LCD צריך המלצה לטלויזיה שתהיה 32 אינ'ץ... כנסו דחוף מאוד!!

xbox360D

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
טוב עד כמה חודשים או אפילו חודש אני הולך לקנות טלויזיה.
אני הולך להשתמש בא לממיר של HOT ולשחק בXBOX360 (הקונסולה של microsoft)בשביל הXBOX360 אני צריך טלויזיה שתתמוך ב1080P אבל אני רוצה שהרזולוציה תהיה 1920X1080 ולא מעבד תמונה חזק ב HD READY שיגע ל 1080P חשוב מאוד אנשים אני הולך לקנות ממש בקרוב ואני צריך עצה למסך שיהיה טוב. ומאיזה חנות כדי לקנות?!
1.האם שווה למצוא משהו ביד2...(למרות שהרוב שם זה זבל..
2.האם יש חנות מיוחדת או מקצועית וזולה לטלויזיות?
3.התקציב הוא עד 3 אלף שקל... האם זה מספיק לטלויזיה טובה של SONY/TOSHIBA?
4.שאלה: מזה זמן תגובה ובמה זה מתבטא???? כי אני רואה 8MS.. ואני רואה 2.4MS/2MS הבנתי שהכי טוב זה כמה שיותר נמוך שזה 2MS...מה הקטע מזה נותן לי 2MS שאין ב8MS..?
תודה רבה מגן לוי,יום טוב

xbox360D

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
למה אתם לא עונים עשיתי משהו שלא בחוקים?

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
לא , לא עשית שום דבר לא חוקי אבל עוד לא עברה שעה מאז שפירסמת אז תן זמן לאנשים להגיב ולא שעה זה לא מספיק זמן. בכל מקרה בקשר לבקשה שלך , 32 ב 3 אלף שקל אפשר למצוא משהו סביר אבל אני אומר לך שבכלל לא שווה לקנות FHD לגודל כזה כי אתה פשוט לא תבחין בהבדלים

xbox360D

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מבחינים מאוד באמת שמבחינים.... 3אלף שקל זה לא הרבה מידי? אם כבר אני שוקל לקנות מיד2 יש שמה toshiba HD READY אבל תומכת ב1080P נראה לי היא טובה ב1500 שקל... אבל אני יראה עד מסכים אני ממש רוצה FULL HD!...

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
אם אתה רוצה משהו איכותי אז כן 3 אלף זה בסדר

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
כעיקרון הוא בסדר גמור , אבל אם תצליח בכל זאת להשיג טליוויזיה עם קצב רענון של 2MS עדיף בשביל האקסבוקס

xbox360D

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מזה הדבר הזה? אפשר הסבר? מה ההבדל בין 4 MS ל2 MS

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
זה הזמן שלוקח למסך "להתעדכן" בין פריים לפריים , כך שבמקרה של אקשן מהיר אתה צריך מסך בעל קצב רענון גובהה כדי שלא תחווה תופעה שנקראת ghosting שזה בעצם שובל שמופיע אחרי הדמויות בתנועה מהירה ונגרמת כתוצאה מקצב רענון נמוך. אז במקרה של האקסבוקס שיש לה הרבה משחקי FPS אתה צריך טליוויזיה עם קצב רענון הגבוהה ביותר על מנת שלא תסבול מהתופעות האלה

xbox360D

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
איך אני יראה שינוי של 4MS ל 2 MS זה כל כך משנה???

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
את האמת לא חושב שההבדל הוא כל כך משמעותי כך שאני חושב ש 4MS מספיק

xbox360D

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
סליחה שאני מציק לך אבל נגייייייייייייייייייייייייייד והמסך 8 MS או אפילו יותר במה זה מתבטא במראה של המשחק ובסרטי אקשן?

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
קודם כל אתה בכלל לא מציק, ואני אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה. 8MS בעייתי במשחקים ובסרטי אקשן עד כדי פגיעה בהנאה מהמשחק או הסרט. זה יכול לגרום לסוג של טשטוש בתמונה בסצנות מהירות

xbox360D

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש לי שאלה...איך הדגם הזה? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1RD32LD550 והאם שווה לקנות מוואללה? אני התרשמתי מאוד מהדגם הזה..... הוא ממש דומה לY70 סקרלט של LG שעולה עכשיו בכל חנות 3300+++++ כדי לקנות מפה? וואלה זאת חנות מסודרת? אפשר לבוא ולראות את המסך? וזה המחיר הסופי??
עריכה:
הבנתי שזה לא סופי אבל איפה אני יכול למצוא את הדגם הזה בעד 3000 שקל מקסימום!! ???? מצאתי את הדגם בKAMA אבל הוא רק מNANA שגם שמה זה מתחיל ב..... אתם מכירים חנויות שמוכרים את הדגם הזה במחיר סופי??

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור