צילום וידאו במצלמת DSLR

David Goldblat

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
שלום לכולם שמי דוד,
אני מצלם בערך 8 שנים עם NIKON D40X, אני רוצה לקנות מצלמה חדשה עם הרבה התעניינות בצילום הוידאו.
שמתי לב שיש מצלמות סבירות עם יכולות צילום וידאו דומות לדגמים המתקדמים- NIKOND90 אל מול CANON 5D MARK II
יכול להיות שאני טועה, ככה הבנתי מהמפרט שנתון כאן באתר.(אני מתכוון לצילום וידאו בלבד)
אשמח לדעת מה אתם חושבים, אני מחפש דגם עם יכולות צילום סטילס בינוניות+ ביחד עם צילום וידאו ברמה טובה+.
התעניינתי בינתיים בדגמים- NIKON D90, NIKON D7000/7100,
נ.ב.
אני לא פוסל מעבר לחברה אחרת מניקון.

תודה מראש לעזרים.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
D90 היא ה-DSLR הראשונה שהגיעה עם וידאו, כיום הוא לא עומד בשום סטנדרט מודרני.
ה- D7100 תהיה סבירה יותר, אבל תצטרך ללמוד איך מצלמים וידאו עם פוקוס ידני, כי האוטומטי איטי ולא ממש שמיש בסיטואציות עם ילדים רצים וכו'.
כמה הוידאו חשוב לך?

David Goldblat

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
חשוב לי הוידאו,
אני רוצה שהמצלמה תיהיה מסוגלת לצלם ספורט אקסטרים(גלישה בעיקר) ברמת וידאו גבוה ואיכותית.
יש הבדלים בין 7100 ל7200 באיכות הוידאו?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
יש לך עדשות טובות למצלמה שלך שאתה רוצה להשתמש בהן? אם כך אתה בטח רוצה להמשיך עם מצלמות ניקון.
מעבר לכך למה אתה רוצה לצלם וידאו עם DSLR? יש מצלמות ללא מראה עם יכולות וידאו טובות יותר (כן אז צריך להרכוש גם עדשות אחרות :) )

לדוגמה פנסוניק מסדרת GH נחשבות כלי עבודה בתחום הוידאו (או הגרסה הזולה יותר G7 החדשה עם וידאו 4K) - אבל אני לא בטוח שהן בתקציב שלך (אני לא יודע מה התקציב שלך :) ) מעבר לכך למצלמות אלו חיישן קצת יותר קטן ואז היכולות לקבל עומק שדה פחות טובה.

יש מצלמות כמו סוני A6000 עם חישן זהה בגדול לזה של D7100 עם יכולות וידאו מוצלחת - אבל מגוון העדשות למצלמה פחות טוב ולא ממש זול.

אם אתה יכול להתקדם בתקציב סוני A7 בעלת חיישן גדול עוד יותר (FF) ומספקת וידאו מוצלח עם יכולות עומק שדה מוצלחים (בגלל חיישן ענק)

דרך אגב לצילום וידאו 4K ניתן גם לחשוב על מצלמה כמו פנסוניק LX100 (חיישן זהה לזה שיש ב GH וב G7) - או מצלמה כמו סוני RX100 IV, יש לה אומנם חיישן בגדול של 1'' בלבד, אבל איכות וידאו נהדרת.

אני יודע שאני זורק אותך לכיוונים שונים ממה שחשבת - אבל חשוב לדעתי לדעת את האופציות כדי לבחור ממקום של ידע.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור