה..) ולכן אני צריך את ההמלצות שלכם..

אגב יצא לי להסתובב בחנויות ולצערי זה לא מדד לכלום , אני לא יודע איך מחוברת כל טלוויזיה,
איזה מהם כן מכויילות ואיזה לא (כולנו יודעים שלחנויות נוח יותר לכייל מסכים שהם מרווחים מהם
יותר כסף..)

ולכן זה לא כזה מדד מבחינתי..

תודה.. :) אשמח לעזרה

נערך לאחרונה ב:

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
אני מרשה לעצמי לסטות מהנושא לרגע -
לדעתי אתה הולך להשקיע המון כסף על מסך קטן יחסית. יש טלויזות "32 FHD של חברות מוכרות שעולות לפחות 2000 ש"ח פחות מהתקציב שלך.
המקום היחיד שתראה בו הבדל בין HDR לFHD הוא בשטח התצוגה היחסי בשולחן העבודה כשתעבוד עם הטלויזיה כמחשב. הטלויזיה תוכל להתחרות במסך מחשב בעבודה עם ווינדואוז(אינטרנט, טקסט וכו') עם הרבה יתרונות לטובתה(PIP בטלויזיות מסוימות, רמקולים, יציאת אוזניות,כניסת USB ועוד). אתה לא תשים לב להבדל בין 1080P ל720P בצפיה בHD בפורמטים המכווצים שמסתובבים ברשת(MKV וכו') אלא אם יש לך עין ביונית וגם אז אני לא בטוח שתצפה בסרטים במרחק של פחות ממטר(לא מומלץ). אם אתה לא מתכוון להשתמש בטלויזיה כמסך מחשב ראשי לכל דבר כדאי לך ללכת על HDR. אני אומר את זה כי יש לי מסך מחשב FHD וטלויזיה HDR מחוברים למחשב ואני משווה את הצגת הסרטים בהם על בסיס יומי בתקווה למצוא הבדל ואני לא מצליח. רוב משחקי המחשב היום ששווים את קיומם כמו Fallout 3 לא נותנים FHD. אתה תקבל לכל היותר 1680X1050 שהיא בין FHD ל HDR.
נקודה למחשבה.

RoieK

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני מרשה לעצמי לסטות מהנושא לרגע -
לדעתי אתה הולך להשקיע המון כסף על מסך קטן יחסית. יש טלויזות "32 FHD של חברות מוכרות שעולות לפחות 2000 ש"ח פחות מהתקציב שלך.
המקום היחיד שתראה בו הבדל בין HDR לFHD הוא בשטח התצוגה היחסי בשולחן העבודה כשתעבוד עם הטלויזיה כמחשב. הטלויזיה תוכל להתחרות במסך מחשב בעבודה עם ווינדואוז(אינטרנט, טקסט וכו') עם הרבה יתרונות לטובתה(PIP בטלויזיות מסוימות, רמקולים, יציאת אוזניות,כניסת USB ועוד). אתה לא תשים לב להבדל בין 1080P ל720P בצפיה בHD בפורמטים המכווצים שמסתובבים ברשת(MKV וכו') אלא אם יש לך עין ביונית וגם אז אני לא בטוח שתצפה בסרטים במרחק של פחות ממטר(לא מומלץ). אם אתה לא מתכוון להשתמש בטלויזיה כמסך מחשב ראשי לכל דבר כדאי לך ללכת על HDR. אני אומר את זה כי יש לי מסך מחשב FHD וטלויזיה HDR מחוברים למחשב ואני משווה את הצגת הסרטים בהם על בסיס יומי בתקווה למצוא הבדל ואני לא מצליח. רוב משחקי המחשב היום ששווים את קיומם כמו Fallout 3 לא נותנים FHD. אתה תקבל לכל היותר 1680X1050 שהיא בין FHD ל HDR.
נקודה למחשבה.

מה לגבי משחקים שיוצאים בשנה הקרובה? קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש (4870 X2 כל אחד שמבין במחשבים יוכל להסביר לך שלא מדובר בסתם כרטיס מסך) , זה כרטיס מסך שעולה בארץ באזור ה2700 שקל , קניתי אותו בשביל השימושים האלה.. (כמובן שלא רק) זאת הסיבה שאני כן מתעקש על FullHD..

במידה ואני מוותר.. איזה מסך יציג לי תמונת SD הכי טובה? הייתי דיי סגור על ה SONY V5500..

איך ה7603 / 7803 של פיליפס לעומתו?

RoieK

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מה לגבי משחקים שיוצאים בשנה הקרובה? קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש (4870 X2 כל אחד שמבין במחשבים יוכל להסביר לך שלא מדובר בסתם כרטיס מסך) , זה כרטיס מסך שעולה בארץ באזור ה2700 שקל , קניתי אותו בשביל השימושים האלה.. (כמובן שלא רק) זאת הסיבה שאני כן מתעקש על FullHD..

במידה ואני מוותר.. איזה מסך יציג לי תמונת SD הכי טובה? הייתי דיי סגור על ה SONY V5500..

איך ה7603 / 7803 של פיליפס לעומתו?

?‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎

kalda01

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אם אתה מוכן לשקול מסך HDR אז
לך תצפה בLX800 של פנסוניק. מסך מעולה עם 100 הרץ שעושה עבודה טוב בSD.
אפשר לשים עליו יד בפחות מ5K

OmriZamir

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום רב! לא ציינת מה מרחק הצפייה מהמסך החדש. יכול להיות שמתאים לך מסך גדול יותר ואז נפתור את כל הסוגיה.
בכל מקרה, רועי כתב ואני מסכים איתו קשה יותר להבחין בהבדלים בגודל כזה של תצוגה, אם כי לגבי המשחקים, כל משחק חדש שיצא בשנה האחרונה וגם חלק בשנה שעברה תומכים ברזולוציה FHD. דוגמאות:
GTA4, Wheelman, Call Of Duty 4, Company of Heroes, DeadSpace, Far Cry 2, The Godfather 2, Wanted
ועוד.

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
אני לא ממש בקיא בטלויזיות סוני אז אני לא יכול לעזור לך בעניין הדגמים. אני רק אחזור ואומר שאני חושב שאתה יכול לרדת משמעותית בתקציב ולצאת עם מוצר טוב. מקווה שהגולשים היותר בקיאים יגיבו.
אני אבדוק שנית לגבי משחקי המחשב. אם יש לך את הכרטיס שאמרת אולי כדאי לך ללכת על FHD בכל מקרה.
אני מסכים עם מה שעומריזמיר אמר לגבי מרחק הצפיה. איפה אתה מתכנן למקם את הטלויזיה כדי שהיא תשמש גם לצפיה וגם כצג למשחקים?

RoieK

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
קצת באיכות אבל אני אגיב...
החדר שלי מורכב בצורה משונה קצת.. די קשה להסביר.. בעקרון.. יש לי מרחק של 2 מטר ו20 בערך מאזור הישיבה בחדר (ספה) לטלוויזיה.. שם אני אראה הכי קצת אני מעריך (יוצא לי רק אם אני עם 2 - 3 חברים.. בשביל יותר מזה יש לי 52 אינצ' בסלון.. או שאני על המחשב)
לעומת זאת יש לי את המחשב במרחק של בערך 2 מטר.. (שולחן על גלגלים ככה שלהתקרב זה לא בעיה)
ובנוסף לזה יש לי מיטה שנמצא בערך מטר וחצי מהמסך...

והאמת , גם אם אני רוצה מסך גדול יותר אז אין לי מקום , הטלוויזיה תהיה ממוקמת במעבר בחדר שסך כל המעבר הוא באזור המטר וחצי - שתיים .. לשים מסך 92 - 93 ס''מ יחסום לי את כל המעבר.. גם מבחינת עיצובית..

בכל אופן התקדמתי ביינתים , קיבלנו פיליפס 7603 32 אינצ'.. היא תהיה אצלי חודש.. אם אני מרוצה סבבה אנחנו מקבלים עוד אחת (יענו בכל מקרה) אם לא הטלוויזיה תעבור לאח שלי ואני אמכור את הפיליפס הנוספת שאנחנו נקבל ואני אקנה סוני V5500 או משהו :)

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
קצת באיכות אבל אני אגיב...
איכות=איחור?
אני מתנצל על הזמן שלקח לי להגיב. עד אתמול לא זכרתי שהגבתי להודעה הראשונה שלך.
החדר שלי הוא בערך באותן מידות וגם אני הגעתי למסקנה לפני שקניתי את הטלויזיה שלי שיותר מ"32 יהיה גדול מדי ויגרום לאפקט "הדירה של קיפוד ודובה".
אני מקווה שתהנה מהטלויזיה. פיליפס היא חברה מצוינת והדגם שיש לך מציג SD בצורה טובה מהממוצע, לפי דעתי לפחות.

kalda01

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
גם אני שקלתי לקנות 37 לחדר שינה ובסוף לקחתי 32 באיכות טובה יותר.
בדיעבד זו היתה החלטה נכונה....32 בהחלט מספיק למרחק צפייה של 2.5 מטר
לפחות לדעתי זה גודל מצויין.

RoieK

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
איכות=איחור?
אני מתנצל על הזמן שלקח לי להגיב. עד אתמול לא זכרתי שהגבתי להודעה הראשונה שלך.
החדר שלי הוא בערך באותן מידות וגם אני הגעתי למסקנה לפני שקניתי את הטלויזיה שלי שיותר מ"32 יהיה גדול מדי ויגרום לאפקט "הדירה של קיפוד ודובה".
אני מקווה שתהנה מהטלויזיה. פיליפס היא חברה מצוינת והדגם שיש לך מציג SD בצורה טובה מהממוצע, לפי דעתי לפחות.

כן התכוונתי לרשום איחור :)
בכל אופן זה לא חדר שינה.. זה החדר שלי.. פשוט יש לי גם תמיטה פה (אני בן 17 סה''כ)

אני אפרט יותר על האיכויות כשאני אקבל את הפיליפס :) (אגב יש לך מושג אם האיכות SD ב7803 שהוא FHD זהה ל7603?)

תודה לכולם בכל אופן

נערך לאחרונה ב:

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
התכוונתי בדיוק לאותו דבר.(אני בן 22)
לא ראיתי את ה7803. אני כל הזמן נכנס לחנויות חשמל אז יכול להיות שאני אראה מתישהו ואם זה יקרה אני אעדכן.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור