LCD פתיחת האפשרות לשימוש בחיבור WIFI ב Samsung UE42F5000 LED

guy78

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום,
יש לי טלויזיה מסוג Samsung UE42F5000 LED
שיש לה חיבור לרשת אבל לא חיבור אלחוטי אלא רק עם כבל, הטלזויזיה היא לא SMART
אם קונים חיבור USB של WIFI מקורי של SAMSUNG זה פותח את האפשרות של שימוש ברשת אלחוטית, הבעיה היא שהחיבור המקורי של סמסונג די יקר ואני גם ככה לא בטוח שזה יעבוד בסוף,

בנתי שיש אפשרות לבצע שינוי בהגדרות שלה וככה להשתמש בדונגל USB לא של סמסונג על מנת להשתמש באפשרות של WIFI דרך ה USB.

האם מישהו מכיר ?

תודה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לא מכיר, מי סיפר לך על האפשרות הזו? יש לך קישור למידע באינטרנט?

omermu

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
כן, בלינק הבא:
www.samygo.tv

יש לי טלויזיית LCD 40 של סמסונג, לא את הדגם שיש לך.

בעיקרון אפשר בטלויזיות מסויימות של סמסונג לקנות דונגל WIFI של חברה אחרת (אם הכרטיס עובד על אותו צ'יפסט (למיטב זכרוני, של RALINK), יש בפורום המלצות על כרטיסים ספציפיים עם גרסאות קושחה ספציפיות), אבל אז צריך בעצם לעשות פלאש לדונגל (באמצעות שימוש בכל מיני פקודות לינוקס) ולשנות את ההגדרות שלו כדי שהטלויזיה תזהה את הדונגל כדונגל WIFI של סמסונג.

אני אישית קניתי דונגל של D-Link משומש ב-12 דולר באיביי, ועשיתי את זה. זה לא ממש פשוט ומצריך ידע יותר מממוצע במחשבים. צריך להתקין לינוקס בגרסה מסויימת, באופן ישיר או וירטואלית באמצעות VMWARE, ולהקפיד לא לסטות במילימטר מההוראות שיש בפורום (כוללת להתקין גרסת לינוקס ישנה יותר דווקא, לקנות בדיוק את הכרטיס שממליצים וכו') - אחרת זה לא יעבוד.

בוא נגיד שאני קצת מעל משתמש ממוצע במחשב, ולקח לי כמה שעות הסיפור הזה + הרבהההה עצבים.

בכל אופן, אחרי שהקסם קורה, כשמחברים את הכרטיס לטלויזיה, הוא מזהה אותו ככרטיס סמסונג (וגם כאשר מחברים למחשב הוא מזוהה כך).

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור