LCD פיספוס או הזדמנות -החלפת דגם

duduch

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
כשהבנתי שאני רוצה טלוויזיה חדשה והתחלתי ללמוד את הנושא
הגעתי למסקנה שהמכשיר שכנראה הכי יתאים לי יהיה סמסונג LA37A450/1 או LA40A450/1
תלוי בהפרש המחיר וזה מכיוון שמצד אחד לי חשובה יותר העבודה עם המחשב ותמיכה ברזולוציה הטבעית של המחשב ומצד שני לאישתי חשוב לצפות בשידורי טלוויזיה באיכות טובה
והמסכים הנ"ל לדעתי נותנים את הביצועים הטובים ביותר בשני המישורים (כמובן שברמת מחיר גבוהה יותר ניתן למצוא מסכים טובים יותר) בעקבות אילוצים פיננסים ואחרים לא ביצעתי את הרכישה ובימים אלו הוחלפו הדגמים הנ"ל בדגמים חדשים ונשאלת השאלה האם לנסות לקנות את המכשירים האחרונים שנשארו במלאי מהדגמים הישנים או לוותר ולמצוא דגם חדש שיענה על הדרישות? ואם חדש אז מה מומלץ לאו דווקא הדגם המחליף של סמסונג...
ועוד שאלה לאור איכות השידור הנוכחית ולאור העובדה שאני לא מתכוון בשלב הזה להשקיע בחומרה למחשב ולצפות בקבצי HD האם יהיה נכון לבחור דווקא מסך HD REDY ובכך לצמצם את הפער בין יכולות המסך לבין יכולות השידור הנחותות?
תודה רבה
דודו
נ.ב
הסכום שאני מקצה לרכישה הוא סביב ה4000 ש"ח

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
שאלה מעניינת.
אני חושב שלפני הכל כדי לצמצם את האפשרויות אתה חייב לבחור באחד מהגדלים. אם תמדוד את מרחק הצפיה זה יוכל לעזור בייעוץ.
בעניין הרזולוציה הטבעית - מהם השימושים שאתה מייעד לטלויזיה בעבודה עם מחשב?
במידה ותחליט ללכת על מסכים מסדרות חדשות יותר ובהתבסס על שרשורים באתרים שונים - בהכרח אל תבחר בסדרה 5 של סמסונג. כל מיני תלונות על דיליי בסאונד ואיכות תמונה בינונית בשידורי כבלים רגילים(כנראה בגלל הרזולוציה הגבוהה) ביחס לLCD FULLHD אחרות מציירות תמונה לא טובה. סדרה 4 עם כל פשטותה הייתה מאוד מוצלחת ביחס לנ"ל.
מקווה שעזרתי יותר מאשר הזקתי.

duduch

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום ROI232
בהחלט עזרת לי לאשר את החשש שלי לגבי סדרה 5 (שהיא כנראה מצויינת אבל לא בישראל) עניין איכות הסאונד פחות מעניין אותי מפני שבכל מקרה הסאונד יעבור מהממיר או המחשב ישירות למערכת מצידי שימכרו מסכים בלי רמקולים אם זה יבוא לידי ביטוי במחיר
ושוב נשאלת השאלה האם קיים פתרון טוב ליצרן כלשהו לאיכות השידור בארץ דוגמת מעבד התמונה של סמסונג?

לענין גודל המסך בסלון הנוכחי הגודל המתאים הוא 37 אך היות ואנו שוקלים לעבור בקרוב לדירה גדולה יותר
אני לוקח בחשבון גם אפשרות של 40/42" תלוי כמובן גם בהפרש המחיר

נערך לאחרונה ב:

duduch

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
יש חדש?
מה לגביי ה42 של aoc?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור