פלזמה מול LCD

רפול

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שאלה פילוסופית.
אן ספק שהמסכים מהדור החדש מסוג LCD מצמצמים טווח בצעדי ענק מול המסכי הפלזמה ,בעיקר באיכות הוידאו בצפייה בשידורים TV סדנטרדים .שזה בעצם היתרון המשמעותי לפלזמה מול ה LCD .כבר היום כמעט ולא ניתן להבדיל בן שני המסכים כשמעמדים אותם אחד ליד השני בשידור TV סדנדרטי.
השאלה האם בנתונים הללו ולאור המגמה המסתמנת,אנחנו לא שמים את כספנו על קרן הצבי , כשאנחנו קונים היום פלזמה .
שבעוד נגיד 2-3 שנים תהפוך ללא רלוונטית. הרי ברור שבסופו של דבר רק סוג אחד של מסך יכבוש את הבכורה.
מה תעדכם?

dudib

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
ומה תגיד אם טכנולוגיה חדשה תצוץ פתאום ? (אני לא יודע .. oled לדוגמא ?)

רפול

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ומה תגיד אם טכנולוגיה חדשה תצוץ פתאום ? (אני לא יודע .. oled לדוגמא ?)

בוא נהייה ראלים.כרגע יש את שתי השיטות :פלזמה או LCD ,וכך זה אמור להשאר בתווך הקרוב.

gaza

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
זה בדיוק מה שקרה איתי .הלכתי על לסידי רציני(samsong a450)במקום פלזמה .נכון שרואים שידורים sd יותר טוב בפלזמה אבל מה עם כל הפחד של הצריבה וההשתקפות

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אני לא מבין מה הקשר של טכנולוגית העתיד למה שמקבלים היום.
אם בעתיד הטכנולוגיה של פלזמה או LCD לא ימשיכו להיות משווקות בעתיד, מה זה אומר שרכישת מסך היום - כלום, NADA, גורניש.
אם בעתיד טכנולוגיה מסוימת תיהיה עדיפה יותר, מה זה אומר על מוצר שנכרש היום - כלום, NADA, גורניש.

רוב המומחים בתחום הרכב טוענים שגיר רובוטי יהיה העתיד ולא הגיר האוטומטי שיש היום, האם זה אומר שכדי לרכוש היום מכונית עם גיר כזה שעדיין לא הגיע לבשלות ומספק לנו נסיעה פחות חלקה רק בגלל שזה העתיד.

אנחנו רוכשים מוצר היום ולא בעוד כמה שנים - כך שזה לא צריך כלל להיות חשוב לנו איך המוצר הזה יהיה בעתיד. זה לא מחשב שניתן לשידרוג, מה שרוכשים זה מה שיש - נקודה.

כאשר רוכשים מסך הדבר שחשוב לנו, עד כמה הוא מתאים לשימוש שלנו והאם הוא נותן לנו כעת את מה שאנחנו צרכים ממנו.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
בקשר לבעיות של השתקפויות וצריכת חשמל - אם זה חשוב לאחד אז בפרוש LCD הוא הפתרון עבורו.
כאן מדובר על צרכים ונוחות שימוש לא בטכנולוגיה כזו או אחרת (זה מה שצריך לכוון אותנו).

רפול

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כרמי אני לא מדבר על טכלונוגיות העתיד,אלה על טכלונוגיות קיימות כבר היום. פלזמה מול אל סי די.
השאלה שלי, האם ניתן לזהות כבר היום איזה טכלונוגיה שתאומץ עי' יצרניות הטלויזיות . הרי ברור שאם צימצום הפערים בן שתי הטכלונוגליות ,אחת מהם תעלם מהעולם.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
רפול, מה זה משנה איזה טכנולוגיה תהפוך להיות "העתיד", זה לא הופך את המסך שרכשנו היום לפחות רלונטי לגבינו.

מה יהיו רוב המסכים בעתיד זה גם השאלה החסרת משמעות כעת - היות ולדעתי כבר היום נמכרים יותר מסכי LCD :)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור