פיקסל תקוע או שרוף 32lg30r

ticals

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
התחדשתי לפני מספר ימים בטלוויזית lcd חדשה ובסה"כ אני מאוד מרוצה.
אבל עכשיו התברר לי שיש בה מה שנקרא פיקסל תקוע או שרוף (אני לא בדיוק מבין בזה), מן נקודה קטנה בצבע ירוק בתחתית המסך.

נקודה אחת זה לא כל-כך נורא וגם לא רואים אותה ממרחק סביר, אבל האם זה אומר שעלי לצפות לנקודות נוספות בעתיד במכשיר זה? (בכל זאת עברו רק 3 ימים)

מה אתם ממליצים לי לעשות?
לבקש מהם לשלוח טכנאי לתיקון (אפשר לתקן את זה בכלל?), לבקש להחליף את הטלוויזיה (אני בכל מקרה יכול לבטל את העסקה תוך 14 יום) או שאולי יש דרך אחרת.. אולי בכלל לא לעשות כלום ולהשאיר את זה כך.
ומישהו יודע מה הגישה של היבואן ח.י למקרים כאלה?

אודה אם תוכלו להדריך אותי או לתת לי עצות בנושא בבקשה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
פיקסל שרוף יחיד יכול להשאר היחיד במסך, יכול להיות גם שיתווספו אחרים, אין כללים קבועים בענין.

לגבי אחריות, לכל יבואן ישנה מדיניות אחרת (מ -3 שרופים, 6 וכהנה), זה לא משהו שטכנאי יכול לתקן או בכלל, זה פגם בפנל של המסך.
אם תתעקש מספיק, בד"כ יבואנים רשמיים מחליפים, מעבר למדיניות הרשמית.
זה די תלוי בך ועד כמה הפיקסל היחיד מפריע לך.

תקרא בכתב אחריות את מדיניות ח.י. לגבי פיקסלים שרופים.

dvirkatz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אני הייתי ממליץ לך להחליף חבל זה סתם פגם מעצבן אפילו אם די לא רואים אותו תתעקש ויחליפו לך ואם ממש יתעקשו תצעק ותתווכח כי רק ככה הם מבינים לא אבל LG דווקא די בסדר מבחינת אחריות ושירות אם זה היה סוני הייתי מודאג כי השירות של ישפאר על הפנים... לצערי הרב... ואני מקווה שלא תהיה לי בעיה עם הטלויזיה כי היא של סוני וגם יש לי PSP ועוד כמה דברים של סוני והם טפו טפו עובדים טוב

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
חחח.
דביר אתה ממש נשמע כמו ילד. מה הקשר לזה שזה סוני וזה LG ?
אין שום קשר לסוני וLG אותו סיכוי בדיוק לפיקסלים שרופים. ועוד אגיד לך שיש סיכוי טוב שיש לך אחד כזה במסך. השאלה זה אם רואים אותו או לא.

הפגם של הבחור לא מעצבן ולא בטיח ,אין מה לעשות, זה חלק מהמחיר כנראה שהוא שילם , וזה כתוב בכתב האחריות.
זה אחד הפאקים עם LCD.

המשפטים של" תתעצבן ותתווכח ותצעק מראים לי בדיוק ששום דבר לא השתנה ואתה תהיה חלק מהדור הזוועתי שגדל פה שלא יודע להתנהל בלי זה.

פשוט עצוב לי בצורה קשה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור