צריך המלצה למסך LED בגודל 46-47" בסביבות 7000-8000 ש"ח

erezinge

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם,

אני מעוניין במסך חדש לסלון כמתנה ליומולדת המתקרב של אבי בגודל 46-47" עם העדפה ברורה ל LED, אך גם פלזמה/LCD באיכות גבוהה יתקבלו בברכה.

הדבר הכי חשוב לי בטלוויזיה הוא איכות הוידאו (האודיו לא חייב להיות מטורף) ושתהיה תמיכה בקבצי MKV עם כתוביות בעברית. הטלוויזיה משמשת בעיקר לצפיה בסרטים/ספורט (הרוב ב HD), אך גם איכות ה SD חשובה.
לא חשוב לי שיהיה בה תמיכה ל 3D. כמו כן נחמד אם יהיה לה תמיכה לחיבור Wireless לרשת.

התקציב הוא עד 8000 שקל. כמובן שמסכים בסביבות 6-7 אלף יתקבלו בברכה.

חשבתי בכיוון של LG 47LE5500, מה דעתכם עליה? על אילו דגמים נוספים הייתם ממליצים?

אשמח לעזרתכם בנושא!

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
יש כמה דגמים שתוכל לבחור בתקציב הזה חלקם כוללים 3D
יש לך את LG LX6500
שהיא טלוזיה 3D
בעלת 4 חיבורי HDMI
שני כנסיות USB HD תומך כתביות וטניור דגיטלי 5 ערוצי עידין
היא בעלת תאורה אחורית LED רגיל עם שליטה על התאורה האחורית שבה הנרות מסדרות בצדדי המסך וזה נותן לה דקות וחיסכון בחשמל על חשבון איכות השחורים הפירוט ויכולת הכוויול יש לה איכות שחורים מציוניות ועומק בHD
בעלת צבעים אכותים ובהירים וחדות טובה הוא לא נוטה לגוון אדום ואני אישית לא שמתי לב לגרעניות ולהיליות סביב הדמיות יש לו מנגנון 200 הרץ אכותי שפ]ועל היטיב עם תכנים מהירים ויש בו שלוש אפשריות שליטה חלש בנוני וחזק אני ממליץ לסים על חלש זה נותן תחושה נעימה ופחות פלסטקית ופחות מדגיש את אופרת הסבון שיש בטלוזיות בעלי מנגנונים כאלו יש לה יכולת כיוויול רחבות למתקדם ולמתחיל יש לה עיצוב יפה מאוד ודק 3 סנטימיטר
יש לה אפשרות להתחבר לאיטרנט לאתרים מובנים כמו יטיוב טטיור פיסבוק ועוד ועוד הרבה אפלקציות יש לחה מסך מט מתתמוד עם כול תנאי התאורה והאיכות שלה בSD טובה יחיסית ולא מדגישה את גוון האדום יותר גוונים כמו צהוב ולבן שזה הגוון שאני יותר מתחבר עליו יש לתה איכות לא כול כך טובה ב3D עם לא הרבה עומק חדות ופירוט כנראה המסך מתאים יותר ל2D
והיא עולה 7500 אלף לגודל 47

יש לך את סמסונג C750 גודל
4615.סמסונג C750
הוא טלוזיה מבית סמסונג בעיצוב מבריק שחור כמו C650
יש לו 4כנסיות HDMI
יש לו שני כנסיות USB HD DTS
יש לו כניסה לאיטרנט לאתרים מובנים כמו יטיוב טטיור פיסבוק ועוד המוטן אפלקציות
יש יכולת כוויל רחבות
האיכות ב2D
תמונה טובה ונעימה לעין התמונה די מרשימה עם עומק ואיכות צבעים מציוניות
יש לו איכות מציוניות ב3D
עם עומק ופירוט ובהירות
חיסכון בחשמל:
המסך הוא חסכוני בחשמל
איכות מציוניות במשחקים עם חדות ועמוק בתמונה ומנגנון 200 הרץת מחליק תנעות מהירות בלי בעיות

14.פנסוניק V20 הוא טלוזיה מבית פנסוניק שנת יצוןר 2010 הוא האחד הגדול של V10
העיצוב שלו הוא בצבע כסוף עיצוב די משעמם אבל זה לא מעיד על איכות לקויה יש לו איכות מציוניות בSD
אחד הטובות בSD עם פירוט עומק ודיוק צבעים ושחור אכותי ותמונה טבעית ונעימה לעין
יש לו איכות מציוניות בHD עם תמונה נעימה לעין ולא זרחנית עם פירוט וחדות
יש לו יכטולת שחורים מציוניות עם עומק מטורף
יש לו יכולת כוויול רחבות
יש לו פאנל שמתתמוד היטיב מול השתקפיות ועכשיו הפאנל הוא כחלחל ולא ירקרק יש לו שני כנסיות USB HD
יש לו חיבור ישיר לאיתטרנט דרך דונגל יש לו תוכנה של סקיפ במכשיר קיצור מסך מציון ועולה 7.5 אלף לגודל 42

יש לך את פליפיס 8605 שהיא טלוזיה בתאורה אחורית LED רגיל שהנרות מסדרות בצצדי המסך וככה זה נותן דקות על חשבון הפירוט יכולת הכוויול והשחורים המסך הוא מסך דק מאוד כ2.5 סנטימטר וקל מאוד
יש לו את כול סוגי החיבורים משתי כנסיות סקרט לשתי כנסיות USB HD
יש לו מעבד ואדיו לא שונה מהסדרה הקודמת והאיכות בSD היא טובה הוא מעלים את הרעשים את הפקסלוים את המריחות בעזרת המנגנון 200 הרץ שלו הוא מחליק תתמונה כמעת לגמרי אבל עדין אין שיפור ממשי מהדור הקודם
מבחינית עיבוד הואדיו בHD הוא מעולה התמונה בהירה חדה עם גוונים טובים חדות ופירוט
ואין הילות סביב דמיות לפחות אני לא הבחניתי ועם יש זה לתא מפריע כול כך ובקושי סמים לב יש לו יכולת שחורים טובהות
ויש לו יכולת ב3D מעולות ומרשימות עם איכות מציוניות בהירות וחדות מעולה בלי הרגשה של עיפיות או כאבי ראש המשקפים הם קלות ונוחות קיצור מסך מציון ויש לו גם חייבור לרשת לאתרים מובנים כמו יטיוב טטיור פיסבוק ועוד הרבה אפלקציות ומשחקים והוא עולה 6500 אלף לגודל 46

בקשר לLG LE5500
היא טלוזיה מעולה אבל היא לא ברמה של הטלוזיות האלו בכול מה שקשור לרמת פירוט לעומק צבעים לתמונה יותר טבעית כמו בV20
באיכות השחורים וביכולת הכוויול ובגווני הצבעים לכן עם התקציב הוא 8 אלף אני ממליץ שתבדוק תדגמים האלו

erezinge

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה והמפורטת!

יש לי כמה שאלות:
1. איך אתה מכיר את הטלוויזיות האלו כל כך טוב ומהתנסות אישית? אתה מוכר בחנות במקרה?
2. באיזה מהטלוויזיות היית בוחר?
3. איפה אתה ממליץ לראות את הטלוויזיות האלו?
4. מה דעתך על הטלוויזיה LG 50PK550R? היא פלזמה 50", ראיתי עליה הרבה ביקורות חיוביות והיא גם מאוד זולה (בניגוד לפלזמה V20 שהבאת לי שיקרה בהרבה ממנה).

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
1. איך אתה מכיר את הטלוויזיות האלו כל כך טוב ומהתנסות אישית? אתה מוכר בחנות במקרה?
תשובה: אני מכיר טטלוזיות מהתנסות אישית ומביקרות( בזמן האחרון התחלתי להבכנס חזק לתחום הזה ולדעת איך לבחון טלוזיה עם היתה שאול אותי לפני כמה חודשים לא היתי יכול להתנסח ככה)
לא אני לא מוכר בחנות ואני לא ממליץ לך להקשיב להם
2. אני היתי בוחר בפליפיס 8605 שהיא הטלוזיה הכי האכותית פה בHD לטעמי אבל עם תמעונין יותר בSD
הV20 תעשה תעבודה עם תמונה הרבה יותר טבעית ונעימה לעין
3. אני ממלית שתראה טטלוזיה בחנות מתמחה ולא בחנות רשת חשמל ששמה הכול טוב
4. לפי דעתי PK550 היא טלוזיה מציוניות עם איכות שחורים מציחוניות עיצוב דק כ2.5 סנטימטר
ויכולת כוויול רחבות אבל היא לא ברמה של V20 בכול מה שקשןר לכוח עיבוד הואדיו עיבוד התמונה איכות השחורים
הHD והSD
הV20 נחשבת לאחד הפלזמות הטובות כיוםן בשוק עם איכות חסרת פשרות
בהצלחה כול שאלה תיכול לפנות עלי בפרטי או באשכול

erezinge

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מה הכוונה ב"חנויות מתמחות"? חנויות קטנות שכל מה שהן עושות זה למכור טלוויזיות? איפה אתה ממליץ באיזור המרכז/ת"א?
אתה מתכוון בטלוויזיה V20 לדגם Panasonic THP50V20M? היא יקרה בשבילי, 10 אלף שקל לפי זאפ.
בקשר ל PK550 - לפי הביקורות שקראתי היא איכותית מאוד, והמחיר שלה זול יותר מפי 2 מה V20, זה נשמע כמו עסקה משתלמת, לא?
ולגבי ה 8605 - זאת טלוויזית LCD לפי מה שאני רואה, היא יותר איכותית ממסכי ה LED שרשמת פה? יש לה תמיכה בקבצי MKV וכתוביות בעברית? הבנתי שיש לה גם בעיה של שקיפויות בגלל הזכוכית הקדמית..

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
הפליפיס היא טלוזיה LED רגיל שהנרות מזפזרות בצדדי המסך ולא לרוחב גב המסך וזה נותן דקות וחיסכון בחשמל
אני התכוונתי לV20 גודל 42 שעולה 7.5 אלף שקל וזה בתקציב בקשר לPK550
היא אכן אכותית אבל לא ברמה של הטלוזיות שרשמתי שבמה שקשור לאיכות התמונה ב2D
איכות התמונה ב3D
וכוח עיבוד הואדיו ועיבוד התמונה והשחורים הם עכולים עליה ויש לה גם בעית השתקפפיות וצריביות חמרות

erezinge

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ואיפה אתה ממליץ לי לראות את הדגמים הללו? יש מקום שאתה ממליץ באיזור ת"א?

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני לא מכיר מקמות בתל אביב אתה יכול לבדוק בפקציור ובארמגדון רמת גן

erezinge

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אוקיי תודה רבה בינתיים! עזרת לי מאוד!!

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
בבקשה עם יש לך עוד שאלות תשאל

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור