שניצל
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,789
- נקודות
- 113
החברים שלי יודעים כולם שנסעתי לתאילנד לחופש , אבל הרי אין חופש בלי לחטט קצת באודיו המקומי , ואני כבר שנים מפנטז על חברה קטנטונת בתאילנד הנקראת "sac Thailand " המפורסמת בעיקר בשל השנאים המופלאים שלה העשויים מחוטי נחושת בעובי חוט משי ולכן נקראים " silk" , ולכן בשהותי בתאילנד יצרתי קשר עם היצרן והזמנתי לי בדחיפות קדם פסיבי המבוסס על השנאים המופלאים הללו, וכשחזרתי מהאיים העוד יותר מופלאים של תאילנד המתין לי הבחור מר ״ קיפיטון״ , זה שמו של בעל הבית,בחור מדהים עם אנגלית אוקספורדית ,וככה הזמנתי אותו לארוחת ערב במלון ( הוא הגיע עם אשתו ושני ילדיו הקטנים ) , אחרי הארוחה לא הסס שלף מברג מכיסו ופתח לי המכשיר לראות את היצירה ,נפרדנו בדמעות תוך הבטחה שאשוב לבקר במפעל הנמצא אי שם בפאתי בנגקוק ,( רציתי ללכת לשם אבל עם הפקקים של בנגקוק יותר קצר לנסוע לאיים) ,
וככה חזרתי הביתה ועמדתי בגבורה בבדיקות המכס שלא הבין איך אין שקע לחשמל במכשיר ,
וככה חזרתי הביתה ומיד חיברתי הקדם הפסיבי הזה לצד האלגרי שגם הוא פסיבי לגמרי ,המכשיר נשמע מדהים בעיני ,
צליל מלא יותר מאשר הייתי מורגל , והנה אני כבר חושב לאור האיכות אולי להזמין לי איזה מגבר שפופרתי מהקסמים שהתאילנדי יודע לעשות .
בנוסף חזר לי סוף סוף הנגן מה שידרוג בקנדה , קצת קשה לעכל אל כל השינויים בבת אחת , הדרמה קצת גדולה מדי
וככה חזרתי הביתה ועמדתי בגבורה בבדיקות המכס שלא הבין איך אין שקע לחשמל במכשיר ,
וככה חזרתי הביתה ומיד חיברתי הקדם הפסיבי הזה לצד האלגרי שגם הוא פסיבי לגמרי ,המכשיר נשמע מדהים בעיני ,
צליל מלא יותר מאשר הייתי מורגל , והנה אני כבר חושב לאור האיכות אולי להזמין לי איזה מגבר שפופרתי מהקסמים שהתאילנדי יודע לעשות .
בנוסף חזר לי סוף סוף הנגן מה שידרוג בקנדה , קצת קשה לעכל אל כל השינויים בבת אחת , הדרמה קצת גדולה מדי
תמונות מצורפות
נערך לאחרונה ב: