משפר גם הקרוסים ,היום סגרתי על זהכל הכבוד! נראה שעשית עבודה מעולה! אם תצטרך עוד טיפים - כיצד לשפר את הרמקולים, או לבנות קרוס-אובר משובח, אני רוצה להכיר בפניכך בחור בשם עוז קול, (מאשדוד), שבנה זוג רמקולים ריצפתיים מדהימים! יש לו ידע טכני עצום לגבי טכנולוגיות והנדסה של רמקולים (ודריוורים), אני משאיר לך את מס' הטלפון שלו במידה ותרצה להעזר בשירותיו: 053-336-8745. בהצלחה!
קשה להתחרות באלבדו ,אבל אני הולך להשאר עם שניהםכתבתי אלטקים ולא איטלקים.
איזה הגברות מבין מה שיש לך תפעיל את האלטקים במייטבם,
או שאתה רוצה לנסות קצת הגברות בבית?
יודע שיש לך כמה מקורות שמע, המקור/ות השמע יישאר/ו אותו/ם זה/אלא שבנמצא?
אני חושב על היום שאחרי, שני זוגות בסלון הביתי! סביר להניח שלא תישאר עם אחד מזוגות הרמקולים, איזה לדעתך (ללא התחיבות) ישאר בסוף?
שניצל בוקר טובביקר אצלי סרגי ,רצה לשמוע החדר ,מדובר בבונה הרמקולים וינטג הכי טוב בארץ ,הביע את דעתו שיתכן וכדאי לשים קבלי שמן בקרוס ,אני לא ממש מתלהב מלהחליף את המקוריות של היצור ,אפילו הוא משנות ה80 המוקדמות , מה אתם אומרים ,לשמוע בקולו , טוען שיהיה יותר רך ,כמו כן ממליץ להוסיף סופר טויטר , מה תגידו ,יש המלצות לסופר ?
תרשו לי לעשות פרסומת כי אין דברים כאלה
סרגי -0506413380
דימה - (הבן ) -050673381 (מדבר עברית טוב ,הבן )
תגידו שהפנה אותכם הדוקטור עם האלטק
מחקתי לבדאלדר, ההודעה מעלה נמחקה ואני בטוח שאתה מבין לבד מדוע. שפה ומילים כאלו לא פה!!
הבנו שיש לך חשבון פתוח עם היבואן. סגור את זה איתו מחוץ לפורום בבקשה. יאללה, חלאס.
תודה רבה , הטנוי נראה מדליק באמת ,עד שאני לא שומע בעצמי לא מוסיף כלום ,אולי מספיק לי ?בקשר לטאונשנד , לא קונה בטוח -ולא רק בגלל דעתי הידועה לכולם .אני מניח שהאופי של הרמקול הזה אלמנט ענק וטוויטר באמצע נוטה לכיוון חום ופחות לכיוון גבוהים = פירוט. הוופר בולע הכל.
סופר טוויטר לפי דעתי יכול לשנות הכל מקצה ל קצה, עם ה טסטססטסטס הדקיקים בסופר גבוהה והבס הענק שמפזר הרמקול יישמע לך אחרת לחלוטין. לא ממליצ לך על טאונשולד במקרה שלך ויש לי 2 זוגות מהם, הם טובים אם חסר לך "טאצ' בגבוהים" אני מניח ש לך חסר קצת יותר מזה ... צריך לנסות משהו יותר רציני. לא ממליץ לך על טאונשולדים כי עם הרמקולים שלך אתה לא תשמע אותם בכלל.
מה אני לעשות ,עצבני ,היית יודע הסיפור לא היית מגיב ככה ,תרגישו בנוח למחוק מה שרוצים , או אפילו יותר מזה .......אלדר,
השפה שלך מאוד לא יפה, עופר לא עשה לך שום דבר רע ולא חייב לך שום דבר.
לשאלתך, מומלץ שתשתמש בפרוייט שלך:
Tannoy Prestige Super Tweeter Speaker קצת יקר אבל שווה מאוד, תוכל להשיג במחיר סביר כאן:
או כאן:Tannoy Prestige GR SuperTweeter Pair Excellent Cond
Tannoy Prestige GR SuperTweeter Pair on Salewww.dealhomeaudio.com
Tannoy Prestige Super Tweeter Speaker - Single High Frequency Loudspeaker | eBay
Find many great new & used options and get the best deals for Tannoy Prestige Super Tweeter Speaker - Single High Frequency Loudspeaker at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!www.ebay.com
בנאדם,אולי העכבה תשתנה אך אחרי שתנסה עם לא תוכל בלי.
לגבי הקבלים גם אם ישנים, לא אומר שמעשית להחליף אותם ייתן שיפור שמיעתי כלשהו זה שהוא אומלל זה אתה אמרת מה שבטוח פסיכולוגית זה ייתן מענה לסמן על זה וי כחלק מהפרוייקט.
ידוע שקבלים ששוכבים שנים מתישנים ולא מתפקדים כפי שאמורים לתפקד בזמן יצורם. הייתי מחליף לקבל באותו ערך מקורי של מתכנן הקרוס.אולי העכבה תשתנה אך אחרי שתנסה עם לא תוכל בלי.
לגבי הקבלים גם אם ישנים, לא אומר שמעשית להחליף אותם ייתן שיפור שמיעתי כלשהו זה שהוא אומלל זה אתה אמרת מה שבטוח פסיכולוגית זה ייתן מענה לסמן על זה וי כחלק מהפרוייקט.
1. להחליף קבלים לאחר 40 שנה זה מאסט, תבדוק דאטה שיט של כל יצרן קבלים ותראה מה אורך החיים.ביקר אצלי סרגי ,רצה לשמוע החדר ,מדובר בבונה הרמקולים וינטג הכי טוב בארץ ,הביע את דעתו שיתכן וכדאי לשים קבלי שמן בקרוס ,אני לא ממש מתלהב מלהחליף את המקוריות של היצור ,אפילו הוא משנות ה80 המוקדמות , מה אתם אומרים ,לשמוע בקולו , טוען שיהיה יותר רך ,כמו כן ממליץ להוסיף סופר טויטר , מה תגידו ,יש המלצות לסופר ?
תרשו לי לעשות פרסומת כי אין דברים כאלה
סרגי -0506413380
דימה - (הבן ) -050673381 (מדבר עברית טוב ,הבן )
תגידו שהפנה אותכם הדוקטור עם האלטק