פרגון + רכישה מוצלחת

hg4168

חבר מתחיל
מעורבות
7
נקודות
3
שלום לכולם,
אני רוצה בפוסט הזה לפרגן ליבואן שמשום מה קצת חמק מהרדאר פה...אולי בגלל שעיקר ההתעסקות שלו היא דווקא בתחום האודיו האישי קרי אוזניות והמסתעף,
מדובר על ירון צור שהוא בעלים של האתר המכונה במביט או צור סחר, למעשה אני מכיר את ירון כבר מספר שנים דרך מוצרים שונים שרכשתי אצלו,
למי שלא מכיר ירון הוא יבואן כמעט יחיד בתחום האוזניות שמביא כמות כזו של ציוד בכל רמות המחיר, בעיקר מחברות היי אנד מפורסמות בתחום האוזניות כמו abyss, hifiman, meze ,grado ועוד, כמו גם מגברים ודאקים משלל מותגים, אוזניות iem של מותגי על המוכרים יותר בחו"ל כמו 64 noble ,campfire, audio ועוד, וכן נגנים ניידים של astel kern, ibasso ועוד. הרבה מהמוצרים שירון מייבא הם בעלי vfm גבוה כמו hifiman ו ifi לדוגמא,
ירון הוא איש של שירות במהותו, בעצם הוא באמת איש נחמד ונעים הליכות, מתודולוגית השירות שלו אומרת שהלקוח קודם להכל, מה שאומר שאם ישנה בעיה הלקוח יקבל מכשיר חדש קודם, אחר כך יסתדר השאר, חברות שלא מוכנות לתנאי השירות שלו לא יתקבלו אצלו ליבוא.
בנוסף הוא מבין היטב מה הלקוח צריך ולפי זה הוא מתאים לו את ההמלצה, מנסיון אישי ארוך מעולם הוא לא ימליץ על היקר יותר, תמיד מה שמתאים ונכון ללקוח, זה כולל גם פעמים שהוא עצר אותי מרכישות שונות שלדעתו היו מיותרות, זאת הגינות שהיינו שמחים לראות פה קצת יותר...
ועכשיו לרכישה האחרונה שלי מירון, אז הפעם אלו זוג אוזניות hifiman arya v3 אוזניות פלאנריות עם סאונד ענק, חי, ומפורט ביותר, כבר כשהאזנתי להם אצל ירון יצא לי וואו גדול ,וככל שעובר הזמן אני רק נהנה יותר, פשוט לא חסר כלום, כל מה שאני שם עליהם החל מסימפוניות כבדות של מאהלר ושוסטקוביץ ועד מוזיקה מינימליסטית של לאונרד כהן, הכל היא עושה טוב כמו שצריך עם בימוי יוצא מן הכלל ומצגת טבעית וריאלית במיוחד, היא פשוט שמה אותך שם, אתה נשאב לחלוטין למוזיקה,
פתאום הhd800 האהובות עלי יושבות מבוישות משהו בצד...קרות ומוניטוריות... חוץ מרוחב הבמה הarya מנצחת ובענק בכל פרמטר.
בינתיים אני מחכה גם למגבר תואם מבית hifiman המגבר הוא ef400 שהוא מגבר ab משולב עם דאק r2r עם כח מטורף, לפי כל הביקורות הוא מהוה רף חדש במחיר.מקווה לקבל אותו בקרוב.
נ.ב. בכנות, לא היתה שום בקשה מירון לכתוב את הפוסט הזה זה בא ממני בלבד.

omi

חבר משקיען
מעורבות
424
נקודות
63
תתחדש! טוב לשמוע על עוד אנשים בתחום.

hg4168

חבר מתחיל
מעורבות
7
נקודות
3
אני חייב לציין שהאזנתי אצל ירון גם לאוזניות נוספות יקרות יותר, אבל משהו בarya כבש אותי לחלוטין, אולי יש אוזניות שמצטיינות יותר בפרמטרים מסוימים אבל מכלול כזה קשה למצוא, והמחיר? סביר לגמרי!
אלו האוזניות המדוברות:
https://www.bambit.co.il/collections/headphones/products/hifiman-arya

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור