פלאש ב- TV

Kobyba

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
8
שלום

האם יש מסכים הכוללים תוכנת "פלאש" (לראות סרטים בפורמט זה),
במסכי TV הכוללים Smart TV?

אם כן איזה מסך?

תודה
קובי

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
הטלוויזיות של סמסונג ו- LG תומכות באופן חלקי בפלאש בדפדפן, אבל הקטע של צפיה בסרטים בפורמט זה הוא עדיין בעייתי.

Kobyba

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
8
מדברים על זה שזה יפתר מתישהו?

osiavsh

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
פלאש בטלויזיה

אני קניתי טלויזיה סמארט של פיליפס ובגלל שאין פלאש כשהתחברתי בWIFI למחשב לא יכולתי לראות את הסמן של העכבר על המסך מה שמקשה על הגלישה התקינה באינטרנט וכן אין אפשרות לשחק בשום משחק מאתרי משחקים.דבר מאכזב בהתחשב בכך שמדובר בטלויזיה מאוד יקרה.הגלישה ב NETTV מוגבלת ואיטית.ראיתי שפיליפס מציעה OPEN SOURCE תמורת תשלום אך לא קיבלתי תשובה מה זה מהחברה למרות שכתבתי מייל ,אולי מדובר בתוכנת פלאש בין התוכנות?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
פלאש בטלוויזיות נמצא בחיתוליו עדיין.

osiavsh

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
פתרון שמצאתי לפלאש

התחברתי מהלפטופ ישירות לטלויזיה בכבל HDMI והנה ראו זה פלא! הכל עובד נפלא!רואים את הסמן של העכבר ויש פלאש ואין שום דיליי בהעברת הנתונים ממש מעולה!אז אם כך למה כל הבעיות בהתחברות עם דונגל? האם צריך מהירות גלישה גבוהה?חידה......:בהלם:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
נראה לי שאתה מבלבל בין שני דברים שונים.

ahersko

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
להגיד על ה SMART של סמסונג שהוא תומך הפלאש זה כמו להגיד שהמפלצת מלוך נס חיה וקיימת
מדברים עליה, אבל אף אחד לראה אותה
כנ"ל על הפלאש... לא עובד. נקודה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אם אתה מתייחס לדפדפן האינטרנט בדגמי הסמארט, אז הוא עובד חלקית. כך שהמפלצת במקרה הזה, אכן נראתה, אבל היא די מקרטעת במים...
אגב, אני לא בטוח שמדובר במגבלה טכנולוגית בלבד, יכול להיות שיצרניות הטלוויזיות מגבילות צפיה בסרטונים מבוססי פלאש בכדי למנוע תחרות מול ערוצי ה- VOD במסך.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור