צריך המלצה ועזרה בקניית מסך מחשב איכותי

thelegendery

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
לום לכולם, אני כרגע סטודנט שלומד תכנות וכל הזמן מתעסק עם המחשב גם עכשיו וגם אחרי הלימודים ולפחות כרגע יש לי מחשב נייד עם יציאת HDMI ואני הייתי רוצה מסך גדול (23 - 25 אינץ) שיחובר למחשב הנייד וששם אני אעשה את רוב הדברים והעבודה שלי כמו כן המחשב נמצא כרגע על שולחן שנמצא כ2 מטר וחצי מהמיטה שלי (2.5 מטר האיפה שאני שם את הראש) והרבה פעמים לפני שאני הולך לישון אני רואה דברים במחשב כגון סדרות וסרטים באיכות לפחות720p אבל המסך הגדול שיש לי עכשיו סתם ישן ואני רוצה להחליף אותו.
אז הבנתם שאני צריך לעבוד הרבה מאוד במחשב ולא רוצה שהעניים שלי יכאבו כמו כן אני אוהב איכות תמונה טובה ואוהב לראות וידאו בלא פחות מ720p ולכן השאלה שלי היא איזה מסך מחשב לקנות שיתאים לצרכים שלי ואולי אף לצרכים עתידיים שאולי עולים לכם בראש. המחיר שאני מוכן לשים הוא בערך בין 1000 ל 1500 ש"ח אבל זה גמיש אז אולי כדאי הצעות שהם בתחום וגם קצת חורגות ממנו

נ.ב אולי כדאי לי לבחור את אחד מהדגמים הללו?

א. מסך מחשב מדגם LG
E2360T

ב. מסך מחשב LG E2441T (נראה לי שהוא כמו המסך מ א' אבל אני לא ממש יודע מה מההבדל ביניהםת אולי ההבדל הוא רק שזה 24 אינץ ו2360 הוא 23 אינץ?)

ג. מסך מחשב HP 2301 Micro Thin Led Monitor (לא ממש מכיר אבל מישהו אמר לי לברר עליו)

ד. מסך מחשב DELL U2412M (אני לא ממש צריך IPS כמו כן אין לי מכשירי כיול ואני לא עוסק בגרפיקה אבל שמעתי עליו דברים טובים)

אודה עם תפרטו על כל מסך בנפרד ותמליצו לי על הטוב ביותר בהתאם ליתרונות ולחסרונות של כל אחד ובהתאם לבקשה שלי והצרכים שלי

תודה רבה

נערך לאחרונה ב:

אפי

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אישית-אני חושב שהמסך של חברת "דל" שרשמת הוא מסך מעולה- כך קראתי והבנתי מפורומים רבים.העיניין הוא "המחיר" כי נדמה לי שהוא יותר יקר ממה שרשמת לעיל
-והשאלה האם הוא בתקציב שלך.
בברכה .. ובהצלחה...

אורי_נציג_חי

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
שלום thelegendertהי, הדגמים שבחרת להשוות שונים מאוד זה מזה. קצת כמו להשוות בין פרארי ומאזדה... שני מסכי ה-LG שציינת הינם דגמי LED ברזולוציית Full HD אשר יציגו סרטים באיכות דומה. מנגד, מסך ה-DELL שציינת הינו מסך עם פנל IPS מתקדם. ה-IPS הינו פאנל אשר משפר את איכות התמונה, מציג צבעים אמיתיים, מפחית את העייפות בעיניים- במיוחד אם אתה מבלה שעות רבות מול המסך. כמו כן, טוב מאוד לשימושים גרפיים ומספק איכות תמונה מעולה מכל זווית ואין צורך להטות את המסך לפי זוית הישיבה. אם אתה מחפש מסך IPS, אוכל להפנות אותך לביקורת באתר- http://www.dtown.co.il/articles/2207.html

מקווה שעזרתי,
אייל, נציג קבוצת ח.י.

Roy

חבר משקיען
מעורבות
32
נקודות
28
ה- Dell מצויין, יש לי כזה בדיוק. הוא לא ה- IPS הטוב ביותר של DELL, אבל ביחס של מחיר/גודל/עלות (כ- 1,500 ש"ח), הוא מומלץ ביותר. למסך טוב משמעותית באותו גודל תצטרך בערך להכפיל את התקציב.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור