פלזמה או LCD

• פותח הנושא BLU
  • פורסם בתאריך

BLU

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
היתי בחנות מקצועית למסכים נאמר לי שהפלזמה פיוניר הוא הכי טוב בעולם והשני פנסוניק דגם 42PV80 פלזמה פנסוניק ניסתי להבין למה יש כימעט 80% LCD ומעט פלזמה הדגם ההוא פנסוניק ברמה גבוהה ואף יותר טובה מהשאר .
מהם היתרונות וחסרונות של פלזמה מהדור חדיש וLCD?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
יש כאן שיקולים כלכליים בייצור שנוטים לכיוון ה- LCD, זו הסיבה בעיקר בגללה רוב השוק נשלט ע"י LCD (עלויות יצור לא תמיד קשורות לאיכות המוצר וטובת הצרכן).
בכל מקרה, במקרה של פיוניר ופנסוניק, אכן מדובר על מסכים איכותיים.

BLU

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לליאר שלום

אני רוצה להבין האם החומרים וחלקים שמיצרים למסך פלזמה פנסוניק הן איכותיות יותר מהLCD ויותר יקרות ?
ציינת שהרוב נוטה לייצר LCD לטובת הרווח של החברה האם הסיבה שהיצור ההמוני מוזיל את העלות ומה בדבר האיכות של החומר LCD ?.
האם אתה מסכים במונח המקצועי הכוונה לאנשי מקצועי כמוך ומומחים שהפלזמה פנסוניק מהדור אחרון הכי חדיש בארץ עדיפה ברמה הגבוהה ואיכותית עדיפה מהשאר מסכים LCD ?
השאלה אילו אתה הית קונה מסך לעצמך לסלון שלך איזה מסך הית קונה ?
תודה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
החומרים והחלקים לא קשורים לכך, טכנולוגיית פלזמה יותר מורכבת ליצור, בנוסף, עד לא מזמן, המסך הקטן ביותר שניתן היה ליצור בטכנולוגיית הפלזמה היה 37", אבל הדגם הפופולרי ביותר ע"י הלקוחות הינו דווקא 32", לכן יצרנים רבים החליטו להשקיע ב- LCD שלא מגביל בגודל הייצור.

העדפה שלי לא קשורה לענין, זה תלוי בצרכים שלך, במה אתה צופה ומאיזה מרחק, האם אתה נוהג לחבר מחשב למסך, האם יש לך בעית השתקפויות בסלון וכו'.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אני קורא ושמוע מהרבה אנשים את הרצון שלהם לרכוש מסך שהוא הטכנולוגיה החדשה ביותר - אבל זה כלל לא נכון הכיוון הזה, צריך לרכוש את מה שמתאים לצרכים ולא מה שמתקדם יותר.

נכון שלרכוש מסך שלא מציג תמונה טובה זה לא מומלץ - אבל זה לא אומר נראה יותר טוב לצרכים שלנו כאשר יש טכנולוגיה חדשה יותר או מתקדמת יותר או יקרה יותר (או זולה יותר).

BLU

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
היי

הבנתי פחות או יותר הדגם חדש של פנסוניק פלזמה 42PV80 הוא בוא בטכנלוגיה חדישה ומתקדמת ?
שמעתי מסר מחברים שלי ששראפ מצוינת בתחומה הLCD עלומר מובילה ?
אני צריך מסך לכל האפשרויות לעתיד ז:א גם למחשב וגם למנוע השתקפות גם למשחקים .
כעת יש מבצע של מסך היטאצי דגם LA2XO1A כמות מוגבלת במחיר מבצע 6984 ש"ח המחיר היה במבצע 8500 ש"ח ומחיר בחנויות אחרות מסביב ל10000 ש"ח אני רוצנ לדעת עליה איך היא האם כדאי לקנות אותה מאשר שראפ ופנסוניק פלזמה או פליפס?
היטאצי במחיר זה לא ראיתי בשום מקום אחר רק לזמן מוגבל זה מסך FHD.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
שוב טכנולגיה - האם ראית את המסכים בעניים?
לכל אחד משהוא אחר תופס את העיין לאחד זה החדות של LCD אכותי לאחר זה השחורים של פיוניר ואולי הצבעים הטבעים של פנסוניק - יש שהפרש המחיר לא שווה להם אץ האיכות.
כלומר אין לי מושג מה מתאים לעניים שלך - מה יעשה את העבודה עבורך הכי טוב, אני כמו כל אחד אחר יכול להמליץ לך, אבל אתה הוא זה שצריך לקבל את ההחלטה לחיות איתה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור