TakeOne
חבר משקיען
- מעורבות
- 865
- נקודות
- 113
בבית החדש מתוכננת הפרדה בין מערכת האודיו שתשאר בסלון, לבין מערכת קולנוע ביתי שתמוקם בחדר משפחה.
גודל החדר: 3.5 מ' רוחב כפול 4 וקצת מ' אורך. (מרחק מסך מהספה כ - 4 מ').
התקציב: כ - 6000 לפלסמה או LCD, כ - 2500 למערכת רמקולים קטנים לקולונוע ביתי, ועוד סכום דומה לרסיבר. יש כבר DVD של פיוניר.
השימוש: טלוויזה לבית, סרטים במיוחד לילדים.
חשוב שתהייה אופציה לחיבור מחשב/סטרימר ומה שיש היום בשוק, כולל WII וסוני פליסטיישן.
אין לי מושג בטלויזיות של היום וגם לא במערכות קולנוע ביתי. ברור לי שהסאונד לא יהיה שוס ולא אשמע שם מוזיקה, אבל גם לא רוצה לשמוע סתום או בומי. שיהיה סאונד שאפשר לחיות איתו, לפחות בסרטים.
גודל הטלוויזה? מסך LCD או פלסמה? איזה חברות כדאי לבדוק, ואיזה דגמים?
אשמח לטיפים והצעות גם לרסיבר ורמקולים.
אשמח לטיפים לגבי מיקום הרמקולים - גובה הקדמיים (נאמר לי 1.60 ) וגובה האחוריים (נאמר לי 1.30 מ').
תודה
גודל החדר: 3.5 מ' רוחב כפול 4 וקצת מ' אורך. (מרחק מסך מהספה כ - 4 מ').
התקציב: כ - 6000 לפלסמה או LCD, כ - 2500 למערכת רמקולים קטנים לקולונוע ביתי, ועוד סכום דומה לרסיבר. יש כבר DVD של פיוניר.
השימוש: טלוויזה לבית, סרטים במיוחד לילדים.
חשוב שתהייה אופציה לחיבור מחשב/סטרימר ומה שיש היום בשוק, כולל WII וסוני פליסטיישן.
אין לי מושג בטלויזיות של היום וגם לא במערכות קולנוע ביתי. ברור לי שהסאונד לא יהיה שוס ולא אשמע שם מוזיקה, אבל גם לא רוצה לשמוע סתום או בומי. שיהיה סאונד שאפשר לחיות איתו, לפחות בסרטים.
גודל הטלוויזה? מסך LCD או פלסמה? איזה חברות כדאי לבדוק, ואיזה דגמים?
אשמח לטיפים והצעות גם לרסיבר ורמקולים.
אשמח לטיפים לגבי מיקום הרמקולים - גובה הקדמיים (נאמר לי 1.60 ) וגובה האחוריים (נאמר לי 1.30 מ').
תודה