פרסי EISA הוענקו לזוכים לשנים 2021-2022...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
821eisa.promo_.jpg

...תחת האירגון Expert Imaging and Sound Association או בקיצור EISA, נבחרו פרסים בכמה תחומי אודיו ביתי, ע"י ל-23 כתבי אודיו, מכל העולם.
לא היו השנה הפתעות משמעותיות:
https://eisa.eu/awards/hi-fi/

תמונות מצורפות

• 821eisa.promo_.jpg
    821eisa.promo_.jpg
    KB 98.2 · צפיות: 418
נערך לאחרונה ב:

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,122
נקודות
113
מישהו עוד מתייחס לפרסים מסוג זה, לפחות כאן בפורום קשה לי להאמין שמישהו לוקח את פרסי EISA ברצינות.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
זכיית בפרס ב-EISA הוא יוקרתי ומביא הרבה כבוד, פרושו המידי תוספת הרבה מאוד מזומנים בקופה של חברת האודיו.

רשימת עיתונים:
EISA MEMBERS
  • Australia.png
    Australia
  • Austria.png
    Austria
  • Belgium.png
    Belgium
  • Bulgaria.png
    Bulgaria
  • Canada.png
    Canada
  • Croatia.png
    Croatia
  • Czech.png
    Czech
  • Denmark.png
    Denmark
  • Finland.png
    Finland
  • France.png
    France
  • Germany.png
    Germany
  • Greece.png
    Greece
  • Hong%20Kong.png
    Hong Kong
  • Hungary.png
    Hungary
  • India.png
    India
  • Italy.png
    Italy
  • Japan.png
    Japan

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
  • Netherlands.png
    Netherlands
  • Norway.png
    Norway
  • Poland.png
    Poland
  • Portugal.png
    Portugal
  • Russia.png
    Russia
  • Serbia.png
    Serbia
  • Slovakia.png
    Slovakia
  • Spain.png
    Spain
  • Sweden.png
    Sweden
  • UK.png
    UK
  • USA.png
    USA

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,122
נקודות
113
תומר, גם תחריות מלכות יופי עדיין מתקיימות, מלבד מהמארגנים, הנערות ומי שמתפרנס מהתחרות, שאר הציבור אמביוולנטי לאירוע או לזוכה…. אנחנו ב 2021 ו״זכיות״ המחולקות באופן שלא יעליב את החברים בארגון כבר מזמן לא מעניין, הקהל כבר לא תמים כפי שהיה בשנות ה 90.

לתחושתי, הרוב המוחלט של המוצרים הזוכים אינם פונים לחברי פורום אודיופילי כמו זה.

נערך לאחרונה ב:

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
תומר, גם תחריות מלכות יופי עדיין מתקיימות, חוץ מהמארגנים, הנערות ומי שמתפרנס מהתחרות שאר הציבור אמביוולנטי לאירוע או לזוכה…. אנחנו ב 2021 ו״זכיות״ המחולקות באופן שלא יעליב את החברים בארגון כבר מזמן לא מעניין, הקהל כבר לא תמים כפי שהיה בשנות ה 90.

https://www.hifinews.com/content/hifi-rose-rs150-network-attached-dac

מוצר שהם בחרו, אתה אני זוכר אוהב כאלה

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,122
נקודות
113
https://www.hifinews.com/content/hifi-rose-rs150-network-attached-dac

מוצר שהם בחרו, אתה אני זוכר אוהב כאלה

מיכאל, למה, בגלל שיש לו מסך?
בגלל שלא יודע איך נשמע שיהנה מהספק, למרות שאני סקפטי אם עובר באיכותו סטרימר ים אחרים מהמזרח במחירו.
תאזין להיי אנד כמו aurender , emm, msb ועוד רבים וטובים, ההבדל קיים.
לסינים יש מוצרים טובים ממנו דוגמת denafrips נטול המסך ;)

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
גיא,
בפורום ובעולם יש צרכנים רבים שבעקבות הזכייה ב-EISA, רוכשים מוצרים שחלקם עממיים, כגון רמקולים של קף LS50 META, רמקולים של וילסון אודיו סברינה X, רמקולים של מוניטור אודיו סילבר 500, מגבר משולב של רוטל מיצ'י 3X ועוד.
גם לחשיפת המוצר יש משמעות רבה, תפתח את "סטריאופייל", "הי-פי ניוז" ועוד, תראה באותיות של קידוש לבנה את הידיעה.

נערך לאחרונה ב:

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
מיכאל, למה, בגלל שיש לו מסך?
בגלל שלא יודע איך נשמע שיהנה מהספק, למרות שאני סקפטי אם עובר באיכותו סטרימר ים אחרים מהמזרח במחירו.
תאזין להיי אנד כמו aurender , emm, msb ועוד רבים וטובים, ההבדל קיים.
לסינים יש מוצרים טובים ממנו דוגמת denafrips נטול המסך ;)

א - נזכרתי אז בשרשור פרה היסטורי שקנית את הסטרימר שלך. יש פה מסך, ואיזה! ביקורת דווקא טובה של HFN
ב - זה קוריאני כמו אורנדר
ג - denafrips - לא שמעתי חוץ מהתלהבות של אלדר, והוא מסינגפור אני חושב

אני לא בשוק של סטרימרים היום, אם אני צריך להזרים משהו אני עושה את זה או מהטלפון או דרך VNC מהמחשב עבודה.

אבל מוצר יפה. כן, מסך:) זה כמו במרסדס החדשות יהיה מסך ברוחב של כל הדאשבורד

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,122
נקודות
113
א - נזכרתי אז בשרשור פרה היסטורי שקנית את הסטרימר שלך. יש פה מסך, ואיזה! ביקורת דווקא טובה של HFN
ב - זה קוריאני כמו אורנדר
ג - denafrips - לא שמעתי חוץ מהתלהבות של אלדר, והוא מסינגפור אני חושב

אני לא בשוק של סטרימרים היום, אם אני צריך להזרים משהו אני עושה את זה או מהטלפון או דרך VNC מהמחשב עבודה.

אבל מוצר יפה. כן, מסך:) זה כמו במרסדס החדשות יהיה מסך ברוחב של כל הדאשבורד

אכן מוצר יפה, אבל תסתכל ״בבפנוכו״ חפש את השנאי, עם כל הכבוד להתלהבות של המגזין מבפנים הדבר הזה בנוי באיכות של סטרימר אנדרואיד שנמכר בעשרות דולרים.
….יאמר לזכותו שהקופסה יפה ויש מסך.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,122
נקודות
113
גיא,
בפורום ובעולם יש צרכנים רבים שבעקבות הזכייה ב-EISA, רוכשים רמקולים של קף LS50 META, רמקולים של וילסון אודיו סברינה X, רמקולים של מוניטור אודיו סילבר 500, מגבר משולב של רוטל מיצ'י 3X ועוד.
גם לחשיפה יש משמעות רבה, תפתח את "סטריאופייל", "הי-פי ניוז" ועוד, תראה באותיות של קידוש לבנה את הידיעה.

אתה מתכוון למגזיני פרסומות לשם רכישה, אכן שם יש חשיבות לפרסים מסוג זה.
תומר, קרא שוב את דברי, לא טענתי שכל המוצרים הזוכים אינם פונים לחברי פורום זה אלה ״לתחושתי רוב…״ קיים הבדל במינוח.

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
815
נקודות
113
אם היו עושים את הבחירת הזוכים בהמשך לתערוכה במינכן - היה יותר "מדבר" עבורינו, ככה די נראה חרטא, למרות שיש מוצרים לא רעים ת'אמת.
אחד מהם חדש שהגיע השנה לארץ, מוצר מעניין ויכול "לסגור" פינה למי שהוא מחפש פתרון לא יקר (יחסית) לסטרימינג ונוחיות, גם נשמע לא רע, התכוונתי לROSE.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,122
נקודות
113
אם היו עושים את הבחירת הזוכים בהמשך לתערוכה במינכן - היה יותר "מדבר" עבורינו, ככה די נראה חרטא, למרות שיש מוצרים לא רעים ת'אמת.
אחד מהם חדש שהגיע השנה לארץ, מוצר מעניין ויכול "לסגור" פינה למי שהוא מחפש פתרון לא יקר (יחסית) לסטרימינג ונוחיות, גם נשמע לא רע, התכוונתי לROSE.

גינדי, מסכים שלכול סיר יש מכסה.
לשיטתי, מוצר השנה לא אמור להישמע לא רע אלה מצוין - עכשיו קלוט את הפער בין הביקורת שלך (נשמע לא רע) לבין ההשתפכות של מגזינים מסוימים על המוצר ותבין מדוע ההתייחסות שלי לפרסים דוגמת אלו של EISA היא כפי שהיא.

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
815
נקודות
113
גינדי, מסכים שלכול סיר יש מכסה.
לשיטתי, מוצר השנה לא אמור להישמע לא רע אלה מצוין - עכשיו קלוט את הפער בין הביקורת שלך (נשמע לא רע) לבין ההשתפכות של מגזינים מסוימים על המוצר ותבין מדוע ההתייחסות שלי לפרסים דוגמת אלו של EISA היא כפי שהיא.
גיא, מסכים איתך לגמריי על התייחסותך (שים לב - שמתי לייק:)) כמובן זה לא הישיו...
וכן, "נשמע לא רע" - הכול יחסי, היתי אמור לכתוב נשמע טוב (יותר נכון), וזה גם כן סובייקטיבי כי הכול לפי טעם אישי ותלוי במרכיבים המערכת האחרים שעליו דבר מחובר, וברור שמוצר שעולה 5K שנשמע טוב (ואולי מצויין) לאיזה אוזן בהשוואה למוצר של 15K ישמע... (מניח שהבנתה את הכיוון), אבל הוא לא נכנס כנראה לפרמטרים של בחירת EISA שלדעתי בכלל לא עוסק במוצרים COST NO OBJECT
מה שכן, היה מעניין לדעת (כמו באוסקר) מי הם עוד 4 מעומדים האחרים ש"הפסידו" - זה היה בהחלט נותן כיוון ושקיפות.

icorem

אוהב את התחום
מעורבות
10
נקודות
18
תומר, גם תחריות מלכות יופי עדיין מתקיימות, מלבד מהמארגנים, הנערות ומי שמתפרנס מהתחרות, שאר הציבור אמביוולנטי לאירוע או לזוכה…. אנחנו ב 2021 ו״זכיות״ המחולקות באופן שלא יעליב את החברים בארגון כבר מזמן לא מעניין, הקהל כבר לא תמים כפי שהיה בשנות ה 90.

למה להעליב את הכדורגלנים - גם הם מתעניינים בתחרות...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור