פלזמה פנסוניק בגודל 85" ועובי של פחות מ- 10 סנטימטר

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
751
נקודות
113

ysc

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
8
קצת הגזמתם בכותרת... בפעם האחרונה שבדקתי 99 מ"מ זה קרוב ל- 10 ס"מ ולא ס"מ....
גם בלי הנתון הזה - אנחנו עוד לא קרובים לעידן שבו פלזמות בכל גודל שהוא יהיו עובי 1 ס"מ...

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
צודק, אכן נפלה שגיאת קולמוס...
הפלזמה הדקה ביותר כיום של פנסוניק היא ה- PDP Z1 החדשה בגודל 54" ועובי של 2.54 ס"מ.

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
אין כמו פנסוניק (-: . אני לא יודע מה הגימיק הזה של העובי תורם לאיכות התמונה אבל בכל מצב פנסוניק גדולים במסכים הגדולים חחח .

Max

אוהב את התחום
מעורבות
3
נקודות
8
מה שמרגיז אותי בכל נושא שידורי ה-HD למיניהן היא העובדה הפשוטה שערוצי הטלוויזייה הוותיקים באץ כגון: ערוץ 2, ערוץ 1, ערוץ 10, ערוץ הילדים, JETIX לא זו בילבד שלא משדרים באיכות המקסימאלית שאליה יכול להגיע השידור הסטנדרטי, אפילו לא ניראה לי שהם מתכוונים להתקדם לצורת השידור החדשה {HD} בעתידה הקרוב!

תסבירו לי למה בכל העולם קמים עוד ועוד ערוצים השייכים לרשתות כמו: Skay, BBC המשדרים HD כאשר בארצינו הקטנטונת לא ברור עדיין עוד כמה שנים יקח עד שלפחות אחד מהערוצים הניצפים יתחיל בלהליך המיתבקש של מעבר לאיכות שהולכת ונעשת לסטנדרט!.

המסקנה שלי מכל זה היא: "אנחנו משלמים יותר בשביל איכות שידור ירודה, אשר אפילו במונחים סטנדרטיים של שידור {576x720 פיקסלים} נחשבת לנחותה לעומת המקובל בעולם".

אנחנו אוהבים להיתלונן על כל דבר אולם כאשר הדבר בא לידי מעשים אנחנו נירתעים וממשיכים לשלם.
מתי נילמד מהאמריקנים על חרם צרכני ומודעות צרכנית אמיתית?...

"לא מוצא חן בעיניי, לא קונה"!

המסקנה הסופית שלי מכל זה היא שאנחנו הישראלים לא זו בילבד שמשלמים יותר בשביל הרבה פחות, אלה בעצם הפריירים הכי גדולים!

אשמח לקבל תגובות מכם.

א

אורח

אורח
130 ק"ג ???

13המקרר שלי SIDE-BY-SIDE מלא באוכל שוקל פחות

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
Max, כאשר העלו את מחירי הלחם במצרים, המונים יצאו לרחובות, האם זכור לך דבר דומה בישראל?...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור