פנינה קטנה מתאילנד

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
החברים שלי יודעים כולם שנסעתי לתאילנד לחופש , אבל הרי אין חופש בלי לחטט קצת באודיו המקומי , ואני כבר שנים מפנטז על חברה קטנטונת בתאילנד הנקראת "sac Thailand " המפורסמת בעיקר בשל השנאים המופלאים שלה העשויים מחוטי נחושת בעובי חוט משי ולכן נקראים " silk" , ולכן בשהותי בתאילנד יצרתי קשר עם היצרן והזמנתי לי בדחיפות קדם פסיבי המבוסס על השנאים המופלאים הללו, וכשחזרתי מהאיים העוד יותר מופלאים של תאילנד המתין לי הבחור מר ״ קיפיטון״ , זה שמו של בעל הבית,בחור מדהים עם אנגלית אוקספורדית ,וככה הזמנתי אותו לארוחת ערב במלון ( הוא הגיע עם אשתו ושני ילדיו הקטנים ) , אחרי הארוחה לא הסס שלף מברג מכיסו ופתח לי המכשיר לראות את היצירה ,נפרדנו בדמעות תוך הבטחה שאשוב לבקר במפעל הנמצא אי שם בפאתי בנגקוק ,( רציתי ללכת לשם אבל עם הפקקים של בנגקוק יותר קצר לנסוע לאיים) ,
וככה חזרתי הביתה ועמדתי בגבורה בבדיקות המכס שלא הבין איך אין שקע לחשמל במכשיר ,
וככה חזרתי הביתה ומיד חיברתי הקדם הפסיבי הזה לצד האלגרי שגם הוא פסיבי לגמרי ,המכשיר נשמע מדהים בעיני ,
צליל מלא יותר מאשר הייתי מורגל , והנה אני כבר חושב לאור האיכות אולי להזמין לי איזה מגבר שפופרתי מהקסמים שהתאילנדי יודע לעשות .
image.jpeg

בנוסף חזר לי סוף סוף הנגן מה שידרוג בקנדה , קצת קשה לעכל אל כל השינויים בבת אחת , הדרמה קצת גדולה מדי
image.jpeg

תמונות מצורפות

• image.jpeg
    image.jpeg
    KB 133.4 · צפיות: 537
  • image.jpeg
    image.jpeg
    KB 179.5 · צפיות: 535
נערך לאחרונה ב:

zariel

חבר משקיען
מעורבות
718
נקודות
113
ראשית,ברוך שובך לחיק האתר,
שנית ,היית צריך להצהיר על הקדם בשביל המכס ?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
ושוב תודה מהלב ליגאל לסרי שעמד בגבורה בתלאות המכס בהחזרת המכשיר מהשידרוג , ונתן שרות למופת ,האמת !! דווקא במכשיר הזה לא שומע הבדל גדול מאשר מלפני השידרוג למרות היכולות החדשות של dsd ושל 192 קילוהרץ ,יעני הי רזולושיין משופר שהאמת לא עניין מי יודע מה ,אבל יש לי סוף סוף קונקטור USB באחורי המכשיר ( והרי מכשיר נטול USB משול לברזל), ובתצוגה יש לסוף סוף לראות את קצב הדגימה ,האמת , במחיר השידרוג יכולתי בקלות לקנות מטרונום חדש ,אבל יאללה שיהיה , כאשר אבדנו אבדנו,
וכמובן תודה לערן שהלווה לי ממיר מדהים של ״ נורסטאר״ למשך חודשים ארוכים בלי לפצות הגה ,אם מותר לי להמליץ , הממיר הזה שהלווה לי ערן פשוט מדהים למחירו עם הכבל חשמל הנכון , נדמה לי שהנגן שלי המשודרג עולה בערך פי אלף ממנו במחיר , בצליל הבדלונציק שודאי לא מצדיק. את ההפרש למעט לפלצנים כמוני ( בקיצור אני אדיוט).

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
ראשית,ברוך שובך לחיק האתר,
שנית ,היית צריך להצהיר על הקדם בשביל המכס ?
לא מכיר החוקים של המכס , אז הלכתי לשאול אותם , רק ראו הפרצוף שלי ,אמרו לי ״ יאללה תתחפף מפה ואל תבלבל הביצים.״

zariel

חבר משקיען
מעורבות
718
נקודות
113
מי כמוך יודע ש"השדרגת " זהו מין חיידק שיושב לנו אי שם בראש,
ולכן כל עוד לא ניסינו ,איך נדע מה ישפר ובאיזה אחוזים שיפרנו את המוצר,
לכן ,אין מה להצטער, תשמח בחלקך,יש לך ציוד שהרבה היו חולמים עליו.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
לא מכיר החוקים של המכס , אז הלכתי לשאול אותם , רק ראו הפרצוף שלי ,אמרו לי ״ יאללה תתחפף מפה ואל תבלבל הביצים.״
האמת המפתיעה על המוכסים היא שהם לא מציקים סתם. אם יתפסו אותך מנסה לתחמן אותם, ימררו את חייך, אבל אם מדובר בזוטות הם לא מציקים.

תן השוואה לאלגרי.

mike1999

אוהב את התחום
מעורבות
21
נקודות
8
תתחדש!

רק כואב לי לראות את הרמקולים לא במקום הנכון אחרי כל ההשקעה:(

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,682
נקודות
113
תתחדש-מעניין...:בעד:

Avner

אוהב את התחום
מעורבות
46
נקודות
28
לא יודע למה זכרתי שהשם שלו הוא קיטיפול או משהו כזה,
לפני הרבה שנים כשהוא יצא עם ה
Glow master 70 בדקתי אפשרו להביא אותם אם אני לא טועה משהו כמו 7000$
והוא אמור היה להוריד אותם אצל אחי בדירה הבעיה היותר רצינית היא להביא אותם לארץ
אולי בעתיד...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור