LCD צמצום אפשרויות ומרחק צפייה

rel123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם
אני לקראת קנייה של LCD
אני יודע שכולם ימליצו לי ללכת ולראות את המסכים פיזית אבל אשמח לעזרה בצמצום האפשרויות כדי שאוכל להתמקד בשניים שלושה דגמים
מרחק הצפייה הוא 4.7 מטר, אני משער שעליי לקנות 47 אינץ, תקנו אותי אם אני טועה...
יש וילונות בדירה, כך שאין בעיה של אור חזק
השימושים הם סוני 3, חיבור מחשב נייד דרך HDMI וממיר הוט HD
אני צריך מסך עם לפחות 3 חיבורי HDMI
מוכן להשקיע עד 9000 ש"ח, עדיף פחות :)
מה דעתכם על הפיליפס 7404??
אשמח להמלצות בהקדם
תודה רבה!!

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
אתה בטוח שאתה רוצה LCD ? כי מבחינתך פלזמה יותר תתאים , ואני לא הייתי הולך על פחות מ 50

rel123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
למה פלזמה תתאים לי יותר?
אילו תכונות יש בפלזמה שייגברו על ה LCD?

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
בגדלים כאלה יש עדיפות לפלזמה , בכל מקרה אני אומר שהפלזמה יותר טובה מה LCD . וכי הפלזמה מתמודדת יותר טוב על שידורים שהם לא HD וגם הניגודיות שלהם יותר טובה והצבעים שהם נותנים עמוקים יותר

rel123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
פאדי, תודה על העזרה והסבלנות...

אתה אומר שהפלזמה משדרת יותר טוב מה LCD בשידורים רגילים?? הייתי בטוח שזה הפוך..
אל תשכח שהרבה מהזמן צפייה שלי מוקדש לשידורי HD (ראה הודעה ראשונה).
את האמת שאת כל הבדיקות (באינטרנט ופיזית) עשיתי עד עכשיו על LCD כך שאין לי כל כך ידע על הפלזמות... מה אני צריך לדעת לפני קניית פלזמה? מבחינת מפרט טכני, לבדוק את אותם הדברים שאני בודק על LCD?
גם שמעתי שיש כל מיני בעיות של תמונה שקופאת בפלזמות, יש אמת בדבר??
אני יודע ששאלתי הרבה שאלות אבל החשובה מכולם- תוכל לכוון אותי ל 3 דגמים (50 אינץ) בטווח מחירים של 6000-8000 ש"ח..
תודה רבה רבה

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
בוא טני אנסה לפשט לך את העניין , בשידורים רגילים הפלזמה לוקח ללא עוררין . בקשר למה שצריך לבדוק אתה צריך לבדוק את אותם דברים כמו ב LCD . החיסרון בפלזמה זה שהיא לא סופגת אור כלומר אם אתה תצפה בפלזמה עם חלון מאחוריך פתוח אתה תסבול מהשתקפויות , תופעה שהיא כמעט לא קיימת ב LCD או קיימת בצורה פחותה משמעותית. אני רואה שאמרת שיש לך וילון על החלון בגלל זה חשבתי לכיוון של פלזמה. "חיסרון" נוסף שיש לפלזמה היא שפלזמה FULL HD עולה המון והיא לא תיכנס בתקציב שלך. אם רוב הצפייה שלך תהיה ב HD אז אתה יכול ללכת לכיוון LCD בראש שקט (אני יודע שאני סותר את עצמי מול התגובה הראשונה שלי שהמליצה לך על פלזמה). אלה שתי "הבעיות המרכזיות שיש בפלזמה. עכשיו שאלת על תופעה של תמונות קופאות , אני מתאר לעצמי שאתה מתכוון לתופעת הצריבה שקיימת בפלזמה (למרות שבשנים האחרונות התופעה כמעט נעלמה בגלל מנגנונים שמונעים או מפחיתים את התופעה) ומה שקורה זה שאם אתה משאיר תמונה סטטית על גבי המסך למשך זמן מסויים (שעתיים+) אז התמונה כאילו "נצרבת" על המסך ואז כאשר אתה אפילו מעבר ערוץ או משנה את התמונה המוצגת אתה עדין תבחין בשאריות מהתמונה שנצרבה אבל כמו שאמרתי התופעה הזאת כמעט ונעלמה ממסכי הפלזמה וב LCD התופעה הזאת לא קיימת .

אני יודע שהיה פוסט ארוך , אבל לפי מה שאני מבין מהדרישות שלך עדיף לחזור לרצון הראשון שלך וללכת לכיוון טליוויזיה LCD בקשר לדגמים אני חושב שהפיליפס מתאימה לדרישות שלה וראיתי את הדגם הקודם שלה ומאוד התרשמתי ממנה

יעקב ח

חבר משקיען
מעורבות
175
נקודות
63
שלום לכולם
אני לקראת קנייה של LCD
אני יודע שכולם ימליצו לי ללכת ולראות את המסכים פיזית אבל אשמח לעזרה בצמצום האפשרויות כדי שאוכל להתמקד בשניים שלושה דגמים
מרחק הצפייה הוא 4.7 מטר, אני משער שעליי לקנות 47 אינץ, תקנו אותי אם אני טועה...
יש וילונות בדירה, כך שאין בעיה של אור חזק
השימושים הם סוני 3, חיבור מחשב נייד דרך HDMI וממיר הוט HD
אני צריך מסך עם לפחות 3 חיבורי HDMI
מוכן להשקיע עד 9000 ש"ח, עדיף פחות :)
מה דעתכם על הפיליפס 7404??
אשמח להמלצות בהקדם
תודה רבה!!

שלום לך
אני רוצה להוסיף רק עוד דבר אחד , כי פאדי מיצה את זה יפה מאוד בהודעה שלו.
מרחק הצפייה שלך הוא גדול מאוד!!!
אם מרחק הצפייה שלך הוא 4.7 מטר , מהעין למסך , מסך 47 יהיה קטן.
מהנסיון שלי- לך על 52 (וזה לא גדול מדי) ותהנה הרבה יותר.
טלויזיה לא קונים כל יום.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור