פיליפס 37pfl5405 מדהימה ב HD אבל גורמת למחלת ים

haimo

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
בהשוואה ליקרות ממנה, סמסונג 650, סוני EX505 ואפילו פיליפס יותר יקרות התמונה ב HD פשוט מדהימה ביחס למחיר, אבל מה זה הדבר הזה במסכי פיליפס האחרונים, על מנת להתמודד עם בעיית התנועה בפורמט ה LCD פיליפס יצרו מין מנוע החלקה שנותן הרגשה של הפלגה בספינה או נסיעה ברכבת הרים, מה יהיה הסוף?...

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני אישית לא מכיר את התופעה שצינתה לכן לא יכול לעזזור בנוגע לאיכות הHD אני ממש לא התרשמתי מטובה מאיכות שלה
בHD
SD
ובלורי באותו מחיר העדפתי את סמסונג C5000
ואת LG LE5300 שנתנו לפי דעתי איכות הרבה יותר טובה ואכותית בכמה פרמטרים שסמתי אלהם לב:
1.איכות SD האמת היתה יותר טובה בפליפיס יותר נעימה יותר חדות פחות תופעות לא נעימות כמו מריחחות
טישטושים שמסתכלים בעיקר ממרחק של 2 מטר
2.בHD העדפתי את הסמסונג וLG היה להם איכות יותר מרשימה צבעים יותר עזים יותר בהירים
פחות תופעות של זליגות אור מהצדדים והמנגנון מאה הרץ פחות נתן לי תמונה מלאכותית משל הפליפיס
3.בסמסונג ובLG יש יותר פקצרים כגון אתרי איטרנט מובנים בסמסונג יש סטריימיר שקורא DTS
הפורמט אודיו שרוב סרטי הבלורי ששקולים עד 13 גיגה זה הפורמט שמופיע
4.יחס נקדיות גבוה יותר מה שנתן שחור יותר עמוק ולבן יותר בהיר ומצאותי הסרט שצפיתי אווטר נראה פשוט כמו משחק מחשב ברזולציה גבוה בפליפיס היה פחות חדות ותמונה יותר טבעית אבל זה לא טעמי אולי זה טעמך
5.המחיר של הטלוזיות נא בין 4100-4300 כך תוכל להנות מטלוזיה בטכנלוגית LED שהתאורה אחורית היא נורות LED
שגורמת לרמת הנקדיות לעלות באופן דרסיטי יש כיום טלוזיות פרמיום בעלת יחס נקדיות של 10 מליון כמובן שבפועל זה הרבה פחות אבל עדין יחס אכותי למדי
6.מסכי הLED הללו מעוצבים בצורה אכותית ביותר דקות להלפליא ופחות מגושמות מטלזית הLCD של פליפיס
יש חיסכון בחשמל
7.הפליפיס הנל היא דגם לא חדש במיוחד והסמסונג וLG דגמים יחסית חדשים
לסיכום:עם מענין אותך איכות מעולה ובהירה שחור עמוק יותר מסך הפליפיס הנל אז כדי שתלך ותבחון את שלושת הטלוזיות אחת ליד השניה ותחליט כדי שתבחון אותם בחנות מתמחה כי שם פחות משחקים עם הכוונים ולא סמים על מצב דנמיק והתאורה בדרך כלל חשוכה מה שאומר שתכול לראות את המסך באיכות האמתית שלו

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
הפתרון פשוט: מבטלים את מנגנון ההחלקה

haimo

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
וואו, תודה. הנה לך המקצועיות של המוכרנים

כשציינתי את הדברים שבנושאי, אף לא אחד מהמוכרנים, ברשתות אני חייב לציין, ידע לספק את האינפורמציה שניתן לבטל את מנגנון ההחלקה.
בכל מקרה, האם אפשר לקבל המלצה למסך 37in לצפייה בערוצים רגילים בכבלים? תודה.

Mamuta

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
18
כיול

ליאור שלום האם יש מדריך כיול או אפילו משהו בסיסי
לפיליפס 5405 ?

המון תודה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
יש מדריך כיול באתר.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור