צפייה ממושכת ב- 4:3 ב- LCD

moshet

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
האם במסכים חדשים צפייה מושכת (2-3 ביום) בתוכן 4:3 תייצר סימנים קבועים על המסך ?

יש לי נסיון עם מסך lcd ישן (בן 6) ששם נשארו סימנים, האם גם במסכים חדשים זה המצב ?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
השאלה היא למה הכלל לצפות ב 4:3 ?
אני ממליץ לצפות בכל התכנים ב 16:9 לאחר שבוע מתרגלים לכך

moshet

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
נוחות בלבד... תכניות של הילדה ב- 4:3 (דרך apple tv + media player), אז אפשר כל פעם שעוברים ל- apple tv לשנות בשלט של הטלויזה ל- smart ושחוזרים לממיר לחזור ל- wide אבל יותר מדי התעסקות עם שלטים...

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
תעשה ניסוין קצר לשבוע, שבועיים לראות רק ב WIDE רגיל את כל התכנים - אני חיי כך כבר כמה שנים

ysc

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
8
ככל הנראה נשארים סימנים.
אני אישית לא אוהב את המתיחה של התמונה 4:3 ל- 16:9, במרבית המכישירים, היא לא מוצלחת במיוחד ואף מרגיזה.
יחד עם זאת, למשל במסכי סמסונג קראתי בהוראות התפעול שלהם עצמם ששיימוש ב- 4:3 עשוי לגרום לצריבה והדבר לא מכוסה באחריות. הם היחידים שראיתי שכותבים דבר כזה!!!!
איני יודע לגבי מכשירים מתוצרת אחרת.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אני חיי כאמור כבר כמה שנים טובות עם מסך רחב ורואה את כל התכנים עם 16:9 ואחרי תקופה מסוימת מתרגלים לכך ואין בעיה.

מסכי פלזמה יכולים לסבול מצריבה, אני לא מכיר כזאת בעיה במסכי LCD

moshet

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כמו שכתבתי קודם העניין (שלי בכל אופן) הוא לא עם המתיחה, אפשר להתרגל אני מניח.
העניין הוא עם ההתעסקות הכפולה בשלטים - שוב - כאשר עוברים למכשיר שמשדר 4:3 צריך להעביר את התמונה בשלט ל- SMART או ZOOM וכאשר חוזרים לממיר צריך להעביר חזרה ל- WIDE....

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור