LCD צריך המלצה לטלוויזיה LED 32''

omer323

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום

אני מעוניין לרכוש טלוויזיה מסוג LED בגודל 32''

השימוש הוא 100% הקרנה של תכנים ממחשב/סטרימר(עוד לא החלטתי)... אני לא מתכוון לחבר אליה ממיר לשידורים ישראלים רגילים...

אבל מצד שני, אני צופה גם בתכני SD וגם HD, וחשוב לי ששניהם יהיו איכותיים(טוב אבל הHD ממש חשוב)
אני לא מוריד 1080p אז אני מניח שHDReady מספיק...

כמו שאמרתי, הטלוויזיה תחובר למחשב/סטרימר לכן לא מעניין אותי שטויות של טלוויזיה חכמה ואיזה פורמטים היא כן יכולה לקרוא ואיזה לא...
גם רמקולים יהיו אז לא אכפת לי אם יש לטלוויזיה רמקולים built-in טובים או לא(אם אם יש בכלל)

לא מעוניין ב3D בכלל

תקציב: עד 3000 ש"ח.... עדיף כמה שפחות :)

המליצו לי על הX30 של פנסוניק...
אבל היא קצת ישנה ונראלי שאפשר להשיג יותר טובות במחירים האלה(2300~)
מה דעתכם? יש המלצות?

omer323

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני בהחלט מסכים איתך! אין כמו מחשב!
אבל... כשזה דורש להעביר כבל HDMI באורך 10 מטר סביב כל החדר.... אני שוקל ללכת על סטרימר וזהו

בקשר לטלוויזיות...
האם אתה יכול להגיד שהן יותר טובות מהX30 של פנסוניק?

והאם אתה יכול להגיד איזו מהן הכי טובה באיכות צפיה(אני יודע שיש פה עניין של טעם, אבל בכל זאת), כי כמו שאמרתי, כל השאר לא מעניין אותי.

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
האם אתה יכול להגיד שהן יותר טובות מהX30 של פנסוניק?
כל דבר יותר טוב מ- X30
אחד המסכים הכי גרועים שראיתי

ללכת לראות בעיניים לכל מסך חולשות ולכל צופה יש רגישות אחרת

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני ממליץ לראות את EH5000 שכולל דפדפן איטרנט מובנה ומנגנון 100 הרץ שזה עןוזר להחלקת תמונה חוץ מזה תראה גם את פלפיס 6606 מדובר במסך די טוב שכולל מנגנון 400 הרץ אבל ללא SMERT TV אבל איכות תמונה די טובה בHD ולא רע בSD אופן תמונה די קר ממה שראיתי תמונה צבעונית ובהירה צבעים סגוגנים ומנגנון 400 הרץ מחליק בקלות בעיות שקשרות להפרעות בתנועה ולמריחות בעיקר בSD וגם בחלקים מהירים שדרושים מנגנון שיחללק ויעלם הפרעות שונות כמו .
אני מציע שוב כמ שאמר RRRR1 ללכת לחנות ולצפות במסכים ולהחליא כי אין טוב ממראה ענינים ולכול אחד יש עדיפות לאופי תמונה שונה.

omer323

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כמו שאמרתי, דברים כמו "דפדפן אינטרנט מובנה" ממש לא מעניינים אותי!
אבל בכל זאת הסמסונג נשמעת נחמדה...

בנוגע לפיליפס, היא ממש יקרה ומחוץ לטווח המחירים שלי!

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
בנוגע לפיליפס, היא ממש יקרה ומחוץ לטווח המחירים שלי!
ציינת עד 3000 ש"ח המחיר 2600 לפני מיקוח
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796506

לך תראה בעיניים שלך

omer323

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
http://www.netoneto.co.il/PersonalProduct.asp?pid=32PFL6606H&aff=Zap

שוב גש לשקם ותדבר עם המוכרים של המסך ותגיע ל- 3000

אבל זה לא העיקר , קודם לך לראות את המסך !
תבדוק אם מתאים לך בכלל

גם אם תצטרך להוסיף 100 ש"ח למסך שילווה אותך כמה שנים שווה

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
שמע אתה מצד אחד רוצה טלוזיה טובה ובתקציב נמוך זה מנוגד לגמרי אי אפשר לקנות מסך טוב במחיר זול וככה זה בכול עולם הטלוזיות והמוצרי חשמל על טלוזיה טובה משלמים יותר ושוב כמובן מבחנית עלות תעולת יכול להיות שפלפיס 6606 לא משתלמת לרמת מחיר הגובה שלה ייסית למסך 32 אבל אתה זה תצתרך לבדוק בעצמך... ולראות את EH5000 מול פלפיס 6606 ולראות עם שווה תהפרש של 800 שקל ושוב כמו שאמר RRR1 אפשר להתקח ולרדת במחיר גש לחנות ותחליט בהצלחה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור