פלזמה - כללי

יורם

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום,

מספר שאלות לגבי מסך פלסמה.
1. למה מחירה של פלזמה נמוך יחסית ל-LCD ובטח ביחס ל-LED. האם זה מעיד על משהו כמו: אמינות / איכות נחותה של מוצר זה ביחס לאלה שהוזכרו.
2. האם הטיפול בתופעת הצריבה המופיעה בפלסמות הושלם וניתן לומר כי ניתן לצפות בשידור כלשהו עם לוגו למשך מספר שעות ולא תהייה צריבה או שיש לבצע "שטיפה" לאחר צפיה שכזו .

תודה

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
מספר שאלות לגבי מסך פלסמה.
1. למה מחירה של פלזמה נמוך יחסית ל-LCD ובטח ביחס ל-LED. האם זה מעיד על משהו כמו: אמינות / איכות נחותה של מוצר זה ביחס לאלה שהוזכרו.
תשושבה זה לא מיעד על אמניות ואיכות מחירים של הפלזמה נמוך בגלל שLED נחשב לטכנלוגיה חדישה יותר לפלזמה יד יתרנות ברורים על LCD וLED
2. האם הטיפול בתופעת הצריבה המופיעה בפלסמות הושלם וניתן לומר כי ניתן לצפות בשידור כלשהו עם לוגו למשך מספר שעות ולא תהייה צריבה או שיש לבצע "שטיפה" לאחר צפיה שכזו .
אפשר לצפות עם לוגו ממושך אבל לא לסים על מצב 4:3
שבו יש שולים או להשאיר שומר מסך יש כיום פלזמות משכוולת שכוללת לוטגו של המסך עצמו מתי שתעוזב תמסך וככה זה לא נצרב
מקווה שעזרתי לך

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
יורם, זה בכלל לא קשור לאמינות. ואם אתה תבדוק מסך פלזמה FHD אתה תגלה שבכל המקרים הוא יהיה יותר יקר מלד או LCD, כך שאמינות זה לא פקטור. להפך אני אישית מעדיף פלזמה על פני LCD או LED.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
גם אני מעדיף פלזמה על LED
מבחינה כזאת שהזווית רחבה יותר
אין מריחות בגגלל זמן תגובה אולטרה מהיר ותמונה יותר טבעית ולכן אני ואין אי אחדות או זליגות אור
ולכן אני קונה את סמסונג C550

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור