matanoosh
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,619
- נקודות
- 113
עשיתי לאחרונה move הצידה קצת למעלה עם הזדמנות שנקרתה בדרכי לדאק יד שניה חמוד, שעולה כמעט כמו מה שהיה לי אבל נשמע משמעותית יותר לטעמי.
גורם לחשיבה מחודשת על התפקידים השונים של כל רכיב.
המערכת שלי נשמעת עכשיו חיה אחרת. הרבה יותר מתאימה לצרכים שלי.
מה שהזוי שהדאק הזה שעלה לפני כמה שנים בערך $6500 חדש, מכניס לי "אמת" חדשה שדאקים שעולים פי 3 לא הצליחו.
מה שעוד הזוי הוא שהמערכת הרבה פחות סלחנית עכשיו.
אני תמיד לא הסכמתי להנחה שאומרת שמערכת טובה יותר היא באופן גורף פחות סלחנית.
התובנות עד כה:
1. גם התאמה בין מקור למגבר היא חשובה ולא צריך לזלזל בה. לא כל מקור ישב טוב על כל מגבר.
2. החלפת דאק? מברוק. זה מעמיד בסימן שאלה את כל הכבלים שנכנסים אליו ויוצאים ממנו. הייתי צריך לעשות פה אירגון מחדש של הכל. הזוי.
3. יש סיטואציות שבהן מהלך צידי דווקא עושה היגיון. לעתים נדירות אבל זה קורה.
4. סלחנות- אחת מהתכונות של מערכת, שבפני עצמה לא אומרת הרבה על האיכות, והיא מדד שצריך להתייחס אליו בחשדנות.
5. Playback designs חברה מעניינת
6. הפרשנות של המקור למוסיקה לא ניתנת להשגה ברכיבים אחרים. כאילו כל מה שבא אחרי הדאק משרת אותו. כמה פרקטי ההגיג הזה? אני מניח שלא מאד. אבל הוא עוזר לכל הפחות להבין את החשיבות של כל רכיב.
הגיגים לשבת. סופ"ש נעים
גורם לחשיבה מחודשת על התפקידים השונים של כל רכיב.
המערכת שלי נשמעת עכשיו חיה אחרת. הרבה יותר מתאימה לצרכים שלי.
מה שהזוי שהדאק הזה שעלה לפני כמה שנים בערך $6500 חדש, מכניס לי "אמת" חדשה שדאקים שעולים פי 3 לא הצליחו.
מה שעוד הזוי הוא שהמערכת הרבה פחות סלחנית עכשיו.
אני תמיד לא הסכמתי להנחה שאומרת שמערכת טובה יותר היא באופן גורף פחות סלחנית.
התובנות עד כה:
1. גם התאמה בין מקור למגבר היא חשובה ולא צריך לזלזל בה. לא כל מקור ישב טוב על כל מגבר.
2. החלפת דאק? מברוק. זה מעמיד בסימן שאלה את כל הכבלים שנכנסים אליו ויוצאים ממנו. הייתי צריך לעשות פה אירגון מחדש של הכל. הזוי.
3. יש סיטואציות שבהן מהלך צידי דווקא עושה היגיון. לעתים נדירות אבל זה קורה.
4. סלחנות- אחת מהתכונות של מערכת, שבפני עצמה לא אומרת הרבה על האיכות, והיא מדד שצריך להתייחס אליו בחשדנות.
5. Playback designs חברה מעניינת
6. הפרשנות של המקור למוסיקה לא ניתנת להשגה ברכיבים אחרים. כאילו כל מה שבא אחרי הדאק משרת אותו. כמה פרקטי ההגיג הזה? אני מניח שלא מאד. אבל הוא עוזר לכל הפחות להבין את החשיבות של כל רכיב.
הגיגים לשבת. סופ"ש נעים