פלזמה HDR/FHD למרחק צפיה של 3 מ'

אפרסק משוטט

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
ברוכים הנמצאים

אני מתלבט קשות ברכישה של פלזמה (פנסוניק HDR PV70 לצורך העניין), מרחק הצפיה הוא כ 3 מ'
הבעיה שלי כרגע היא ששמעתי שנכנסו זה עתה דגמים חדשים כדוגמת ה PY800 ובעתיד הקרוב ה PY80 שהם FHD. הכוונה היא להמתין תקופה מסויימת עד שהמחירים ירדו לאיזור ה 10,000 ש"ח ואז לרכוש את ה FHD.
השימוש העיקרי של המסך יהיה צפיה בטלויזיה בכבלים וסוני PS3, לעיתים גם סרטי DVD.

השאלה שלי היא כזו : האם במרחק צפיה של 3 מ' אני אראה הבדל בין FHD ל HDR ?
האם העובדה שה PV70 יכולה לקבל נתונים של 1080P ולעשות להם אינטרפולציה (כך אמר לי המוכר) תיתן לי תמונה איכותית יותר וקרובה ל FHD ?

את ה PV70 מוכרים לי ב7500 ש"ח כולל התקנה ומתקן תליה, האם המחיר סביר ?

תודה לעונים

נערך לאחרונה ב:

msa90

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
במרחק כזה אתה לא תבחין בFHD ... כל LCD HDR יכולה לקבל נתונים של 1080P ולעשות להם מעין המרה לאיכות המקסמלית של הטלויזיה ככה שהוא יותר חירטט..
אתה מדבר על ה42 אינץ ???...

אפרסק משוטט

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
במרחק כזה אתה לא תבחין בFHD ... כל LCD HDR יכולה לקבל נתונים של 1080P ולעשות להם מעין המרה לאיכות המקסמלית של הטלויזיה ככה שהוא יותר חירטט..
אתה מדבר על ה42 אינץ ???...

אכן, מדובר על 42 אינץ, פלזמה.
אז מה שאתה אומר שבעצם התמונה שאני אראה תהיה זהה בשני המסכים, גם ה HDR וגם ה FHD ?

A.B

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אכן, מדובר על 42 אינץ, פלזמה.
אז מה שאתה אומר שבעצם התמונה שאני אראה תהיה זהה בשני המסכים, גם ה HDR וגם ה FHD ?

תמונה לא תהיה זהה כמובן,יהיה יתרון לFHD אבל לא משמעותי,ועוד משו אבל זו דעה אישית שלי,שנכון להיום עם איכות הכבלים מסך 42 גדול לטעמי ל3 מטר.

msa90

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אתה טועה... במרחק של כ3 מטר לא תוכל להבדיל בעין שלך בין FHD לHDR גם אם יש לך ראייה הכי טובה בעולם!
42 גדול ל3 מטר? אם אני יגיד לך שהכי מתאים למרחק הזה זה 47 מה תגיד לי? זה בדיוק מה שצריך!

A.B

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אתה טועה... במרחק של כ3 מטר לא תוכל להבדיל בעין שלך בין FHD לHDR גם אם יש לך ראייה הכי טובה בעולם!
42 גדול ל3 מטר? אם אני יגיד לך שהכי מתאים למרחק הזה זה 47 מה תגיד לי? זה בדיוק מה שצריך!

אני אגיד לך חד משמעי שמסך בגודל 47 לא מתאים למרחק 3 מטר עם איכות שידור של היום,לתכנים בהפרדה גבוה אין בעיה,אבל לראות טלויזיה צריך להיות סוטה כדי לראות ויש כאלה.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
בבקשה לא לקחת את הנושא אישית - זה רק טלזוויה :)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור