LCD צריבה במסך LCD

ortori

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום, יש לי מסך LCD 32' של חברת האייר והבעיה איתו היא שכשהוא מציג תמונה סטטית במשך 5 דקות ומעלה היא מתחילה להיצרב עליו וככל שהזמן עובר הצריבה נהיית חזקה יותר ויותר.
מכיוון שזהו מסך LCD הצריבה נעלמת אחרי מספר דקות אבל עדיין היא תופיע כאשר אני יעבור לראות איזה סרט או יעביר ערוץ.
נתקלתי לראשונה בבעיה לפני כמה שבועות כאשר צפיתי בסדרה בVOD והלכתי לכמה דקות והתמונה הסטטית של הVOD נצרבה על המסך באופן ברור וחזק אבל כאמור נמחקה אחרי כמה דקות.

הטלויזיה ברשותי שנתיים ועדיין יש אחריות עליה, השאלה שלי היא האם בעיה כזאת מצדיקה שימוש באחריות, פעם לא הייתה צריבה בכלל ופתאום זה החל משום מקום, האם זה מרמז על מותו הקרב של הפאנל (או חלק אחר?)?

תודה.

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
זה מוזר , זה פעם ראשונה שאני שומע על תופעת צריבה ב LCD. אבל אם זה נעלם אחרי כמה דקות אז זה לא אמור להפריע, בכל מקרה אתה יכול להתקשר לייבואן ולברר את העניין

ortori

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מה זאת אומרת לא אמור להפריע? אף פעם לא הייתה לי בעיה כזאת, אולי זה הקדמה למשהו יותר גרוע?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
האם זה קורה בצפיה בכל המקורות? ממיר, DVD, סטרימר וכו'?
אם כן, בהחלט דורש בדיקת טכנאי.

ortori

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
זה קורה לי גם עם הXBOX וגם עם הממיר.

alicenir

חבר משקיען
מעורבות
172
נקודות
43
נתקלתי בזה הרבה במסכים זולים לצערי - לא מבין ממש למה

ortori

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
האייר היא אכן כנראה חברת מדבקה שעדיף להימנע ממנה, גם היו לי בעיות עם הרמקולים שרועדים כאשר הווליום גבוהה וגם רגישות למעבר בין מסך רחב ל4:3 וגם הקליטה של השלט לא משהו, אבל מטעויות לומדים.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור